Roborock Q8 mi S8 mi almalıyım hangisi daha iyi?

0 oy
50 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,348 puan) tarafından

Kızlar ben robot süpürge istiyorum ama Q8 mi S8 bi bilemedim  bide bi sorum daha var arkadaşımda gördüm süpürge çok yavaş 125 metre kareyi 1 saat 40 dk da flan temizliyormuş acaba normal mi butun  süpürgeler mi  aynıdır

1 cevap

0 oy
önce (2,013 puan) tarafından

Az önce eşim bana drema 10 s sipariş etti aynısını eşimin amcasının kızı ve kayınvalidem almış 17 aldım simdik 19 geldi  istersen ona bak o çok iyi 

önce (1,348 puan) tarafından

Malesef o kadar bi bütçem yok taş çatlasın 15 oda şuan ikiside indirimde olduğu için  

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Roborock Q8 mi S8 mi almalıyım hangisi daha iyi?
Roborock S8, çift fırça sistemi ve yüksek emiş gücüyle daha gelişmiş bir temizlik performansı sunarken, Q8 serisi daha uygun fiyatlı ve temel süpürme ihtiyaçlarını karşılayan bir modeldir. S8 modeli özellikle halı temizliğinde ve evcil hayvan tüylerini toplamada Q8'den daha yüksek verim sağlar. Eğer evinizde derinlemesine temizlik ve yüksek teknolojik özellikler önceliğiniz ise S8 modelini tercih etmeniz daha doğru bir yatırım olacaktır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Robot süpürgelerin 125 metrekare evi 1 saat 40 dakikada temizlemesi normal mi?
Robot süpürgelerin 125 metrekarelik bir alanı yaklaşık 100 dakikada temizlemesi, cihazın moduna ve evdeki eşya yoğunluğuna bağlı olarak oldukça normal bir süredir. Robotlar, engellerin etrafından dolanırken ve kenar temizliği yaparken hızlarını düşürerek süreyi uzatabilirler. Standart modda bir robot süpürge ortalama olarak dakikada 1 ile 1.5 metrekare arasını tarar, dolayısıyla 100 dakika bu standartlar içinde kabul edilir.
Robot süpürge temizlik süresi nasıl kısaltılır?
Robot süpürgenin temizlik süresini kısaltmak için öncelikle yerdeki dağınıklığı azaltmalı ve cihazın rotasını engelleyen nesneleri kaldırmalısınız. Uygulama üzerinden 'hızlı temizleme' modunu seçmek veya odaları bölgelere ayırarak temizlik programı oluşturmak süreci hızlandıracaktır. Ayrıca cihazın fırçalarının ve sensörlerinin temiz olması, robotun daha az hata yapmasını ve daha düzgün bir rota çizmesini sağlayarak süreyi optimize eder.
Roborock S8'in Q8'den farkı nelerdir?
Roborock S8'in en belirgin farkı, daha güçlü bir emiş gücüne sahip olması ve halıların üzerinden geçerken temizlik başlığını otomatik olarak kaldırabilen çift fırçalı bir sisteme sahip olmasıdır. Ayrıca S8 modeli, reaktif 3D engel kaçınma teknolojisi ile evdeki küçük objeleri Q8'e göre çok daha hassas bir şekilde algılayıp etrafından dolaşabilir. Q8 daha çok standart temizlik görevlerini başarıyla yerine getiren bir fiyat-performans ürünü olarak öne çıkar.
Robot süpürge alırken nelere dikkat etmeliyim?
Robot süpürge alırken emiş gücü (Pa), batarya ömrü, engel algılama teknolojisi ve haritalama başarısı en kritik özelliklerdir. Evinizdeki halı yoğunluğu fazlaysa yüksek emiş gücü ve çift fırça sistemi olan modelleri, mobilya altlarınız alçaksa ince profilli tasarımları tercih etmelisiniz. Ayrıca akıllı telefon uygulamasının stabil çalışması ve yedek parça bulunabilirliği, cihazın uzun ömürlü kullanımı açısından mutlaka kontrol edilmelidir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 397 göst.
8 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Annevebebekleri (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 106 göst.
0 oy
0 cevap 220 göst.
17 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Nisosumm (239 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,438 soru

24,696,642 cevap