Kim derdiki bu eşyaları gözü yaşlı toplayacaksın taşınırken şükrederim diyordum ama burun kemiğim sızlıyor vallahi 😓 yinede Rabbim bugünleri gösterdi bin şükür olsun
Allahım bu yuvanızda mutlu etsin sizi. çok hakettiniz, sizin gibi binlerce insan hatta💙
kızının oda istediğiyle ilgili post açmıştın onu hatırladım şu an, o da yeni odasında çok mutlu olur inşallah
Amin inşallah tek duam o zaten ama alışmak kolay olmayacak galiba aklıma gelmezdi buradan ağlayarak ayrılacağım 💞
bütün anılar canlanıyordur gözünde normal. bir hakediş var
İlk gün elimde tek valizle ayy burası minicik nasıl sığarız diye girdim buraya şuan topladıkça birşeyler çıkıyor meğer koskoca bir ev 3 koca yıl sığdırmışım ya bu minicik dediğim yere 🥹
Eklediğin yorumu sonradan gördüm odası şuan bomboş takımı yarın gelecek içinde duvarın kenarına alarmlı saat almıştı onu kumbarasını pembe peçetelik ve masa lambasını dizdi bugün kızım yarın koyarız eşyalar gelsinde dedim olsun benim odam olduğu belli olsun işte diyor
kadının elinin değdiği her yer güzelleşiyor ve can buluyor işte🤗
inşallah çok mutlu olur odasında💙
Kendi evinemi taşıyorsun
Konteynerdeydim 3 yıldır eve taşımıyorum artık
Rabbim yuvanızda mutlu huzurlu etsin sizleri inşallah birdaha kötü şeyler yaşamazsın anladığım kadarıyla deprem yaşayan kişilerden birisin çok zor şeyler yaşadınız Rabbim böyle bir afeti bir daha kimseye yaşatmasın inşallah bu döktüğünde mutluluk göz yaşı olsun 🌹🌹🌹
Evet yaşadık zordu ama geçti inşallah geçmiştir tekrarını ne bize nede başkasına yaşatmasın Rabbim 💐
AMİN inşallah
Hayırsıyla, kazasız belasız, güle güle oturun 🌼 Daha nice güzel günleriniz olsun, bu mutluluğu diğer isteyen herkese de nasip olur inşallah.
Amin amin amin biraz mutluluk biraz üzüntü biraz korku biraz heyecan ne ararsan var şuan bende 🥹❤️
Allah kolaylık versin canım bol muhabbetle oturun bizde taşınacaz inşallah istediğimiz şehir olur tayin yazdıkta bu pazartesi günü belli olacak
Hakkınızda hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah amin canım ❤️
Ne mutlu oldum Allah bu yuvanızda mutlu etsın sızı ınsallah darısı benım basıma ınsallah 💜
Amin gözlünce olsun inşallah 💞
Ağız tadıyla güle güle oturun kuzum Rabb'im tekrarını yaşatmasın 🤲
Amin hiçkimseye kuzum 🌺
Kolay gelsin canım. Yeni evinde mutlu huzurlu ol.
Amin Allah razı olsun ❤️
Tasinacagini bildigin icin cok seyi idare ettin ondan oyle diyodun ama kac sene oldu kolay mi o kadar yasanmislik var agiz tadiyla otur canim benim
Bende yatıyorum anca yatiyorum zaten
Hiç kolay değilmiş bu kadar beklemiyordum komşum ağlayınca daha kötü oldum ya
Yat aşkım az kaldı uykusuz gecelere
Sorun o zaten hayatim alistiniz birbirinize simdi eskisi gibi olamazsiniz illki gozden uzak olan gonulden de uzak oluyo kolay degil ama alisacaksin yapcak bisey yok duzen kuruyosun orda da olacak anilarin komsularin
Kiz evi kaldirdim halilari falan topladim yikamaya gidecek mutfak dolaplarini sildim gardolaplari vestiyeri falan temizledim bi kose koltuk bi de salon takimi silinecek kaldi hafta sonu esim duvarlari camlari silecek o zamana yetistirmem lazim sa hic halim yok biran once bitirseydim de ondan sonra yatarfim bol bol
Valla bende ancak bitirdim daha kitap ve oyuncaklara giremedim bile yarın asıl pertim çıkacak bi hayırlısıyla biteydi şu hengame
Rabbim yeni evinde hep gülerek oturmayı nasip etsin 🤲 Alistigin için ağlaman çok normal insan emek verdigini severmiş o kolilerin hepsinde senin emeğin var
Her köşesinde ayrı emeğim var hakikaten
Ben ilk lif yaptım 600 TL sattim hiç unutmam kendime Kaşık bıçak takımı almıştım bazı şeyler du eşyalarımin hepsi gitti komşum kullan derdi hep ama nasip olmadı ve şu yaşımda anladimki eşyalar biz kullanalım diye ama biz esyalara köle oluyoruz 🤷♀️
Sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah canım
Amin inşallah
Maşallah 🥹
Allah in izniyle eskisinden daha mutlu huzurlu yuvanız olur inşallah
Amin inşallah 🌺
Canim benim yeni yurdun hayırlı olsun. Hep güzel günler göresiniz inşallah 🌸
Adınıza çok mutlu oldum gerçekten dilerim her zamankinden çok daha fazla mutlu olursunuz siz ve sizin gibi olanlar fazlasıyla bu mutluluğu hak ediyor hep musmutlu olun inşallah 🤲
Güle güle sağlık sıhhatla oturun yeni yuvanizda ♥️
1,511,855 soru
24,661,745 cevap
366,771 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın