Eşimin başka bir kadınla mesajlaşması aldatma sayılır mı?

0 oy
575 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (61 puan) tarafından

Kafayı yiyeceğim düşünmekten. Önceki postumda söylemiştim eşim bir kadınla konuşmuş. Hem normal hem whatsapp üzerinden. Bir de mesajlaşmalar var. İşte ne çiçeği sevdiğinden tutun da doğum gününe kadar sormuş kadına. Hala diyor ki seni aldatsam ruhun duymaz bizi sen bitiriyorsun diyor. Silerdim o mesajları diyor. Çıldırmak üzereyim. Sizce aldatma sayılmıyor mu? 

21 Cevaplar

+5 oy
önce (31,480 puan) tarafından

Yap aynısını nasılsa aldatma sayılmıyor veya git mahkemeye bak sayılıyor mu sayılmıyor mu ? 

-Reklam-
+4 oy
önce (7,785 puan) tarafından

Aldatmadan sayılıyor evet de sen bunun karşılığında bir şey yapmayacaksan aldatmadan sayılmıyor diye her beğendiği kadınla konuşacak bundan sonra haberin olsun

Kız bu yatakta da basılsa hata yaptım boşluğa düştüm sen beni ihmal ettin benimde ihtiyaçlarım var der öyle bir yüzsüz 

+2 oy
önce (1,916 puan) tarafından

Aldatmak sadece yatakta mı oluyorlar. Ne demek aldatma değil. Basbaya aldatma.

+2 oy
önce (14,587 puan) tarafından

aldatma sadece fiziksel bir şey değil bana göre

o zaman sen de konuş bir tane elin herifiyle, de bu aldatma değil sohbet ediyoruz ne var, aldatsam ruhun duymaz diye, bakalım ne tepki verecek

ben söyleyeyim aynı şey değil, erkek yapabilir ama kadın yapamaz diyecek 🤷🏼

seni manipüle etmeye çalışıyor 

aklıma bir İstanbul masalı sahnesi geldi. 

önce (27,112 puan) tarafından

Ne yani o kadınla beni aynı yatakta gördün diye seni aldattığımı mı düşündün esma. Çok kırıldım🤣  ben selim arhan🤣

Ah ah hangimiz izlemedik ki :)) 

önce (14,587 puan) tarafından

yok canım, herkes her an biriyle yatakta olabilir doğal şeyler bunlar😅 

+1 oy
önce (2,961 puan) tarafından

Bal gibide sayılıyo

+1 oy
önce (440 puan) tarafından

Yok ebesnin şeyi yani bence sen kafayı yeme ona kafayı yedirt 

+1 oy
önce (32 puan) tarafından

Bir diziden bir kesit çıkmıştı karşıma. Kadın kocasıyla başka kadını yatakta basıyor. Adam diyor ki seni aldattığımı mı sandın... Ya bu tipler manipüle etmesini çok iyi bilir. Narsistler çünkü. Öyle bir konuşurlar ki bir bakmışsın acaba sorun bende mi derecesine gelirsin. Şu an sende de olduğu gibi; bu aldatma sayılmıyor mu sorusunu sorman bile muallakta olduğunu gösteriyor. 

önce (27,112 puan) tarafından

Bir istanbul masalı- selim arhan😄

önce (3,103 puan) tarafından

Benim de aklıma şey geldi. Yabancı bir dızı/film sahnesinde kadın evinde yatağında kocasını başka bir kadınla aldatırken suçüstü yakalıyor ve adam suçlamaları asla kabul etmiyor. Ne kadını? Yanımda kimse yok. Sen yanlış görüyorsun hani kadın derken kadın giyinip gidiyor. Eş olan kadın şoku üzerinden atamadan bakıyor ki kimse yok ve ben delirdim mi diye düşünmeye başlıyor. Böyle erkekler ne yazık ki var. Pişkin ki ne pişkin 

önce (32 puan) tarafından

@Linkin evet evet doğru😆

@Lamelif bunlar çok manipülatif kişiler. İnsan bir noktadan sonra kendinden şüphe etmeye başlar

+1 oy
önce (10,375 puan) tarafından

Yuh böyle üste çıkmakta neyin nesi 😂 oldu sende bir adamla böyle mesajlas bakalım ne tepki verecek kendisi s.lak zannediyor ki herkes s.lak 

+1 oy
önce (2,516 puan) tarafından

Manipüle etmeye çalışıyor. Silmeyi unutmus gelmiş silerdim diyor . Kız ağzına sic ortalığı birbirine kat . Ölsen de beni ikna edemezsin moduna gir. Utanmasa kusscek senin affetirmeni bekleyecek 

+1 oy
önce (3,933 puan) tarafından

ulan bunlar sürekli kendilerini haklı çıkarmayı nasıl beceriyorlar ya

+1 oy
önce (6,106 puan) tarafından

O zaman bende elin adamina yazayim ayni şekilde derler adama. Kabule dermiymis seref yoksunu

+1 oy
önce (126 puan) tarafından

Canım bize sorman bile garip aslında biz burda delirmiş olup yokk ya bunda ne var normal birşey desek sen de ikna Olcan yani 🤔 

Erken yakalanmis ileriye gidememiş yakalanmasaydi büyük ihtimal ileri boyuta da geçerdi herşeyi sormuş zaten doğumgünü sevdiği çiçek zamanla o hediyeler alınmaya başlayacaktı heralde. 

