Manifest ile istediğim şehre taşınabilir miyim?

0 oy
265 göst.
önce Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından

Manifestlediğiniz bir şey var mı??

Benim manifestim eşim ve kızımla hem onun akrabalarından hem benım akrabalarımdan uzakta bır yerde yasamak inşallah ölmeden Allah nasip ederse 🙏🤷‍♀️ 

12 Cevaplar

+6 oy
önce (10,160 puan) tarafından

En İyi Cevap

Manifestlemek burjuva işidir biz tevekkül edip dua ederiz verirse yüceliğinden vermezse hikmetindendir✨😎

önce (210 puan) tarafından

çok doğru bende sohbet amaclı dedım zaten

-Reklam-
+1 oy
önce (17,486 puan) tarafından

Eşimin ve benim tüm ailemiz Bursa da biz iş dolayısıyla Bingöldeyiz bence iyi bir şey değil ya 😒

Bana göre akrabalar uzakta olunca ınsan daha rahat olur hem aranız bozulmaz bızım gıbı 1 2 haftalıgına olsa gıdıp gelınebılır bence 

önce (9,709 puan) tarafından

Hemde bursa gibi yerden bingole gitmek

+1 oy
önce (1,887 puan) tarafından

Hayirlisiyla kazasiz belasiz su temizligin hakkindan gelirde gununde dogurursam tamam 

kaç gun kaldı kendını cok yorma canım hiç bişey sizden önemli deği 

önce (10,160 puan) tarafından

Ay kız ben seninle ilgili her post yorum gördüğümde temizlik ile ilgili oluyor🤭🥲🫂

Çok takıyorsun kafana yakın olsan ben gelirdim yardıma

önce (1,887 puan) tarafından

5 haftam kaldi canim 33 haftadayim suan 

Dimi ya uzerimde bi yuk hissediyorum surekli hic mutlu degilim gelsen gorsen evimde surekli daginik pis burekli su isi yapmam lazim bu isi yapmam lazim ama ortada hic bisey yok yatiyo muyum o da yok vucudum cok yorgun 

0 oy
önce (14,637 puan) tarafından

var bir şey ama çabalamıyorum nasıl olacak bilmiyorum 😂 hakkımızda hayırlısı 

nedir kız merak ettım önemli değilse tabı 😂 

önce (14,637 puan) tarafından

dersek olmaz😂 bu zamana kadar dediklerimiz sağolsun hiç olmadı 😂😂 

aa doğru haklısın ozaman inşallah gerceklesır 😂💙 

0 oy
önce (7,790 puan) tarafından

Para para para

inşallah inşallah 🙏 

0 oy
önce (36 puan) tarafından

Benim eşimin gözünde katarak ameliyatı oldu sağ gözünden o göz iyileştikten sonra sol gözü de ameliyat olacak gözü iyileşsin başka bişey istemiyorum.

Geçmiş olsun Allah acil sifalar versin inşallah 🙏 

+1

Sağol güzelim tesekkür ederim 

önce (7,790 puan) tarafından

Korkma canım iyileşir karakt çok zor bir ameliyat değil. Babam da annem de oldu bu yıl. Annem 65 babam 72 yaşında. 

İnşallah canım 

0 oy
önce (2,937 puan) tarafından

Tek bi isteğim var manifest mi neyse işte hahah

İstediğim mühitten  geniş ferah bi ev evimiz var zaten yeni bir ev çok şükür ama çocukların okulu vs için daha elit ve güzel bi mahalle var gözüme kestirdiğim inşallah olur bir de çocuklarımın sağlığı onlar hep iyi olsun yeter benim için 

0 oy
önce (141 puan) tarafından

Amin inşallah 🤲🏼🩷🌸

Bizim de çocuklarla yurt dışı hayalimiz var eşimle. Yani çocuklar olduktan sonra eşim şey dedi bı akşam hani biz memlekete giden çocuklardık. Yurt dışı hayal bile edemezdik ama hep düşünürdüm kendi çocuğum olursa böyle olmasın biseyleri görsünler bilsinler imkansız olmasın diye inşallah bakalım öyle bir hayalimiz var. 

Tabi bu arada kari koca daha biz de çıkmadık çocuklarla nasip olursa inşallah bakalım. Eşimin yeşil pasaport hakkı var ondan aslında diğer türlü çok daha zor imkanlar. 

