E-Devlet şifremi değiştirdim ama neden giriş yapamıyorum?

0 oy
80 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

E-devlet'ime giriş yapamıyorum yeni şifre aldım PTT'den sonra şifre koydum bir kere girdim Bir daha da giremedim başkasının telefonundan bir Arkadaş denedi Google'dan giriş yaptı onun telefonunda kendisi girdi Ayyaayya3434# şifresi yaptım örnek 

2 Cevaplar

0 oy
önce (394 puan) tarafından

2 aşamalı giriş var artık. Telefon numaranı kendi numaranı yaz ki ona gore onaylama veya kod göndersin. Baska türlü girilmiyor zaten

önce (6 puan) tarafından

Nereye yazacam

önce (394 puan) tarafından

Bunun icin e devlete girmen gerek yeniden şifre oluştur o zaman

-Reklam-
0 oy
önce (8,234 puan) tarafından

senin numaran üzereyse sifre yenile

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

E-Devlet şifresini değiştirdikten sonra sisteme neden giriş yapamıyorum?
E-Devlet şifrenizi değiştirdikten sonra giriş yapamamanızın en yaygın nedeni tarayıcı önbelleğinin eski verileri tutması veya şifre girişinde büyük/küçük harf duyarlılığının göz ardı edilmesidir. Öncelikle tarayıcınızın geçmişini ve çerezlerini temizleyerek veya gizli sekme üzerinden tekrar giriş yapmayı deneyin. Ayrıca şifrenizin içerisinde kullandığınız özel karakterlerin klavye ayarları nedeniyle farklı algılanıp algılanmadığını kontrol etmek sorunu çözmenize yardımcı olabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
E-Devlet şifresi değişimi sonrası giriş hataları nasıl giderilir?
E-Devlet giriş hatalarını gidermek için ilk adım olarak farklı bir tarayıcı veya mobil cihaz kullanarak giriş yapmayı deneyin. Sorun devam ediyorsa, tarayıcı ayarlarından kayıtlı eski şifrelerinizi silin veya otomatik doldurma özelliğini devre dışı bırakın. Eğer sistem hala hata veriyorsa, e-Devlet şifrenizi tekrar PTT şubelerinden yenilemek yerine, mobil imza veya internet bankacılığı gibi alternatif giriş yöntemlerini kullanarak hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.
E-Devlet şifresi girerken dikkat edilmesi gereken kurallar nelerdir?
E-Devlet şifresi oluştururken büyük harf, küçük harf, rakam ve özel karakter kombinasyonuna dikkat etmeniz güvenlik açısından şarttır. Giriş yaparken şifrenin tamamını doğru girdiğinizden emin olun ve özellikle büyük/küçük harf duyarlılığına dikkat edin. Ayrıca şifrenizi değiştirdikten hemen sonra sistemde senkronizasyon gecikmesi yaşanabileceği için birkaç dakika bekleyip tekrar denemeniz faydalı olacaktır.
Farklı cihazlardan e-Devlet hesabıma giriş yapmamda bir engel var mı?
Farklı cihazlardan e-Devlet hesabınıza giriş yapmanızda bir kısıtlama yoktur, ancak ağ güvenlik ayarları veya kullanılan cihazın IP adresi zaman zaman güvenlik protokollerine takılabilir. Eğer başka bir cihazda giriş başarılı oluyorsa, kendi cihazınızdaki ağ ayarlarını veya DNS yapılandırmasını kontrol etmeniz gerekir. Güvenlik nedeniyle, halka açık Wi-Fi ağları yerine mobil veri veya güvenli bir ev ağı üzerinden bağlantı kurmanız giriş sorunlarını azaltacaktır.
E-Devlet şifremi unuttuysam veya sistem kabul etmiyorsa ne yapmalıyım?
E-Devlet şifrenizi unuttuysanız veya sistem kabul etmiyorsa, e-Devlet kapısı üzerindeki 'Şifremi Unuttum' bağlantısına tıklayarak kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden yeni bir şifre oluşturma süreci başlatabilirsiniz. Eğer bu yöntemle başarılı olamazsanız, en yakın PTT şubesine kimliğinizle giderek yeni bir e-Devlet şifresi zarfı almanız gerekmektedir. Şifrenizi aldıktan sonra ilk girişte sistemin sizi şifre değişikliğine yönlendireceğini unutmayın.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 485 göst.
0 oy
4 cevap 540 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (3,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 206 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (3,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 167 göst.

Kategoriler