Eve gelir eline telefon alir çocuk mu varmış ben mi hamileymisim Umru değil geçer mutfağa video izler valla yoruldum ya su ilgisizlikten artık bende ayrı takılıyorum ne sohbet var ne bisey paylaşmak iyice sogudum gozyaslarimu tutamiyorum
Boşuna ağlama canım
Bende de var bi kütük
Hep aynı dediğin gibi
Bende alıştım artık bıktım da ne hali varsa görsün diyorum
Anca kendimizi üzüyoruz
Arkadaşlarımı görüyorum yada bazı fenomenleri ya ne kadar ilgili eş ve baba olan insanlar var biz neden böyle sansssiz ki
Benim kadar şanssız birisi yoktur
Tek şansım çocuklarım
İkinci evliliğim bunda da yüzüm gülmedi
Ooooff offf yazık ya çok üzülüyorum vallahi
Yanlız değilsin bacım...
Çok uzucu
Hamilelik yüzünden insan hem daha duygusal ve alıngan oluyor, hem de daha çok ilgiye ve sevgiye ihtiyacı oluyor, haklısın. Ona güzelce anlatsan bak böyle böyle yapsan daha mutlu olurum desen nasıl olur
Yarın konuşmayı denerim ama sanmıyorum
Aynii. 6 yıldır evliyim bir kere sahile gitmedik. Bı kere arabamız var güya. Hadi sizi surats goturim dememiştir. İttir kaktir bı kaç sefer parka gelmistir. Ondafa zevk alamıyor zaten. Bizle keyif almiyir gibi. Herseyo tek başıma yapıyorum . O sadece maddi kısımda. Ve evet çok sogudum
Bende maalesef aile olarak ben ve çocuklarım. Oda evde yaşayan ayrı karakter bilseydim evlenir miydim hayır ne bileyim baskalari görünce valla özenmiyorum desem yalan atmış olurum ne diyim kıymetimizi bilmiyorla yazıklar olsun onlara
Aha benimkide 2 haftada bi geliyo geziyo geziyo eve geliyo telefon sinirim bozuluyo konuşmuyorum hiç ben konuşmayınca konuşmaya başlıyo işte
Aynı canım Kumam diyorum ben telefona
Şu telefon bağımlısı öküzlere çocuk vermeyin üzülmeyin kendi başınıza takılın bişey beklemeyin şu ayıoğluayılardan bunlar değişmez adam olmaz kendinizi yıprattıgınızla kalırsınız
1,453,287 soru
23,856,073 cevap
320,130 kullanıcı