Esım askerde bırlık duruyorum 12 gun oldu dogum yapalı ıkı kızım var kucuk dgerde 1 buçuk yasında kayınpederım bıraz once bana dıyokı sabah erken kalk cocuklrn kahvaltısını koy okulla yolla senın karın ne halt yıycek de ben ıkı cocuklu kadın gecelrı sız rahat rahat uyrken benım gozumden uyku akıyor karısı bıgunde kızı gtr bn yatrym sende kucıkle ılgılen demez bıde bana kalk erkenden kızların kahltsını koy okulla yolla dıyor ben 2 dk uykuya sukur ediyorum basım agryor uyksuzlktan kımse blmyo dusuncelı olsa bunu demez nalet olsun boyle ınsanlara bunaldım artık esımede bişey dıyemıyorum kafayı ymeek uzereyım kızlar moralımı bozdu adam bunlar yuzunden sutum cekılcek Pislik insanlar hepsı keyfıne duskun ben me olursam olayım adım gelin degılmı herseyı ben yapcam cıkartmasydn madem bakmycn cocuga karsda yatıp drcak ısını gorcek keyfıne gore karsyla ben cocuklrna sabah kalkcm uykusuz uyksuz yemk koycam pnlarda yatcak adalet mı bu kızlar k b uzun oldu doldum ıyce :((
Allah kimseyi anlayışsız insanlarla uğraştırmasın
Canim ben anlamadim senin kizlarin icin mi diyor kahvalti hazirla diye. ? Iki kizim var küçük demisin ama anlamadim pek kafam karisti
Allah vicdan versin diyorum sadece ...
Okadar sinirlenicegine yapmiycam de otur yerine kardesim onlar okadar fusuncesizzse sende susmiycaksin ne diye kendini uzuyorsun
Canim allah yardim etsin sabir wersin ya xor bir durumdasin heleki anlayissiz insanlarla ayni ortamda olmak cok zor gercektende rabbim guc kuwwet wersin ya:/
Esinin askerligi cok kalmis mi ve sen ew ustundemi kaliyon yoksa ewin ayri sadece esin askerde diyemi kayinpederinde kaliyon
1,491,346 soru
24,370,455 cevap
347,984 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın