0 oy
132 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,099 puan) tarafından

Gününüz nasıl geçti.

Benim bol bol pineklemekle geçti adam akıllı hiç bir şey yapmadım bugün içimden gelmedi. Kendime cold brew demledim birde vanilya şurubum bitmişti onu yaptım. 

Ders çalışayım dedim onuda kafam almadı kendimi veremedim çok uzatmadım. Yemeği eşim dışardan halletti. oğlumu uyuttum şimdi eşim çay yapmış onu içeceğiz.. Bomboş geçen bir gündü yani. Sizler neler yaptınız

4 Cevaplar

0 oy
önce (907 puan) tarafından

İş yaparak gectı kadın gelmeden su elimdekileri bitirip bırnkac gun kafa dinlersem guzel olacak :)

image

önce (2,099 puan) tarafından

Hangi kadın canım

İşı getiren kadın 😃 

Anladım kolay gelsşn biter inşaallah canım

1 gunluk ısım geldı yarın gezmeye cıkarıcam oglanı gelmez ınsalalh😀

Sanada kolay gelsın 

Su vanilya surubunu nasıl yapıyorsun

1 öay bardağı şeker 1 çay bardağı su ikisini 3 4 dk karıştırarak kaynatıyorum şeker eriyene kadar karıştırsan yeterli sonra 1 tatlı kaşığı vanilya özü döküp karıştırıyorum  vanilya özü yoksa şekerli vanilinlede oluyor 2 paket döksen yeterli olur

-Reklam-
0 oy
önce (595 puan) tarafından

Büyük oğlum hastaydı sabah 4 ten beri çocuklarla uğraşıyorum ne çamaşır bitti ne diğer işler bugün abartısız 6 defa makine çalıştırdım çamaşırın sonu gelmedi hala bile çalışıyor makine oğlum sürekli istifa etti ne koltuk kaldı ne hali ne yatakları 2 defa yatak örtülerini değiştim üstüne birde ishal olmuştu ikindiden sonra da ateşlenmeye başladı ağlayıp durdu eşimle acile götürdük yemekten sonra şimdi uyudu inş iyi olur küçük oğlumda diş çıkarıyor aynı hafif ateşli ve sürekli ishal hem büyük hem küçük mahvoldum bugün diyebilirim şimdi eşim çocuklar uyudu bir iki bardak çay içip uyuyacağım 

Çok geçmiş olsun gümeş geçiyor çocuklara havalar çok sıcak

önce (595 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim pikniğe gitmiştik ordaki sudan olduğunu düşünüyoruz birde evet sıcaktan da zaten bünyesi zayıf yeme içmesi yok öyle iştahsız maalesef çabuk hasta oluyor 

0 oy
önce (3,457 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım bebeleri uyuttuk eşimle kahve yaptım içiyoruz bizde 🤗 günümde çok şükür güzel geçti temizlik yemek artı miniğimle uğraşmak öyle işte 🥰

Aa sen heni doğum yapmıştın drmi postunu görmüştüm. Allah analı babalı büyütsün size de afiyet olsun

önce (3,457 puan) tarafından

Amin amin Allah razı olsun evet 1 aylik oldu çok şükür 🤗

0 oy
önce (1,359 puan) tarafından

Sabah 9 da uyanıp mide bulantıları ile birlikte kızımı kuran kursuna götürdüm geldim kan ter içinde kaldım soyunup hemen uzandım saat 12 de kalkıp kahvaltı yaptım sonra tekrar uzandım saat 2 de gidip kızımı alıp geldim canım çok fena mantı çekti gelip mantı yaptım bı guzel gömdüm sonra yine uzandım kızıma da kitap verdim okusun diye sonra aaaa bi baktım akşam olmuş eşim gelmiş ve yemek yoook 😀

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,478 göst.
19 Şubat 2026 Ev & Yaşam kategorisinde Yumurtabitmis (6,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
+2 oy
6 cevap 430 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 661 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,490 soru

24,697,148 cevap

368,702 kullanıcı