merhaba hanımlar, güzel günler dilerim
kimin duası kabul olur bilinmez. eşimin bir iş değiştirme durumu var, yerinde kalsa da dert değil memur zaten ama kafamızdaki şey olursa daha iyi olacak. tabii ki her şeyin hayırlısı olsun önce.
bugün ettiğiniz dualar da benim de adımı geçirirseniz çok mutlu olurum 🤗🤗
Dualarım sizinle canım inşallah rabbim hakkınızda hayırlısını kolaylıkla ve güzellikle versin 🙏
Hakkınızda hayirliysa eğer rabbim tez vakitte nasip etsin(amin)🤲
Dilerim gönlünüzdeki, hakkınızda hayırsıyla olur🌸 Duamda honkiponkitoninok un duasını kabul etmesini dileyeceğim 😌🌼
Hakkınızda hayırlısı olsun
Rabbim gönlünüzdekini hayırla afiyetle nasip etsin kolay etsin ben de dua et talibim ayın 22'sine tayin açıklanacak artık Mardin'de oturmak istemiyorum hiç sevmedim burayı lütfen bana dua eder misin ismen çok ihtiyacım var ben de sana ederim çok daraldım burada
Hayırlısını nasip etsinallah hangi şehiri dusunuyorsunuz
amin amin başta malatyayı yazdık sonra çevre illeri elazığ adıyaman maraş :) burdan kurtulsaydım bi 😭
Allah gönlüne göre versin umarım ordan çıkarsın
Hakkınızda hangisi hayırlı ise o nasip olsun
Hakkınızda hayırlısı en kolay şekilde olsun canim. Rabbim güzel kapilar açsın inşallah
Rabbim afiyetli şekilde gönlündekini nasib etsin🌼
Rabbim gonlunuze gore versin insallah.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.🌸🌼
Ben de aynı durumdaydım 3 ay önce. Çünkü izinler bitti. Ya memurluk ya da okulum sonrası istediğim meslek sonrası kendi işim.
Ve en sonunda memurluğa bye bye dedim. Herkes çok kızdı ama ailem ve hayallerim ağır bastı. Risk almaya değer❤️
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
🙏🏻
Hangisi hayırlıysa o kolay yoldan olsun inşallah
1,511,855 soru
24,661,745 cevap
366,771 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın