0 oy
374 göst.
önce Diğer kategorisinde (800 puan) tarafından

image

bunlar hep banami denk geliyor ya , kadınsa da ne dememi bekliyor yani saçma sapan insanlar 🤧

9 Cevaplar

+3 oy
önce (20,263 puan) tarafından

Ben bunun sabah yorumunu gördüm kocasını kaydetme şekli ile ilgili. Erkek . Emin olabilirsiniz.

önce (14,985 puan) tarafından

farkettim 😅 büyük ihtimalle öyle 

önce (800 puan) tarafından

Kesin zaten canım yani belli gecenin o yarısında libidom yükseldi diyor ne anlatayım ne diyeyim yani sana tövbe yarabbim türlü şeye geliyor da boş veriyorum pislikler ya

önce (20,263 puan) tarafından

Engelledim valla simdi😅

-Reklam-
+1 oy
önce (45,281 puan) tarafından

Jony sinsim den sonra bende bir kıllanmıştim zati 😀😀 kesin erkek

😅😅😅

0 oy
önce (786 puan) tarafından

Ne denilebilir böyle birisine boşş. 

Aynen öyle yani salağa sanırım ya atlayacağız neler anlatacağız falan diye bekliyorlar mikroplar

0 oy
önce (811 puan) tarafından

Tövbe yarabbim. 

😅

0 oy
önce (5,617 puan) tarafından

Ateş basmış zar.temizinden ağzına edip engelleyecen.

Birkaç tanesi ile böyle uğraştım da ondan sonra artık uğraşamaz oldum yani ne iğrenç insanlar var ne istiyorsunuz arkadaş ne dememiz bekliyorsunuz ya engelleyip geçiyorum artık pis mahlukatlar

0 oy
önce (31,741 puan) tarafından

Kendi postlarini silmiş hatırlamıyorum ama tuhaf olan bir şeyler vardı zaten bu kişide 

Ya ben genelde postlara hiç isimlerine bakmıyorum sorulara bakıp geçiyorum isimleri hiç takip etmiyorum artık kimde nedir bilmiyorum ama saçma sapan insanlar ya erkekse de Allah cezasını versin ya

Benim maalesef ki gereksiz bilgi kaydetme alışkanlığım var 

Yok canım estağfurullah aslında takip etmek lazım bazen çünkü geçen bana denk geldi birini çok sinir oldum falan böyle takip etmedim başka yerden de gayet güzel konuşuyormuşum onunla 😅😅😅

Aynen kadın görünümlü sapıklar dolu burda 

0 oy
önce (42 puan) tarafından

İşte burda prez. ben mi alsam kocammi ilişki günü söyle yaptım çocuk olur mu üstüne ne yapsam çocuk olur kaçamak oldu böyle mi yapsam gibi konularla bu pisliklere bir sürü yem veriyor hanımlarımız bu açlarda kendilerini bı güzel tatmin ediyor midem bulandı. 

önce (394 puan) tarafından

Bu kişi o kişi mi 🤮

Pis mahlukatlar yaa

önce (42 puan) tarafından

İşte sabah saçma sapan bir yorumu vardı yok esim kel bir tarafı büyük gibisinden bende çok şaşırmıştım bir insan nasıl eşinin böyle mahremini paylaşır diye midem bulandi

0 oy
önce (573 puan) tarafından

Platform da iyice erkekler çoğaldı. Gerçi bunlar erkek bile değil sapıklar

Kesinlikleee

0 oy
önce (733 puan) tarafından

Kocami jony sinsim diye kaydettim diyodu sasirmistim erkekmis meger😂

önce (811 puan) tarafından

O yorumu Ben de gördüm canım. Ben de bu kadın bu adamı nerden biliyor diyorum 🤣 meğerse tanımak için sapık olmak lazımmış 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 437 göst.
25 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 832 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 793 göst.
6 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,506 soru

24,683,945 cevap

367,968 kullanıcı

...