Hayırlı pazarlarimiz olsun inşallah 🌸
Ben yine köye yaprak toplamak için geldim
Sizinde anliklarla yorumlarda buluşalım inşallah
Allah'a emanet olun
aleykümselam 🌺
anlık taşınma telaşı kolileme hazırlık tekrar kolileme çok zormuş bu taşınma 🥲 bizde köy gibi bir yere taşınacaz valla bakalım ilçe ama çok küçük bir ilçe
Allah yardımcın olsun canim . Yeni yurdun hayır getirsin sana ve ailene inşallah
Ben bisi ogrendim uzum bagindan haftada1 gun yaprak toplanirmis yani bu pazar toadin haftaya pazar bu kadar daha toplaman lazimmis
2 hafta önce toplamistim maşallah bu sefer daha fazla olmuş
koz haftada birmis sen duble toplamissin demekki
2 haftada bir anca gidiyorum köye canim. Toplayınca iyice suladim 2 hafta sonraya nasipse inşallah
Almanya’da ki ablam da evi sahibinin yapraklarını koparıyordu ev sahibi küçük hırsız kitabı almış ablama krkdkrjdj tabii şakasına, ablam sarınca veriyor yiyiyorlar karı koca çok seviyorlar 🤣
Belçika'da Türklerin izinsiz asma yaprağı toplaması ve bağlara zarar vermesi zaman zaman yerel üreticilerle sorunlara yol açmaktadır. Asma yaprağı geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası olsa da, Avrupa'daki ticari bağlarda bu durum farklı yankılar bulmaktadır.Üreticilerin Endişeleri ve Bağlara Zarar VerilmesiBelçika'daki bazı büyük şarap üreticileri (örneğin Dinant kentindeki Château Bon Baron gibi), bağlarından izinsiz asma yaprağı toplanması nedeniyle çeşitli uyarılarda bulunmuştur.
Boyle bi haber cikti burdada 😂😂😂
Kolay gelsin canm
Bişey sorcam 10 kiloluk bidona kaç kilo yaprak gerek ya da 5 kiloluk bidona
Salamura yapaym diyrm daha önce hiç yapmadım bilgim yk
Sen nasl tutuyrsn biraz anlatır msn ya da satyr msn
Sağol canım. Sıcak suda haslarim bidona dize dize koyarım . Aralarınada salamura tuzu koyarım. Tuzunu az atarsan yaprak erir.
Ben genelde toplayınca dondurucuya sarıp koyuyorum.
Ay ne güzel yapraklar, ne güzel sarma yapılır ☺️
Benim anlığım bu, şimdi yaptım.
Aynen canim teşekkür ederim 🌸. Sanada afiyet olsun
Sağol canım. İnşallah denk gelirde bulursun
Canım çekti kız. Maşallah ne güzel görünüyor
Sağolasın canım 🌸 hakkını helal et inşallah
1,512,879 soru
24,675,254 cevap
367,494 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın