Biri beni engelledi mi, nasıl anlarım?

0 oy
293 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,323 puan) tarafından

Engelleme gelmiş ama ben kimseyi engellemedim benide engelleyen bir kişi vardı anne nickli biri sanırım  yorum yapmıştım sonra engellemişti halbuki herkes olumsuz şeyler yazmıştı ☺️ nasıl anlıyorsunuz sizi engellediklerini sizde engelliyor musunuz birilerini? 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (227 puan) tarafından

Ay gecen de bana da öyle olmuştu Cnm günaydın canolar mi diye anlık almıştı sonra bende işte günaydın diyip evde ne yaptyisam mesela onu yazmistim sonra bir baktım mesaj göndermiş aslında gozukuyo bastım bu kişi tarafinlan gizlenmiş diyordu iyide böyle yapicaksa niye yazıyorki madem engellicekse herkesi ben öyle tavırlı bişi de yazmamıştım anlamadım yani bu bir iki kere oldu 

önce (9,296 puan) tarafından

Gizlenmiş denilmiyor genelde. Bu kişi sizi engellemiş dio

Bende anlamıyorum valla niye engelliyorlar durduk yere bilmiyorum kotu bişi yazilmiyo sonuçta mesela bir fikir almak için yaziyorsan cevaplarını bekliyorsun arkasına niye engelliyorlar bazı kişiler gerçekten tuhaf yanı 

önce (1,323 puan) tarafından

Eleştiri yapanı da engelliyorlar yada fikir ayrılığı yaşadığı kisiyo de çok saçma değilmi

Hemde cok fazla saçma tabiki yada hiç yazmicaksin direk böyle engelliceksen de ben de hiç anlamıyorum valla herkez diyor mesela ihaneti yakaladim.yok.bosancam vs şeylr bazı yorumlarda bakıyorum çok yazanlar oluyorki onları engellemiyo da biz ne yazarsak hemen bir engellemeye getiriyorlar yazsan bir türlü yazmasan bir türlü oluyo inan ki

-Reklam-
0 oy
önce (731 puan) tarafından

Onu Allah bilir, sen ben bilemeyiz 😂

Öyle mi 😊😊😊

0 oy
önce (44,321 puan) tarafından

Benide bir kaç kişi engelledi sırf karakterimden dolayı onlarla hiç problemim yokken birde saçma sapan işler herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil sizin gibi hiç olmak zorunda değil 

Anlayamazsın canım mesela yorum yaptı yaziyor o kişi için üstüne tikliyorsun yorum gözükmüyor herhangi bir post için tabi senin postuna yazamaz da görmez de dikkat edip bakarsan o şekilde anlaşılır ama ne gerek var boşver bacı 😀 

Niye engelliyorlar acaba onu merak ettim kötü bişey yapılmadan sırf yorumunu begenmedi diye engellemek garip geldi açıkçası herkes mi bu sebepten engelliyor acaba ,😊

0 oy

Şöyle anladım bi posta 1 cevap verilmiş gözüküyor ama açınca kimse gözükmüyor. 

önce (499 puan) tarafından

@Mys-2boys2girls atlascim beni de engellemiş esmayi arka aldım diye ama nasıl üzüldüm anlatamam💃💃💃💃💃💃

Evet öyle olmuş Ogün duydum 😅

Anaaa nerden duydun giiii

önce (4,443 puan) tarafından

Salça olmak istemezdim ama merakımı mazur görün neden herkes atlasa tavır aldı yorumları biraz sert ama çirkeflik seviyesinde değil her engelleme blogunda onun adını görüyorum o yüzden sormak istedim

O beni engelledi canım ben onu engelleyecek kadar kaale almıyorum maalesef ama bazen baya baya sert ve kırıcı yorumlar yapıyordu 

0 oy

Blogun içindeki yorum sayısı ile anlayabilirsiniz beni 3 kişi engellemiş kim olduklarını merak bile etmiyorum karşı görüş oldugumuz için saygısızlık olmadıgı halde engellemişler bu tip insanlar genelde başkalarının onayına ihtiyacı olan eleştiriye tahammülü olmayan kendilerini dünyanın merkezi sanan karekterler

Eleştiri alınca veya fikir ayrılığı yaşadıkları kişiyi engelliyorlar herkes aynı olmak zorunda değil ki 

Küfür hakaret zorbalık olmadıgı sürece tartışma olabilir herkes herkesle aynı fikirde olmak zorunda değil ama bazıları karşı görüşü gördüğü an basıyor engeli hiç umrumda değil o yüzden yalnızlıktan eşlerinden kaynana elti görümcelerinden yakınıp ağlanıyorlar hiçbir işleri rast gitmiyor

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Biri beni engellediğini nasıl anlarım?
Birinin sizi engellediğini anlamanın en temel yolu, o kişinin profilini arattığınızda sonuçlarda çıkmaması veya daha önce gördüğünüz paylaşımlarının artık görünmemesidir. Eğer daha önce birbirinizi takip ediyorsanız takip listenizde ismini bulamamanız veya profiline girdiğinizde içeriklerin yüklenmemesi engellendiğinizin güçlü bir göstergesidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Sosyal medyada engellendiğimi anlamak için hangi yöntemleri izlemeliyim?
Engellendiğinizi anlamak için ilk olarak profil ismini farklı bir hesaptan aratın; eğer diğer hesapta çıkıyor ama kendi hesabınızda çıkmıyorsa engellenmişsinizdir. Ayrıca, eski mesajlaşma geçmişinizde kullanıcının profil fotoğrafının kalkması ve mesajların iletilmemesi de engellendiğinizi doğrular.
Engellendiğimi anlamak için atılan mesajlar neden gitmez?
Bir kişi tarafından engellendiğinizde, ona gönderdiğiniz mesajlar karşı tarafa ulaşmaz ve 'görüldü' bilgisi alamazsınız. Sistem, engelleme nedeniyle mesaj iletimini kısıtlar, bu nedenle mesaj kutusunda bir hata almasanız bile gönderdiğiniz hiçbir yazı veya medya karşı tarafa iletilmez.
Profilini göremediğim kişi beni engellemiş olabilir mi?
Evet, daha önce görebildiğiniz bir profili artık hiç göremiyorsanız veya arama sonuçlarında çıkmıyorsa, engellenmiş olmanız oldukça muhtemeldir. Engelleme yapan kişinin profil bilgileri sistem tarafından sizin erişiminize kapatıldığı için o hesaba dair hiçbir etkileşimde bulunamazsınız.
Engellendiğimi anlarsam bu durumu nasıl teyit edebilirim?
Engellendiğinizi teyit etmenin en kesin yolu, ortak arkadaşlarınızın profiline bakarak o kişinin paylaşımlarını görüp göremediklerini kontrol etmektir. Eğer başkaları profili görebiliyor ancak siz hiçbir şekilde ulaşamıyorsanız bu durum kesin olarak engellendiğinizi kanıtlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 224 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sevdaaa41 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 388 göst.
0 oy
5 cevap 148 göst.
0 oy
1 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,512,748 soru