Kocayı işe gönderdim oğluşu uyuttum. Kendime ice brown suger oat shaken espresso yapıp coğrafya çalışmaya geçtim sizler neler yapıyorsunuz.
Kiz o nasil kahve ismi yazmaya da mi usenmedin 😂 takiliyorum alinma lutfen afiyet olsun bende de durumlar benzer esimle oglum uyudular yani insaAllah uyumuslardir bende mutfagi karinca basmis temizledim oturdum simdi canim bi noodle cekti muhtesem yuzyil izleyerek yiyorum biraz takilir zibaririm
Biri bana dese küfür sanarim 🙈🫣
Haha söylemesi çok hoşuma gidiyor eşime de yorum telefonda tamam dümdüz kahve işte diyor. Kskeksk
Normal kahveden farki ne kiz
Esmer şeker ve yulaf sütü var
Afiyet olsun kolay gelsin canım
Bende yeni uyutuyorum sıpayı dondurma dondurma diye tutturdu gece gece unutsun diye dışarı çıkardı eşim gelince hemen uyutuyim dedim daha aklına gelmeden :))
Teşekkür ederiz 😊
Kahve ismi mı zincirleme belirtili isim tamlaması mı belli değil 😂😂😂
Hahah söylemesi çok hoşuma gidiyor.😁
Kahve ismi olayı çok güldürdü afiyet olsun bacikom 😂🌸
Hahhah komik zaten🤭
Afiyet olsun 🥰
Evi boya yapıyoruz şükür bitti bu saatte hala temizlik yapıyordum ama ellerim acidi ovala ovala artık yetooo dedim attım herşeyi oturdum balkona eşimle kahve yaptı saolsun onu içip telefonla uğraşıyorum ama aklım hala bitiremedigim odada,🤣
Bende öyleyim bir iş yaparken bemen bitsin dige kendimi o kadar yoruyorum ki. Aslında dinlene dinelene yapmak daha iyi bırak o odada yarına kalsın
Sabaha kalırsa buraya girer burdaki pisliği diğer temiz yerlere tasirlar sonra ben deli olurum dayanamıyorum tahammülüm hiç yok pise Kire🤦
Biraz bamya ve yeşil fasulye vardı buzluk için hazırladım gündüz çocuklar izin vermezler diye bu saati buldu
Kolay gelsin
Kahve işte desen anlariz😂😂
Lütfen ama o sadece kahve değil. İce brown sugar oat shaken espresso skdkddk😂😂
Çocuğu sallıyorum uyumuyor artık benim uykum geldi ben uyuyacağım 😁😁😁
1,514,121 soru
24,692,912 cevap
368,442 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın