Kızlar affınıza sığınarak sormak istiyorum.
Prezervatifi kimin alması lazım. Kadın mı almalı erkek mi?
Her defasında bunun için sorun yaşıyoruz. Ben diyorum ki eşime sen al. Diyorki ben utanırım kasiyerler hep kadın.
Bendr diyorum ki ben neden alıyorum sonuçta seni alakadar eden bit şey. Ama hep ben alıyorum çünkü ben almazsam almıyor. İnternete de güvenemiyoruz tarih konusunda sahte ürün konusunda güvenli gelmiyor
Bence erkeğin alması gerekiyor
Bence de
e sen al ne olacak 😄😄😄
Canım oda alabilir ne olacak
Biz trendyol go'dan sipariş veriyoruz en garantisi. Marketten geliyor zaten
Bazen trendyoldan da alıyoruz tarihi geçmiş olsa zaten iade hakkin var
Biz online market alışverişi çok yapmıyoruz
Kasiyerler kadınsa sizde alabilirsiniz. Bunun için sorun yaşamaya değmez.
OO eczaneden de alabilir ama ama sanki benim görevimmiş gibi davranıyor
Eczaneden eşim alır 🙈
Demi yanı sadece marketler de yok ya
Biz hiç almıyoruz 3 senelik evliyim bir kere bile kullanmadım ama alınması gerekiyorsa eşime aldırırdım tabi kasiyer kadınsa ben alırdım
Anladım canım
Bizde hiç almıyoruz ben 6 senelik evliyim bir kere bile almadık hiç ama eğer Kasiyer kadın diyorsunuz gider ben alırdım ne olucak ki
Eczaneden o da alabilir ama sadece benşm görevimmiş gibi davranıuor
Bazı erkekler gerçekten de öyle ama sürekli kadınlara bunu alıcaksın git al gibi vs şeyler dediler mi bende çıldırıyorum aynen dediğin gibi onu kendisi kullancagi için de aslında o kadar zorlamamasi lazim
Benim eşimde de var bu sorun ben almazsam almaz ama sorun değil gebelik gelirse benim başıma geleceği için tedbiri ben alıyorum eşimde almadı gerektiğinde savaşımız sonrası eczaneden alıyor marketten almıyor ne yazık ki
İşte bende o sebeple alıyorum çocuk istemeyen sensin benlik sorun yok deyip çekiliyor
Onu erkek kullandığı için tabiki de erkeğin alması lazım.
Evet yani illa markete gerek yok ki artık her yerde
Ben almıyorum eşim alıyor doğum kontrol hanımı da o aldı birçok kez
Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım kullansaydım onuda almazdı kesin
İnternetten alın
Hayatım da duyduğum en basit sorunlardan biri olabilir kasadaki kasiyere göre mi karar verilecek ha sen aldın ha o aldı o kullanıyor ama sende bu yöntemle korunmuş oluyorsun mesela ben en son sağlık ocağından aldım 20 tane verdiydi matketten vs alınsa Trendyol go Migros vs kuryeler getiriyor ne önemi var
Evet büyük bir sorun değil ama sanki benim görevimmiş gibi davranıyır
Eşim alır hep daha hiç almadım. Kasiyerler akşama kadar kimlere satıyor kimlere . Eşinimi aklında tutacak sanki. Bide bazen erkek Kasiyer oluyor eşim 5 6 paket alıyor hazır erkek bulmuşken dio 😅
Yani ne aldığımızın listesini mi yapıyorlar ha kadın var diye illa istemiyırsan ezaneden al demi
bence farketmez
Ohoo ondan kolay ne var. Eşinden hesap kartını alıp gratis e gidip kendine ait bütün bakım ürünlerini alıyorsun ek olarak da onu alıp çıkıyorsun. Tertemiz hesap😅
Hahahha bak bu iyiymiş. Sen ders ver canım öğrenecek çok şeyim var gibi veldi
Kız ben de Buket Kuzay dan öğreniyorum. Sama da tavsiye ederim♡
Kasiyer kadın ise bende alabilirim sorun yok ama ben onun alması gerektiğini düşünüyorum olmadı gitsin eczaneden alsın. Ben ona git bana ped al demiyorum ( beraber alıyoruz o ayrı ama bayrak gibi o elinde gezdirmek zorunda kalmıyor)
Bende aynı şekilde düşünüyorum sâdece markettr yok ya
Ne fark eder ki kime denk geliyorsa o alsın iste. Bu ped almaktan utanmak gibi bir şey. İnan ki kasiyerlerin ne alıp almadığınız umrunda bile değil
Ben onu eşime aldiriyorum orkit normal bişey sanki o kasiyerlerin kendileri veya ailesi kullanmıyor utananlari aklım almiyor
Prezervatif o kadar masum kalıyor ki bir çok şeyin arasında. Aslında çok normal bir şey
Ped de almaz onuda ben alırım badi onu ben kullanıyorum bana aldırması normalde prezervatifi niye ben alıyorum
Eşinin düşüncesi zaten saçma da seninki de çok yanlış. Prezervatifi o kullanıyor o alsın ne demek. Siz cinselliği beraber yaşamıyor musunuz? Kime denk gelirse o alır. Seninle rızan dışında birlikte oluyormuş da sadece kendi için bunu yaşıyormuş gibi konuşuyorsun.
Aynen seri ye katiliyorum eşinden çok senin faydana olana bişey sonuçta hamileliği sen yaşayacaksın esin değil eczaneyi tercih edin bayan varsa bayandan siz erkek varsa eşiniz alsın millet artık cüzdanında taşıyor normal bişey bu
Biz eczaneden alıyoruz eğer Kasiyer erkekse eşim bayansa ben alıyorum sonuçta beni de ilgilendiren bir durum hamile kalmamam için 🤣
BBu mantıklı işte ama eşim sanki benim görevimmiş gibi davranıyır
Bu bununla korunmaya katkı sağlıyorlar onun da yarısı yine bizim sayemizde çünkü biz alıyoruz beyfendiler utanıyor 😅
Sanki biz utanmıyoruz.
Genelde eşim eczaneden alır canım
Evet eczaneden almak daha mantıklı
1,513,439 soru
24,682,771 cevap
367,904 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın