Eski fırın düğmesini internette bulamıyorum, nereden bulurum?

0 oy
155 göst.
önce Diğer kategorisinde (307 puan) tarafından

Kızlar bu düğmeyi arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olurmusunuz spotculara sordum beyaz eşya tamır eden yerlere sordum servıse ulaşamıyorum hıc bır şekilde internette yok

image

image

image

4 Cevaplar

0 oy
önce (10,311 puan) tarafından

Yapay zekaya sordun mu canım O sana nereden bulabilirceginni söylerdi

önce (307 puan) tarafından

Aynı yerleri yazdığım yerleri söyledi trend yol ama yok

-Reklam-
0 oy
önce (163 puan) tarafından

Hepsi burada akceye baktın mı canım?? Bide o neyin düğmesi anlayamadım yazmışsın ama fırının mi yoksa ankastre mi

Ankastre fırının canım çalışmıyor fırın düğmesi kırılmış baktım hepsi buarada yada

önce (163 puan) tarafından

Hm anladım canım letgo da bulubilirsin belki oralara da bakın..

Baktım cnm yok

0 oy
önce (5,801 puan) tarafından

Bazı pazarlarda oluyor. Annem Ocak düğmelerini pazardan almıştı.

Bizim burdaki pazar küçük cnm yok kı öyle şeyler

0 oy
önce (65,224 puan) tarafından

letgo dolap uygulamasina baktin mi

Yok cnm aklıma gelmedi onlar bakayım bı

kizim minyon oyuncağı istiyordu ordan bulmustum bide pazarda supurge parcalari satan yerlerde olabilir

Baktım cnm yok

kaynanamda vardi firin esim atti bileydim dugmesini saklardim.

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eski fırın düğmesini internette bulamadığımda nereden temin edebilirim?
Eski model fırın düğmelerini bulmak için öncelikle cihazın marka ve model numarasını not ederek yedek parça sitelerini kontrol etmelisiniz. Eğer internette yoksa, Google üzerinden marka ve model adıyla 'yedek parça' araması yapabilir veya fırın markasının yetkili servislerinin ana merkezlerine doğrudan model koduyla e-posta göndererek stok sorgulatabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Üretimi durmuş fırınlar için yedek düğme parçası nasıl bulunur?
Üretimi durmuş fırınlar için en etkili yöntem 'ikinci el beyaz eşya parçası' satışı yapan online platformları veya büyük şehirlerdeki sanayi sitelerindeki yedek parça depolarını incelemektir. Ayrıca, benzer düğme yapılarına sahip olan diğer marka veya modellerin uyumlu olup olmadığını anlamak için fırınınızdaki düğme milinin şeklini ve ölçüsünü bir kumpas yardımıyla ölçerek parça karşılaştırması yapabilirsiniz.
Fırın düğmesi ararken dikkat edilmesi gereken teknik detaylar nelerdir?
Fırın düğmesi ararken en önemli detay düğmenin arkasında bulunan mil girişinin şeklidir; bu kısım genellikle D tipi, yıldız veya düz bir yapıda olabilir. Ayrıca düğmenin çapı, derinliği ve fırın panelindeki yuvaya tam oturması için milin kalınlığı mutlaka kontrol edilmelidir. Bu teknik ölçüler tutmazsa, düğme fırına takılsa bile dönmeyecek veya boşa dönecektir.
Fırın düğmesi tamiri veya modifikasyonu mümkün müdür?
Eğer orijinal parça hiçbir yerde bulunamıyorsa, mevcut kırık düğmeyi epoksi yapıştırıcı veya plastik dolgu maddeleriyle onarmak geçici bir çözüm olabilir. Daha profesyonel bir yaklaşım olarak, 3D yazıcı hizmeti veren işletmelere mevcut düğme örneğinizi götürerek birebir kopyasını plastik malzeme ile ürettirebilirsiniz.
Servislerin parça temin edemediği durumlarda hangi yöntem izlenmeli?
Servislerin parça temin edemediği durumlarda, eski fırınların söküldüğü hurda beyaz eşya merkezlerine veya geri dönüşüm tesislerine ulaşmayı deneyebilirsiniz. Çoğu zaman servislerin artık stok tutmadığı eski modeller, bu tür hurda merkezlerinde hala orijinal parçalarıyla birlikte beklemektedir; cihazınızın model numarasını vererek bu merkezlerden parça temini konusunda destek alabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 92 göst.
24 Haziran 2026 Ev & Yaşam kategorisinde Elif21 (3,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
2 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mami (783 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 538 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 110595 (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,387 soru

24,696,076 cevap

368,644 kullanıcı

...