E-devlet okul kayıt sonuçları ne zaman açıklanacak?

0 oy
66 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (376 puan) tarafından

Arkadaşlar kayıt tarihlerine ve adrese bakıyorum ama temmız temmuz atı içinde açıklanacak diyor bunun bir tarihi yok mu bu kayıtlar ne zaman açılacak adresler ne zaman belli olacak e devlet harici bunları nereden öğrenebilirim

1 cevap

0 oy
önce (1,471 puan) tarafından

Anaokul ise kendi sayfasından bakabilirsin

Ama 1.sinif ise bekliyoruz canım bende beklemedeyim

önce (376 puan) tarafından

Tamamdır canım sağol 

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

E-devlet okul kayıt sonuçları tam olarak ne zaman açıklanacak?
Okul kayıt sonuçları genellikle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda ağustos ayının ilk yarısında açıklanmaktadır. E-okul sistemi üzerinden sorgulama yapabilir, kayıt hakkı kazandığınız okulu bu tarihlerden itibaren görüntüleyebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Okul kayıt sonuçlarını e-devlet haricinde nereden öğrenebilirim?
Kayıt sonuçlarını e-Devlet dışında doğrudan Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesi olan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca kayıtlı olduğunuz ilçe milli eğitim müdürlüklerinin duyuru panolarından veya ilgili okulun idaresinden resmi bilgi almanız mümkündür.
Okul kayıt adresleri ne zaman belli olur?
Öğrencilerin yerleştirildikleri okul adresleri, adrese dayalı nüfus kayıt sistemi verileriyle entegre olarak ağustos ayı içerisinde sistemde güncellenir. Yerleştirme sonuçları açıklandığı anda öğrencinizin hangi okula kayıtlı olduğu bilgisi sistemde görünür hale gelecektir.
İlkokul ve ortaokul kayıtları hangi tarihlerde yapılır?
Milli Eğitim Bakanlığı okul kayıtlarını genellikle her yıl temmuz sonu ile ağustos ayı içerisinde kademeli olarak başlatmaktadır. Kesin kayıt tarihleri ve süreçle ilgili güncel duyurular Bakanlığın resmi web sitesi üzerinden yayımlanan yıllık çalışma takviminde yer alır.
E-okul üzerinden okul sorgulama işlemi nasıl yapılır?
E-okul sistemine giriş yaparak veli bilgilendirme kısmından öğrenci T.C. kimlik numarası ve okul numarası ile giriş yapabilirsiniz. Yerleştirme sonuçları açıklandığında ana ekranda yer alan 'yerleştirme sonuçları' sekmesi üzerinden okulunuzun adını ve adresini detaylıca görebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
20 saat önce Güzellik-Bakım kategorisinde Btlmrym (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 337 göst.
25 Nisan 2026 Aile & Aşk kategorisinde mehal (1,351 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 237 göst.
0 oy
4 cevap 241 göst.

Kategoriler