AÖL sınavı kaç saat sürüyor, emziren anne olarak ne yapmalıyım?

0 oy
270 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (115 puan) tarafından

İyi geceler hanımlar ben cumartesi günü AÖL sınavina gireceğim bebeğim var dört aylık sadece anne sütü alıyor birinci oturum saat onda ikincisi 14te yani saat onda başlıyor kaç saat sürüyor arada sınav ikinci kaç saat sürüyor bilmiyorum bebeğim evde eşim bakacak ama çok sürer mi yani erken bitirebilir miyim bilmiyorum aklım hep bebekte zaten eşime dedim bı sabah bı öğleden sonra oda moruldandi biraz tartıştık yani bilgisi olan varsa söyleyebilir mi acaba 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,429 puan) tarafından

Sadece ilk 30 dakika ve son 15 dk kala çıkmak yasak, ilk 30 dakikadan sonra çıkmak serbest. Her iki oturum da aynı şekilde. Tek oturum 1saat 40 dakika sürüyor. Cumartesi iki oturum pazar günü tek oturum olacak şekilde. 

Gözetmen olarak görevliyim cumartesi pazar. 

Evet 30 dakikadan sonra çıkabilirsiniz. Sınavın son saatine kadar kalmanıza gerek yok. 

önce (115 puan) tarafından

Kafam karıştı ya kusura bakmayın lütfen ilk 30dk çıkamıyorum sonra çıkıp bebeği emzirip tekrardan girebilir miyim 

Hayır tekrar girme şansınız yok. İlk 30 dakika sınavı bitirip bitirmeseniz bile çıkmanız yasak. Sınavı bitirdikten sonra çıkabilirsiniz. Tekrar girme şansınız yok maalesef :) ikinci oturum saat 2 de olacak o zaman ikinci oturum için tekrar gireceksiniz. 

Bol şans diliyorum:) 

Anladım çok sağolun o zaman erken bitirip eve geçip bebeği emzirip tekrardan dönerim saat ikide gerçekten dersler değilde bu canımı çok sıkıyordu 

Hangi İl'de gireceksiniz sınava acaba ? 

-Reklam-
0 oy
önce (15,438 puan) tarafından

açık öğretim sınavları ösym sınavları gibi katı değil.

gireceğin derslere göre süre değişebilir. yarım saat süren sınavlar da var 3 saat sürenler de. 

Cevap için teşekkürler acaba evde mi bıraksam yoksa getirsem mi bilmiyorum bebeğe kıyamıyorum 

önce (15,438 puan) tarafından

bilemem eşin nasıl bakar, uzak mı mesafe bilmiyorum. hava burda çok sıcak, sizin orda nasıldır bilmiyorum 

+1

Evet biraz uzak sıcak havalar valla 

0 oy
önce (787 puan) tarafından

ben bebeğimi kendimle götürmüştüm sınava girmeden emzir eşine teslim et sınavdan çıkınca yine ilgilen besle diğer sınav saatine kadar sonra yine sınava gir gözünde büyütme o kadar 

Öyle de olur valla bilmiyorum hani uykusu falan gelince uyuyabilir mi arabada en çok o takıldı aklıma 

0 oy
önce (6,105 puan) tarafından

Saatler konusunda bir bilgim yok fakat seni çok iyi anlıyorum

Sütünü sağıp bu seferlik biberonla verme gibi bir durum olabilir mi

Bozulması mi nasıl saklayabilirim bilginiz var mı 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

AÖL sınavı bir oturum kaç saat sürüyor ve kaç soru soruluyor?
Açık Öğretim Lisesi sınavlarında her bir oturum için öğrencilere genellikle 150 dakika yani 2,5 saat süre verilmektedir. Sınavda her ders için 20 adet çoktan seçmeli soru sorulmaktadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
AÖL sınavında iki oturum arası ne kadar mola veriliyor?
AÖL sınav takviminde oturumlar arasında genellikle 1,5 ile 2 saat arasında bir mola süresi bulunmaktadır. Ancak sınav merkezindeki yoğunluğa veya sınav düzenine göre bu süre küçük değişiklikler gösterebilir.
Açık lise sınavında oturumlar arasında erken çıkış yapılabiliyor mu?
Evet, AÖL sınavlarında ilk 45 dakika ve sınavın bitimine son 15 dakika kala salonu terk etmek yasaktır. Bu süreler dışında sınavı tamamladığınızı düşünüyorsanız erken çıkış yapabilirsiniz.
Emziren anne olarak AÖL sınavına girerken nelere dikkat etmeliyim?
Sınav gününden önce sınav merkezinize yakın bir bekleme alanı belirlemek ve eşinizle bebeğin beslenme saatlerini planlamak önemlidir. Sınav süresince dikkatinizin dağılmaması için bebeğinizi sınav öncesinde besleyip evde bırakmanız süreci kolaylaştıracaktır.
AÖL sınavı toplamda ne kadar sürer ve günüm nasıl planlanmalı?
AÖL sınavı iki oturumdan oluştuğunda, sınav süreleri ve aradaki molalarla birlikte toplamda yaklaşık 7-8 saatlik bir zaman dilimini kapsamaktadır. Sabah 10.00'da başlayan sınav, öğleden sonraki oturumun bitişiyle birlikte akşamüstü saatlerinde tamamlanmış olur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,515,184 soru

24,707,856 cevap

369,237 kullanıcı

...