Kızlar affınıza sığınarak sormak istiyorum.
Prezervatifi kimin alması lazım. Kadın mı almalı erkek mi?
Her defasında bunun için sorun yaşıyoruz. Ben diyorum ki eşime sen al. Diyorki ben utanırım kasiyerler hep kadın.
Bendr diyorum ki ben neden alıyorum sonuçta seni alakadar eden bit şey. Ama hep ben alıyorum çünkü ben almazsam almıyor. İnternete de güvenemiyoruz tarih konusunda sahte ürün konusunda güvenli gelmiyor
Eşim alıyor eğer almazsa kusura bak diyip birliktelik yaşamıyorum
Hamile kalıp ben Kara kara dusunecegime kendi uckurunu tutup o kara kara düşünsün
Hic almadim ama alsadq kocam alsın baanane
İşte ben banane diyemiyorum. Sadece prezervatifle korunuyoruz. O almıyırsan benlik sorun değil çocuk isteöeyen sensin deyince tıpış tıpış gidiyorum almaya kdkdkdk
Oo siz böyle yaparsiniz sizi kullanır tabi iliski no no no derdim😂
Trendyol dan sipariş veriyorum 🤭 ama eşimde alır marketten utanmaz ped falan da alır
Benimki utanıyormuş işte.
bızde hiç kullanmadık 5 yıl olcak nerdeyse aldıgınızda 1 2 paket fazla alınabılır aslında evet istese kendısıde alır bız kasada erkekte olsa ped alıyoruz utanmıyoruz da onlar nıye utanıyormus bu erkekler hep dert bıze 😂
Ben almıştım ilk zaman küçük geldi prezervatiflerin ebatları oluyormuş ilk kez duymuştum 😂 sonra netten araştırmıştık boyutana göre hangisi olur diye 22 cm e 75mm oluyormuş eczaneden özel geliyor 3 harfli marketlerde genel de olmuyor sonuç olarak yine ben alıyorum eşim utanıyor almaya 😂😂
Senin pedini aliyormu ? Bence cok nadir erkek alir kendi isini kendi gorup almali onu alakadar eden brisey
Aslında kadın veya erkek farketmeksizin almalı ama mesela erkekler daha çok dışarı çıkıyor onların alması daha rahat
Yani sonuç olarak erkek ve kadın yaşlari uygun olduğu sürece hangisinin alması hiç sorun olmaz ama bizde genelde eşim alır ben utanırım ama😁
İnternetten al gitsin sıkıca kapatıyorlar gizli geliyor içinde ne olduğunu kimse görmüyor
Zincir market yöneticisiyim. Dert ettiğiniz şeyler o kadar komik ki. Akşama kadar o kadar çok şey görüyoruz ki. Bizim için ha ekmek satmışız , ha prezervatif. Aynı yani bir fark yok. Tek problem çok çalınan bir ürün. Göz ucu ile takip ederiz çalacak mi diye. Ürün sayısını kontrol ederiz. Kim kaç tane almış ne yapmış hiç önemi yok yani. Kadın da erkek de kasmasın.
Biz hep Amazondan alıyoruz gayet güvenilir
Bu tarz şeyleri trendyoldan sipariş veriyorum kargoyla geliyor
Bir erkek okusa cinsel hayatı bayağı aktif bir kadın deyip dahada neler düşünür açıkçası böyle mahrem konuları neden açıyorsunuz burda.
İlla gidip marketten mi alacak internet kullaniyorsun işte online marketten sipariş verebilirsin kimse kimseyi görmez kapıya bırakır gider.
İlla gidip eczanedenmi alacak ya da marketten herşeye bir bahane netten alamam guvenemem online market kullanmıyorum ne alaka boşuna zora kosuyorsunuz.
Şuan farkettimki beş senedir evliyim bir kere teklif dahi edilmedi bana bu konu 😅 eşim onu kendi görevi gibi görüyor galiba bizde hiç lafı olmadi.
o direk bitince haberim bile olmaz eczane market nerden aliyorsa alır. Tabi iki tarafta koşullara göre alabilir ama ben de biraz erkeğin almasından yanayım sonuçta biz ped alırken erkek kasiyer var diyip onlara al demiyoruz 😅😅
İnternetten sipariş verin ikinizde utanıyorsanız.
En iyisi sen korun sorun ortadan kalksin
1,513,438 soru
24,682,825 cevap
367,905 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın