Annelik ve ev işleri dengesini nasıl kurabilirim?

0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (2,120 puan) tarafından

image

park anneliği online. Eve geçince çamaşır katlayacağum. Daha sonra vişne sos yapmam lazım yarın arkadaşıma davetliyim giderken vişneli tart yapacağım yarın vişne sosunu soğutlaya fırsatım olmaz diye geceden yapacağım.

Siz neler yapıyorsunuz

3 Cevaplar

0 oy
(6,336 puan) tarafından

Benimkiler de yemek yedi, bahçede oynuyorlar. 

Vişne dedin de, ben de kırmızı erikle tatlı yaptım bugün,rangi çok güzel😇 Vişne de öyle olduğu için tart içinde harika olur. 

(2,120 puan) tarafından

Crambel mı yaptın mor erikle çok güzel oluyor

(6,336 puan) tarafından

Yok onu yapmadım, tereyağ almam gerekiyordu 😇

Bunları yaptım. 

image

-Reklam-
0 oy
(14,084 puan) tarafından

Kocamın gezme krizi tuttu fırsata çevirip alışveriş yaptım çay ıvır zıvırınıda alıp eve geçicez artık yani inşallah 🤲 

image

0 oy
(33,086 puan) tarafından

Kolay gelsin bende balkon havaası alıyorum yorucu bir gündü 🥳

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Çalışan anneler ev işleri ve çocuk bakımını nasıl dengeliyor?
Çalışan anneler ev işleri ve çocuk bakımını dengelemek için günün belirli saatlerini görevlere ayırarak planlı bir rutin oluşturabilirler. En verimli yöntem, çamaşır ve mutfak hazırlığı gibi işleri çocuk uyuduktan sonra veya gün içine yayarak küçük zaman dilimlerinde tamamlamaktır. Listeler yaparak öncelik sırası oluşturmak, hem zihinsel yükü hafifletir hem de vaktin daha verimli yönetilmesini sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Vişne sosu nasıl hazırlanır ve uzun süre nasıl saklanır?
Vişne sosu hazırlamak için çekirdekleri çıkarılmış vişneleri toz şekerle birlikte tencereye alıp kısık ateşte kıvam alana kadar pişirmeniz yeterlidir. Sosun saklanması için sterilize edilmiş cam kavanozlar kullanılmalı ve tamamen soğuduktan sonra buzdolabına kaldırılmalıdır. Eğer kısa sürede tüketecekseniz bir hafta, daha uzun süre saklamak isterseniz porsiyonluk olarak derin dondurucuda 6 aya kadar muhafaza edebilirsiniz.
Ev yapımı vişneli tart misafir ikramı için nasıl hazırlanır?
Ev yapımı vişneli tart için öncelikle kıyır kıyır bir hamur hazırlayıp tabanını önceden pişirmek, tartın ıslanmasını engellemek için en önemli adımdır. Hazırladığınız vişne sosunu soğuduktan sonra tabana yayın ve üzerini hamur şeritleriyle süsleyerek fırınlayın. Misafirleriniz gelmeden bir gece önce tartı pişirip soğutmak, lezzetlerin oturmasını sağlar ve servis anında size büyük kolaylık kazandırır.
Annelik sürecinde zaman yönetimi için neler yapılabilir?
Annelik sürecinde zaman yönetimi için en etkili yöntem, yapılacak işleri 'acil' ve 'önemli' olarak kategorize edip günlük bir ajanda tutmaktır. Özellikle ev işlerini çocukla vakit geçirdiğiniz anlardan ayırıp, oyun ve etkinlik zamanlarını netleştirmek annenin üzerindeki stresi azaltır. Günlük rutinleri küçük parçalara bölmek, karmaşık işleri bile yönetilebilir hale getirerek verimliliği ciddi oranda artırır.
Çocukla parktayken ev işleri için planlama nasıl yapılır?
Çocukla parkta geçirdiğiniz süreyi, zihinsel bir planlama yaparak ev işlerini organize etmek için verimli bir fırsata dönüştürebilirsiniz. Parktayken eve dönünce yapacağınız yemekleri veya çamaşır rutinini zihninizde netleştirmek, eve girdiğinizde daha hızlı aksiyon almanızı sağlar. Önceliklerinizi telefonunuza not almak veya yapılacaklar listesi hazırlamak, eve döndüğünüzde vakit kaybetmeden doğrudan işlere odaklanmanıza yardımcı olur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,515,271 soru

24,708,976 cevap

369,302 kullanıcı

...