Ben bunun sabah yorumunu gördüm kocasını kaydetme şekli ile ilgili. Erkek . Emin olabilirsiniz.
farkettim 😅 büyük ihtimalle öyle
Kesin zaten canım yani belli gecenin o yarısında libidom yükseldi diyor ne anlatayım ne diyeyim yani sana tövbe yarabbim türlü şeye geliyor da boş veriyorum pislikler ya
Engelledim valla simdi😅
Jony sinsim den sonra bende bir kıllanmıştim zati 😀😀 kesin erkek
😅😅😅
Ne denilebilir böyle birisine boşş.
Aynen öyle yani salağa sanırım ya atlayacağız neler anlatacağız falan diye bekliyorlar mikroplar
Tövbe yarabbim.
😅
Ateş basmış zar.temizinden ağzına edip engelleyecen.
Birkaç tanesi ile böyle uğraştım da ondan sonra artık uğraşamaz oldum yani ne iğrenç insanlar var ne istiyorsunuz arkadaş ne dememiz bekliyorsunuz ya engelleyip geçiyorum artık pis mahlukatlar
Kendi postlarini silmiş hatırlamıyorum ama tuhaf olan bir şeyler vardı zaten bu kişide
Ya ben genelde postlara hiç isimlerine bakmıyorum sorulara bakıp geçiyorum isimleri hiç takip etmiyorum artık kimde nedir bilmiyorum ama saçma sapan insanlar ya erkekse de Allah cezasını versin ya
Benim maalesef ki gereksiz bilgi kaydetme alışkanlığım var
Yok canım estağfurullah aslında takip etmek lazım bazen çünkü geçen bana denk geldi birini çok sinir oldum falan böyle takip etmedim başka yerden de gayet güzel konuşuyormuşum onunla 😅😅😅
Aynen kadın görünümlü sapıklar dolu burda
İşte burda prez. ben mi alsam kocammi ilişki günü söyle yaptım çocuk olur mu üstüne ne yapsam çocuk olur kaçamak oldu böyle mi yapsam gibi konularla bu pisliklere bir sürü yem veriyor hanımlarımız bu açlarda kendilerini bı güzel tatmin ediyor midem bulandı.
Bu kişi o kişi mi 🤮
Pis mahlukatlar yaa
İşte sabah saçma sapan bir yorumu vardı yok esim kel bir tarafı büyük gibisinden bende çok şaşırmıştım bir insan nasıl eşinin böyle mahremini paylaşır diye midem bulandi
Platform da iyice erkekler çoğaldı. Gerçi bunlar erkek bile değil sapıklar
Kesinlikleee
Kocami jony sinsim diye kaydettim diyodu sasirmistim erkekmis meger😂
O yorumu Ben de gördüm canım. Ben de bu kadın bu adamı nerden biliyor diyorum 🤣 meğerse tanımak için sapık olmak lazımmış
1,513,506 soru
24,683,945 cevap
367,968 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın