0 oy
576 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,980 puan) tarafından

Kızlar affınıza sığınarak sormak istiyorum.

Prezervatifi kimin alması lazım. Kadın mı almalı erkek mi?

Her defasında bunun için sorun yaşıyoruz. Ben diyorum ki eşime sen al. Diyorki ben utanırım kasiyerler hep kadın.

Bendr diyorum ki ben neden alıyorum sonuçta seni alakadar eden bit şey. Ama hep ben alıyorum çünkü ben almazsam almıyor. İnternete de güvenemiyoruz tarih konusunda sahte ürün konusunda güvenli gelmiyor

35 Cevaplar

+2 oy
önce (516 puan) tarafından

Bence erkeğin alması gerekiyor 

önce (1,980 puan) tarafından

Bence de

-Reklam-
+1 oy
önce (8,188 puan) tarafından

e sen al ne olacak 😄😄😄

Canım oda alabilir ne olacak

+1 oy
önce (385 puan) tarafından

Biz trendyol go'dan sipariş veriyoruz en garantisi. Marketten geliyor zaten 

önce (385 puan) tarafından

Bazen trendyoldan da alıyoruz tarihi geçmiş olsa zaten iade hakkin var 

Biz online market alışverişi çok yapmıyoruz

+1 oy
önce (2,667 puan) tarafından

Kasiyerler kadınsa sizde alabilirsiniz. Bunun için sorun yaşamaya değmez.

OO eczaneden de alabilir ama ama sanki benim görevimmiş gibi davranıyor

+1 oy
önce (3,269 puan) tarafından

Eczaneden eşim alır 🙈

Demi yanı sadece  marketler de yok ya

+1 oy
önce (1,154 puan) tarafından

Biz hiç almıyoruz 3 senelik evliyim bir kere bile kullanmadım ama alınması gerekiyorsa eşime aldırırdım tabi kasiyer kadınsa ben alırdım

Anladım canım

+1 oy
önce (270 puan) tarafından

Bizde hiç almıyoruz ben 6 senelik evliyim bir kere bile almadık hiç ama eğer Kasiyer kadın diyorsunuz gider ben alırdım ne olucak ki 

Eczaneden o da alabilir ama sadece benşm görevimmiş gibi davranıuor

önce (270 puan) tarafından

Bazı erkekler gerçekten de öyle ama sürekli kadınlara bunu alıcaksın git al gibi vs şeyler dediler mi bende çıldırıyorum aynen dediğin gibi onu kendisi kullancagi için de aslında o kadar zorlamamasi lazim

+1 oy
önce (20 puan) tarafından

Benim eşimde de var bu sorun ben almazsam almaz ama sorun değil gebelik gelirse benim başıma geleceği için tedbiri ben alıyorum eşimde almadı gerektiğinde savaşımız sonrası eczaneden alıyor marketten almıyor ne yazık ki

İşte bende o sebeple alıyorum çocuk istemeyen sensin benlik sorun yok deyip çekiliyor

+1 oy
önce (75 puan) tarafından

Onu erkek kullandığı için tabiki de erkeğin alması lazım.

Evet yani illa markete gerek yok ki artık her yerde

+1 oy
önce (20,252 puan) tarafından

Ben almıyorum eşim alıyor doğum kontrol hanımı da o aldı birçok kez

Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım kullansaydım onuda almazdı kesin

+1 oy
önce (4,777 puan) tarafından

İnternetten alın

+1 oy
önce (7,030 puan) tarafından

Hayatım da duyduğum en basit sorunlardan biri olabilir kasadaki kasiyere göre mi karar verilecek ha sen aldın ha o aldı o kullanıyor ama sende bu yöntemle korunmuş oluyorsun mesela ben en son sağlık ocağından aldım 20 tane verdiydi  matketten vs alınsa Trendyol go Migros vs kuryeler getiriyor ne önemi var 

Evet büyük bir sorun değil ama sanki benim görevimmiş gibi davranıyır

+1 oy
önce (9,359 puan) tarafından

Eşim alır hep daha hiç almadım. Kasiyerler akşama kadar kimlere satıyor kimlere . Eşinimi aklında tutacak sanki. Bide bazen erkek Kasiyer oluyor eşim 5 6 paket alıyor hazır erkek bulmuşken dio 😅

Yani ne aldığımızın listesini mi yapıyorlar ha kadın var diye illa istemiyırsan ezaneden al demi

+1 oy
önce (14,981 puan) tarafından

bence farketmez 

+1 oy
önce (6,455 puan) tarafından

Ohoo ondan kolay ne var. Eşinden hesap kartını alıp gratis e gidip kendine ait bütün bakım ürünlerini alıyorsun ek olarak da onu alıp çıkıyorsun. Tertemiz hesap😅

Hahahha bak bu iyiymiş. Sen ders ver canım öğrenecek çok şeyim var gibi veldi

önce (6,455 puan) tarafından

Kız ben de Buket Kuzay dan öğreniyorum. Sama da tavsiye ederim♡

+1 oy
önce (31,722 puan) tarafından

Kasiyer kadın ise bende alabilirim sorun yok ama ben onun alması gerektiğini düşünüyorum olmadı gitsin eczaneden alsın. Ben ona git bana ped al demiyorum ( beraber alıyoruz o ayrı ama bayrak gibi o elinde gezdirmek zorunda kalmıyor) 

Bende aynı şekilde düşünüyorum sâdece markettr yok ya

+1 oy
önce (7,914 puan) tarafından

Ne fark eder ki kime denk geliyorsa o alsın iste. Bu ped almaktan utanmak gibi bir şey. İnan ki kasiyerlerin ne alıp almadığınız umrunda bile değil 

önce (2,014 puan) tarafından

Ben onu eşime  aldiriyorum orkit normal bişey sanki o kasiyerlerin kendileri veya ailesi kullanmıyor utananlari aklım almiyor

Prezervatif o kadar masum kalıyor ki bir çok şeyin arasında. Aslında çok normal bir şey 

Ped de almaz onuda ben alırım badi onu ben kullanıyorum bana aldırması normalde prezervatifi niye ben alıyorum

Eşinin düşüncesi zaten saçma da seninki de çok yanlış. Prezervatifi o kullanıyor o alsın ne demek. Siz cinselliği beraber yaşamıyor musunuz? Kime denk gelirse o alır. Seninle rızan dışında birlikte oluyormuş da sadece kendi için bunu yaşıyormuş gibi konuşuyorsun. 

Aynen seri ye katiliyorum eşinden çok senin faydana olana bişey sonuçta hamileliği sen yaşayacaksın esin değil eczaneyi tercih edin bayan varsa bayandan siz erkek varsa eşiniz alsın millet artık cüzdanında taşıyor normal bişey bu

0 oy

Biz eczaneden alıyoruz eğer Kasiyer erkekse eşim bayansa ben alıyorum sonuçta beni de ilgilendiren bir durum hamile kalmamam için 🤣

BBu mantıklı işte ama eşim sanki benim görevimmiş gibi davranıyır

0 oy
önce (3,211 puan) tarafından

Bu bununla korunmaya katkı sağlıyorlar onun da yarısı yine bizim sayemizde çünkü biz alıyoruz beyfendiler utanıyor 😅

Sanki biz utanmıyoruz. 

0 oy
önce (6,119 puan) tarafından

Genelde eşim eczaneden alır canım 

Evet eczaneden almak daha mantıklı

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,513,439 soru

24,682,771 cevap

367,904 kullanıcı