0 oy
447 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,353 puan) tarafından

Selamün aleyküm hanımlar 🌸

İşlerim bitti. 3 cicegimide Kur'an kursuna gönderdim. 

Çay ve iğne oyası eşliğinde balkonda oturuyorum 

Rabbim bizleri iyilere yakın kötülerden uzak etsin İnşallah 🤲🏻

Sizler neler yapıyorsunuz anliklari alalim

image

-

15 Cevaplar

0 oy
önce (873 puan) tarafından

Çok hızlısın maşallah 

önce (2,353 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌸 

-Reklam-
0 oy
önce (39,775 puan) tarafından

Kolay gelsin. Benim çocuklar Kur'an'a gideli 1 buçuk saat oldu. Küçüğü 1 saat oldu uyudu. Bende şimdi bulaşıkları bitirdim. Etrafı topladım. Küçüğü uyansın evi süpürecem.

Maşallah sanada kolay gelsin canım 🌸 

0 oy
önce (13,914 puan) tarafından

Emeğine sağlık 🌺

Gece uyuyamadım pek yeni kalkabildim ancak bu ayıltır beni işim yok ama yemek yapmam lazım 

Robot süpürge sesi alt kata gidermi bilen varsa yazsın hayrına 

image

Sağol canım. Sanada kolay gelsin 

Robotu yuksek güçte calistirmazsan ses gitmez 

Valla güç kısmını bilmiyorum kuzum düğmesine basıyorum çalışıyor ben diğer odalardan çok duymuyorum ama alta giderse diyede erken saat açamıyorum 

Telefona program indirmedin mi

Wifi yok canım uygulama var ama önümüzdeki haftaya kurulum randevusu verdiler internet için haritalandırma yapmadım 

Eve internet baglanana kadar bende öyle kullandım. Telefonda program olunca çok daha kolay oluyor. Sessiz modda calistirirm akşamları sorun olmuyor.

0 oy
önce (29 puan) tarafından

Eşim işe gitti güya kalkıp ona kahvaltı hazırlayacaktım daha kendimde kahvaltı yapmadım, telefondan kurtulsam evi temizlemek yemek yapmak istiyorum ama hiç halim yok

Sıcaklardan halsizlik oluyor galiba. Allah kolaylık versin. Bir besmele çekip basla

0 oy
önce (107 puan) tarafından

Günaydın canım ben kalkalı çok oldu kahvaltı yaptık mutfağı topladım hemen bi kendime naneli limon yaptım şimdi onu içiyorum çok fena karnım ağrıyor miğdem bulanıyor hamile değilim ondan eminim regl biteli 1 hafta oldu salgın daha geçmedi herhalde 

Çok geçmiş olsun canim 🌸 

0 oy
önce (900 puan) tarafından

Tableti 

imagekaldırdım da sabah kahvaltı yapmadan oyuna basladık 😀

Evj topladık

Kolay gelsın canım sanada

Maşallah ne güzel dizmissiniz. Kolay gelsin sizede canim

0 oy
önce (459 puan) tarafından

image

Bugün eski usul yapıp yerde eskisi gibi klasik kahvaltı yapmayı tercih ettik kaynanamla birlikte 😁

Afiyet olsun canim 

0 oy
önce (5,665 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun.kahvaltı yapalı baya oldu ama halsizim elim kolum tutmuyor sanki

Bir kahve içip öyle başlayacam inşallah🌸

image

Kolay gelsin afiyet şifa olsun canim . Galiba sıcaklardan halsizlik oluyor herkes öyle yazmış 

0 oy
önce (4,605 puan) tarafından

Evi temizledim yemeğin altını kapattım oğlanı terapiste gönderdim dedesiyle oturup kafa dinliyorum

önce (1,188 puan) tarafından

Canım birşey soracağım çocuğun kaç yaşında ve bu zamana kadar kaç kelimesi oldu bende oğlunu dil terapistine götürmek istiyorum bilgi verebilirmisin sana zahmet