Hani çoğu postta yuva yıkıcı tarzda yorumlardan kacinirim ama sen direk sormuşsun biz de cevapliyoruz aldatmak bu. 

+1 oy
önce (2,497 puan) tarafından

illa skmek mi aldatma oluyomus

önce (2,497 puan) tarafından

iAman herkes birbiriyle tanisain konuawun vakit gwcirain birbirine hediyeler alain alsin sosyallessin. yatmioaak aldatma degil. sende birirleriyle konus bulus gez toz yatmadimki konustum tanistim de gercekte yapmasanda seninde konustugunu dusunaun.aldatma sayilmicaksa sorun yok zaten aenin tanisip konusmandada

+1 oy
önce (531 puan) tarafından

Aldatmış yakalanmış, şimdi de üste çıkıp kendini haklı göstermek için 'aldatsam ruhun duymaz o mesajları silerdim' diyor :)

+1 oy
önce (1,940 puan) tarafından

Kız gel bacım ver bana numaranı bizde aynı türden konuşalım oda görsün sonra aldatmadim ki dersin🤣

+1 oy
önce (9,218 puan) tarafından

Sayılır tabi ki o zaman sende bende biriyle bu şekilde msj atayım de ne düşünürsün de affedersinde eşin seni kandırmaya çalışıyor bu grupta dolu kadını var eşi tarafından aldatılmış hepsi telefonda yakaladı hiç biri de silmedin msj başka kadının doğum günü veya zevkleri senin eşini ilgilendirmez

+1 oy
önce (650 puan) tarafından

Ayyy ne yüzsüz herif bu be !!! Aldatma sayılmazmış bariz aldatma işte bu bu aldatan erkeklerin uçkuru kopsun inşallah 

+1 oy
önce (804 puan) tarafından

Sayilmaz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yani sayilmaz desek sende öyle mi kabul edecen

İlla aldatmak için cinsel ilişki mi olmalı yada başka bişey 

Git gide herşey normallesiyor artık yakinda kim kime dum duma oluncada aldatmaya girmez az kaldı şaşırmayın 

0 oy
önce (664 puan) tarafından

Neymis ya arkadaslik mi? Senle evliyken baskasiyla flort edemez cnm. Suçu sana atmaya calisiyor manipule ediyor bizi sen bitiriyorsun diyerek. Boyle adam olmaz olsun nalet herif gitsin kimle yasiyorsa yasasin 

0 oy
önce (43,911 puan) tarafından

Aynısını sende yap o zaman madem aldatma değil kısasa kısas dersin 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evlilikte gizli mesajlaşma aldatma olarak kabul edilir mi?
Evlilikte partnerin bilgisi dışında karşı cinsle kurulan özel ve gizli iletişim, duygusal sadakatsizlik kategorisine girer. İlişki terapistlerine göre, bir partnerin eşinden sakladığı her türlü özel mesajlaşma, duygusal yakınlık kurma çabası veya sınır ihlali, güvenin kırılmasına neden olduğu için aldatma olarak tanımlanmaktadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşin mesajları silmesi aldatma belirtisi midir?
Eşin mesajları silmesi, genellikle bir şeyler saklandığının ve o etkileşimin dürüstlük sınırları dışında olduğunun en güçlü göstergelerinden biridir. Şeffaf bir ilişkide partnerlerin birbirlerinden saklayacağı bir içerik olmaması gerekir; mesajların silinmesi veya gizlenmesi, karşı tarafta güven kaybı yaratarak psikolojik bir ihanet süreci başlatır.
Duygusal aldatma nedir ve nasıl anlaşılır?
Duygusal aldatma, cinsel bir birliktelik olmasa dahi, partnerin duygusal enerjisini, vaktini ve ilgisini başka birine yönlendirmesidir. Özel detayların paylaşılması, doğum günü gibi özel günlerin hatırlanması ve sürekli iletişim halinde olunması, ilişkinin temelindeki duygusal bağlılığın başka birine kaydığının belirtisidir.
İlişkide güven kaybı yaşandığında nasıl bir yol izlenmeli?
Güven kaybı yaşandığında ilk yapılması gereken soğukkanlı kalarak sınırların net bir şekilde belirlendiği dürüst bir yüzleşme gerçekleştirmektir. Partnerin davranışlarını savunması yerine hatasını kabul etmesi ve şeffaflık sözü vermesi iyileşme süreci için şarttır; ancak güvenin tekrar inşası uzun süreli bir çaba ve gerekirse profesyonel bir destek gerektirir.
Eşim beni aldatıyor mu nasıl emin olabilirim?
Partnerinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsanız, mesajlaşma içerikleri, gizli görüşmeler ve rutinlerdeki beklenmedik değişimler en somut kanıtlardır. Eğer partneriniz 'aldatsam ruhun duymazdı' gibi savunma mekanizmalarıyla konuyu çarpıtıyor ve suçluluk psikolojisiyle sizi suçluyorsa, bu durum manipülatif bir davranış olan gaslighting belirtisi olabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 2,309 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,566 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (43,845 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 340 göst.
0 oy
3 cevap 367 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mevah (2,603 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,395 soru

24,668,576 cevap

367,132 kullanıcı

...