0 oy
önce (1,376 puan) tarafından

Var yemin ederim hemde senin istediğinden ama hiçbir zaman nasip olmayacak bence enazindan benim için 🫤

benım içinde oyle tabı işte ama insan yınede heveslenmek istiyor😂 

0 oy
önce (2,158 puan) tarafından

Dua muminin silahıdır..

Hakkımızda hayırlı olan kolay olur inşallah.

Rabbim sağlıklı yaşamayı nasip etsin öncelikle inşallah. İstedigimiz herşey yavaş yavaş oldu hamdolsun. Zamanında zor gunlerden geçtik ama duayı hiç bırakmadık. 

0 oy
önce (44,053 puan) tarafından

Manifestlemiyorum ama bende bu şehirden gitmek istiyorum bazen kalmak bazen gitmek bende ne istediğimi bilmiyorum sanki 😂😂

😂😂😂 çok kararsızız

0 oy
önce (1,614 puan) tarafından

Allah'ın izniyle insallah bi evim olur bide umre cok istiyorum bukadar 

inşallah olurr

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Manifest yapmak gerçekten işe yarar mı ve nasıl yapılır?
Manifest yapmak, kişinin odaklandığı hedefleri olumlama ve görselleştirme teknikleriyle zihninde somutlaştırması sürecidir. Bilimsel olarak bir kanıtı olmasa da, psikolojik olarak hedefe odaklanmayı ve motivasyonu artırdığı kabul edilir. İstediğiniz bir durumu net bir şekilde hayal etmek, bunun için gereken adımları atmak ve olumlu düşünce yapısını korumak manifestin temelini oluşturur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Hayatında köklü değişiklikler yapmak için manifest nasıl kullanılır?
Köklü değişiklikler için manifest uygulaması, hedefinizi çok net bir şekilde tanımlamanızla başlar. Örneğin şehir değiştirmek veya yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, bu durumu mevcut bir gerçeklikmiş gibi günlüğünüze yazabilir, sık sık bu yaşamı hayal ederek duygusunu hissedebilirsiniz. Bu süreçte sadece istemekle kalmayıp, hedefinize ulaşmanızı sağlayacak somut eylem planlarını da hayatınıza dahil etmeniz başarı şansınızı artırır.
İstediğim yaşamı manifest ederken nelere dikkat etmeliyim?
Manifest yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, isteğinizi mümkün olduğunca spesifik ve detaylı bir şekilde belirlemektir. İstediğiniz durumu 'sanki şu an yaşıyormuşsunuz gibi' şimdiki zaman kipiyle düşünmek, zihinsel olarak o duruma uyum sağlamanızı kolaylaştırır. Ayrıca bu süreçte içsel huzuru korumak ve gerçekleşmesi için gereken çabayı elden bırakmamak, hedefe giden yolda oldukça kritiktir.
Manifest ile şehir veya çevre değişikliği yapmak mümkün mü?
Manifest, bir hedefi belirleyip o hedefe uygun olanakları hayatınıza çekme sürecidir; dolayısıyla şehir veya çevre değişikliği gibi büyük hedefler için de bir araç olarak kullanılabilir. Bu süreçte öncelikle neden taşınmak istediğinizi netleştirmeli, yeni yaşamınızda neler hissedeceğinizi görselleştirmeli ve bu değişimi gerçekleştirecek ekonomik veya lojistik hazırlıklara odaklanmalısınız.
Manifest yapmanın psikolojik etkileri nelerdir?
Manifest yapmak, bireyin zihinsel odağını sorunlardan çözümlere ve isteklere çevirmesine yardımcı olan psikolojik bir tekniktir. Bu pratik, kişinin özgüvenini artırabilir, hedefleri için daha kararlı adımlar atmasını sağlayabilir ve stres seviyesini düşürerek daha pozitif bir bakış açısı kazanmasına destek olabilir. Odaklanılan konu üzerinde sürekli düşünmek, beynin o yöndeki fırsatları daha hızlı fark etmesini sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 211 göst.
14 Haziran 2026 Özel Günler & Hijyen kategorisinde mismis5346 (180 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 508 göst.
16 Ekim 2025 Diğer kategorisinde GozdeDuruMery (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 399 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 661 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde BURSALI& (1,511 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,482 soru

24,669,843 cevap

367,195 kullanıcı

...