İkinci el orta sehpayı kaç liraya satabilirim?

0 oy
140 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (8,145 puan) tarafından

anneler orta sehpayi satacam kaça vereyim ikinci ele sıfır sehpa gol rengi 1 ay oldu kanepe aldım hediye olararak verdiler ev de fazlalık duruyor

imageci ele

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,280 puan) tarafından

Ben de ikinci el orta sehpa ama yavruluydu çok güzel o da yaklaşık bir ay kullanılmıştı 1500'e aldım

önce (8,145 puan) tarafından

ben hiç kullanmadım çizik hiçbirsey yok sıfır sehpa

-Reklam-
0 oy
önce (14,019 puan) tarafından

Bunun 5 li olanını 2500 TL ye aldım 1000 yaz bence 

o şekil de var

0 oy
önce (15 puan) tarafından

İnternettw bunun böyle tekli hali 2 bin kullanmamış bile olsan ikinci el olarak satabilirsin ancak 1000 1500 e gider d

2  bine sattim xnm

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

İkinci el orta sehpa fiyatı nasıl belirlenir?
İkinci el orta sehpanın fiyatını belirlemek için öncelikle sehpanın güncel piyasa değerini ve benzer modellerin ikinci el sitelerindeki fiyatlarını incelemelisiniz. Sehpanın malzeme kalitesi, kullanım durumu, çizik veya deforme olup olmadığı fiyatı belirleyen en önemli faktörlerdir. Genellikle ürünün sıfır fiyatının yüzde 40 ile yüzde 60'ı arasında bir tutar talep etmek, hızlı ve gerçekçi bir satış için ideal kabul edilmektedir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İkinci el sehpa satarken nelere dikkat etmeliyim?
İkinci el sehpa satarken ürünün temiz ve bakımlı görünmesi, satış hızınızı doğrudan artıracaktır. Ürünü satışa koymadan önce mutlaka farklı açılardan kaliteli fotoğraflarını çekmeli ve varsa kullanım kusurlarını net bir şekilde belirtmelisiniz. Şeffaf bir ilan açıklaması, alıcıların güvenini kazanmanıza yardımcı olur ve gereksiz sorularla vakit kaybetmenizi engeller.
Orta sehpa fiyatını etkileyen faktörler nelerdir?
Orta sehpanın fiyatını etkileyen temel faktörler malzemenin türü, markası ve kullanım ömrüdür. Masif ahşap veya mermer gibi değerli malzemelerden yapılan sehpalar, suntalam ürünlere göre ikinci elde daha yüksek fiyatlara alıcı bulur. Ayrıca sehpanın güncel mobilya trendlerine uygunluğu ve sunduğu fonksiyonel özellikler de fiyat üzerinde belirleyici bir etkiye sahiptir.
İkinci el mobilyalar en hızlı nasıl satılır?
İkinci el mobilyaları en hızlı satmanın yolu, yüksek kaliteli fotoğraflar kullanmak ve bölgenizdeki popüler ikinci el platformlarında ilan vermektir. İlan başlığında ürünün markası, rengi ve genel durumu gibi anahtar bilgileri mutlaka belirtmelisiniz. Ayrıca, ulaşılabilir bir fiyat politikası izleyerek ve hızlı yanıt vererek satış sürecini çok daha verimli hale getirebilirsiniz.
İkinci el orta sehpa ilanında neler yazmalı?
İkinci el orta sehpa ilanında mutlaka ürünün boyutları, malzeme cinsi, kullanım süresi ve varsa kusurları detaylıca yazılmalıdır. Ölçüleri belirtmek, alıcının kendi salonuna uygun olup olmadığını anlamasını kolaylaştırarak satışın gerçekleşme ihtimalini yükseltir. Ayrıca ürünün neden satıldığına dair kısa bir not eklemek, alıcılar üzerinde samimi ve güven verici bir izlenim bırakacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 240 göst.
0 oy
0 cevap 77 göst.
+1 oy
11 cevap 680 göst.
0 oy
2 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,514,719 soru

24,700,785 cevap