Taç ve Brillant tül perde modellerinden memnun kalır mıyım?

+1 oy
466 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,171 puan) tarafından

Kzlar hatırlarsanız tül perdem içime sinmedi demiştim ama bugün geldi harikaymış gerçekten bayıldım resimler gece çektim diye tam net çıkmadı ama pişman olmadım bide taç brillant 

image

image

image

image

15 Cevaplar

0 oy
önce (922 puan) tarafından

Güle güle kullan 

önce (1,171 puan) tarafından

Çok sağol canm  12 yılda bu üçüncü perdem  bir önceki 6 yıl dayandı :)

önce (922 puan) tarafından

En güzelleri senin olsun gayet güzel modeli canım 💞💞

+1

Allah razı olsun canm ben genelde eşimi dinleyince pisman olmuyorum bu sferde öyle oldu 

-Reklam-
0 oy
önce (1,200 puan) tarafından

Güzel görünüyor gerçekten hayırlı olsun

Çok sağol canm  12 yılda bu üçüncü perdem  bir önceki 6 yıl dayandı artık baya baya her yeri yırtılmış ti bir tanede güneşlik var aldık  artık yipranmaz sanırım cok

önce (1,200 puan) tarafından

Kaliteli duruyor inşaallah yıpranmaz

+1

İnşallah canm

0 oy
önce (2,271 puan) tarafından

Güle güle kullan ☺

Çok sağol canm 

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Çok güzelmiş de gerçekten güle güle kullan cnm

Çok sağol canm 12 yılda 3.perdem bir oncekide güzeldi ama 6 yıl dayandı yirtilmisti her yeri

önce (357 puan) tarafından

Ay ne güzel Cnm buda baya gider sana fiyatını ne kadar almistiniz bende çok istiyorum güzel perde almak ama bakalım nasip olursa inşallah 

7.000 demiş ama tanıdık araya girince 4.500 e aldık  3 tane tül perde bide güneşlik canm ama bizim ölçüler küçük mesela 2 en boyda 2 gibi

0 oy
önce (3,301 puan) tarafından

Guzel canım beğendim 

Çok sağol canm

0 oy
önce (1,965 puan) tarafından

Gule gule kullan canim cok guzelmis 

Allah razı olsun canm çok sagol

0 oy
önce (861 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan inşallah Allah icine sindirsin🌺

+1

Allah razı olsun canm çok sagol

0 oy
önce (30 puan) tarafından

Çok güzel güle güle kullan 

Allah razı olsun canm

0 oy
önce (20,323 puan) tarafından

Güle güle kullan çok hoş olmuş canım 

0 oy
önce (7,221 puan) tarafından

Ben pek beğenmedim canim 

Yine de güle güle kullan

0 oy
önce (65,178 puan) tarafından

gule gule kullan canim benimde almam lazimda halamin eski tülleri aldim benimkiler yirtildi gunesten

0 oy
önce (50 puan) tarafından

Güle güle kullan

0 oy
önce (2,909 puan) tarafından

Çok güzel canım Güle güle kullan İnşAllah 🤲🤗 

0 oy
önce (906 puan) tarafından

Çok güzel güle güle kullan canım. Nerden aldın?

0 oy
önce (1,455 puan) tarafından

Güle güle kullan🌸

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Taç ve Brillant tül perdelerin kalitesi nasıldır?
Taç ve Brillant tül perdeler, uzun ömürlü yapıları, kolay temizlenebilen kumaş dokuları ve estetik duruşlarıyla ev tekstilinde en çok tercih edilen markalar arasındadır. Bu perdeler, güneş ışığını dengeli bir şekilde içeri alırken içerinin görünmesini engelleyen özel dokuma teknikleri sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça yüksek memnuniyet oranlarına sahiptir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kaliteli bir tül perde alırken nelere dikkat edilmelidir?
Kaliteli bir tül perde seçiminde ilk olarak kumaşın kırışmazlık özelliğine, yıkama sonrası çekme yapıp yapmadığına ve dikiş kalitesine dikkat edilmelidir. Özellikle sık dokunmuş, ütü gerektirmeyen veya kolay ütülenen sentetik karışımlı tüller, uzun vadede daha kullanışlı bir deneyim sunar ve ilk günkü formunu daha uzun süre korur.
Taç tül perde modelleri nasıl temizlenmelidir?
Taç tül perdelerin formunu koruması için hassas yıkama programında, 30 derece sıcaklıkta ve mümkünse tül yıkama filesi içerisinde yıkanması önerilir. Yüksek devirli sıkma işlemlerinden kaçınılmalı, perdeler nemli bir şekilde kornişe asılarak kendi kendine kuruması sağlanmalıdır; bu yöntem sayesinde ütüye gerek kalmadan düzgün bir görünüm elde edilebilir.
Brillant tül perdeler güneş ışığını engeller mi?
Brillant tül perdeler, dekoratif şıklığın yanı sıra güneş ışığını yumuşatarak içeriye daha ferah bir aydınlık yayılmasını sağlar. İçerinin görünmesini engelleyen dokuma sıklığına sahip modeller, gün boyu mahremiyet sunarken yaşam alanlarının daha geniş ve aydınlık görünmesine yardımcı olur.
Tül perde seçimi ev dekorasyonunu nasıl etkiler?
Tül perdeler, bir odanın genel atmosferini belirleyen en önemli dekorasyon unsurlarından biridir ve doğru marka tercihi mekanın daha şık görünmesini sağlar. Taç veya Brillant gibi markaların farklı doku seçenekleri, modern veya klasik mobilyalarla kolayca uyum sağlayarak evin derinlik algısını ve estetik değerini önemli ölçüde artırır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 151 göst.
10 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 191 göst.
9 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde rabia33 (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 270 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
19 Haziran 2026 Diğer kategorisinde zehra72 (169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,167 soru

24,693,413 cevap

368,478 kullanıcı

...