3 yaşinda bu zamana kadar sadece ağladıgında anne derdi harici olarak dede mama derdi babıldaması belirgin hayvan sesleri net yansıma sesleri iyi derece çıkarırdı geçen ay anne gel dedi ilk defa ve bilinçli olarak yurtdışında yaşıyordum dil Eğitimi için Türkiyeye kaldım terapiye başladıktan sonra şarkılara seslerle eşlik etmeye başladı yansıma seslerini daha belirgin ve bilinçli olarak çikarmaya başladı şuan kelime üzerine çalışılıyor çıkartmaya söylemeye çalışıyor gel ver gibi haftaya değerlendirme toplantısı var çok büyük ihtimalle konusma tembelliği diyecek ona göre yol izleyeceğiz

Rabbim kolaylık versin benim oğlumda 23 aylık 15 20 kelimesi var bende sorun olduğunu düşünyordum oda çocuk doktoru algıları açık sosyalleştirin demişti ve dil terapisti önerdi işe yarıyormu diye merak etmiştim konuşmayınca hırçınlaşınca zor oluyor inşaallah sizde bir an önce aşarsınız 

15 20 kelimesi bilinçli olarak varsa hiç sorun etmeyin eksiği belki sosyalleşmedir

Evet bilinçli söylüyor gurbetteyiz bi ben bi babayı görüyor parkta çok aktif değil insanlarla çok yaklaşmak istemiyor tekliğe alıştı 

0 oy
önce (357 puan) tarafından

kıza kahvaltı yaptırdım sımdı uyutucam uyanana kadar evı toparlarım kaynanam yok kızlarında tek basına zor oluyor toplayamıyorum kocasıda oğluda evde ama hıc yardımları yok neyse zaten yemek var makarna ve patates kızartırım buyuk ıhtımal 

Kolay gelsin canim . Olduğu kadar yap isinide bebeğini ihmal etme boşver 

0 oy
önce (220 puan) tarafından

Ayyy ne güzel ya maşallah erkenden herşey tamam oturuyorsunuz çocuklar büyük heralde sizin 😊🌸

Benim bugün eşim evde o evdeyken hiç yol alamıyorum ya iki küçük çocuk var yani 2.5 yaş ve 8 aylık bebek yalnızken evim daha derli toplu oluyor. Bu nasıl iş anlamıyorum 😅

Sabah 7 de kalkiyorum canim. Çocuklar 15,10,ve 3,5 yasindalar. Rutinde düzenli olunca işler daha çabuk oluyor. Bende eşim evdeyken hiç iş yapmam . 

Senin kuzularda büyüdukce daha rahatlarsın Allah'ın izniyle

Seninkilerin büyük olmasinin da etkisi var tabi canim masallah 😊🌸🩷 

Aynen canım şuan daha bebek zorluklarını yaşıyorum uykusuzluklar en üst seviyede zaten 😊😅inşallah canım 🤲🏼🌸🩷

Allah yardımcın olsun canim bu günler çok çabuk geçiyor bir zamanlar bende öyleydim 

Tabi canim amin tadını çıkarmaya çalışıyorum zaten. Önemli olan onların bu zamanlari zaten sonra ellerimizden uçup gidicek bu zamanlar şimdi anne diye ağlayan peşimden belki sonra zorla gelecek 😀😊

0 oy
önce (3,278 puan) tarafından

Çayın çook guzell 🤩

Teşekkür ederim 🌸 

0 oy
önce (346 puan) tarafından

Bnde oğlum uyutuyorum kızımda beşiğinde sallıyorum bütün evi komple supurdum çamaşır serdim evi topladım çocuklar iyice çaldıktan sonra balkonu yikicam dış kapının önü yikicam yemek yaparım WC banyoyu 

yikicam 

Kolay gelsin canim

önce (346 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim cnm🥰🥰

0 oy
önce (3,770 puan) tarafından

Aleyküm selam cnm kolay gelsin bnde yemek yapcm kızımı uyuyabilirsen aşı oldu cok huysuz bugun

Sağolasın canım çok geçmiş olsun kuzuya

önce (3,770 puan) tarafından

Tesekkır edrm cnm 🤎

0 oy
önce (6,174 puan) tarafından

image

Sabahtan yemek ve temizliğimi yaptım. Oğlumu da uyuttum az bir şey uzanayım 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,311 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (902 puan) tarafından soruldu