0 oy
249 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,925 puan) tarafından

İyi geceler kızlar nasılsınız iyimisiniz neler yapıyorsunuz.uyudumu bebeler bzimkiler fellik fellik dolaşıyor ortada

not:Kız postu niye kapattınız uyarıyla.tamda birini yakalamıştık

10 Cevaplar

0 oy
önce (574 puan) tarafından

Ne kaçırdım ben gene 🤣 

Acaba engellediğim kişilerden mi , neden uyarı aldı ki post 

önce (5,925 puan) tarafından

Bilmiyorum ki sapıklar gelin hadi demişti delirik abla rahatsız olanlar uyarı verdi kapandı zaten

önce (3,663 puan) tarafından

Kız biseyde yazsaydim bari haklilardi sabahtan beri yok goyinme kabininde çıplak bilmem ne yalan adam yok ben işe gidicem kocamla kadın evde tek olurmu😂

Bende dedim dur post açayım bari bütün fantazilerini yazıp gitsinler yeter yani onu bile anlayacak beyin olmadığı için uyarı verdiler 🤔🤔

Yazdığım buimage

Altta ki yorum daha baskın geliyor şuan bana 

-Reklam-
0 oy
önce (5,856 puan) tarafından

Kesin birinin birden fazla hesabı var aynı kişi uyarı verip kapattırıyor 😀

Olabilir bende tam bi sapığı yakaladım postta silindi zaten engellemiş beni o kişi

önce (5,856 puan) tarafından

Hatırlıyor musun nick i post açtığını görürsek şikayet edelim.

Evlimutsuzçocukluydu sanırsam.ama bi ara nicki farklıydı ordan yorum yaptı sildi başka hesapları yazdı yoksa kullanıcı adınımı değiştirdi bilmiyorum bu sefer üsteki yazdığım yorumla giriş yaptı

önce (1,477 puan) tarafından

Evet o sapik sürekli kocamın telefonunda bişey gördüm diye post açıyor 😂😂😂

0 oy
önce (639 puan) tarafından

İyiyim oturuyorum, namaz kılacam inşallah, kızımı da uyutacam şimdi. Uyku saati 10 sonrada biraz kafa dinleyecem inşallah 😅 

Allah kabul etsin canım.benimkiler hala bağırış çağırış büyüğünün bağırmasından küçüğüde uyumadı

önce (639 puan) tarafından

Amin sağol. Benim kızım çoktan uyudu bile 

0 oy
önce (15,434 puan) tarafından

kızımın doğum gününü kutladık yorucu bir gündü, yetmedi parka gittik. 

neyseki uyudu sıpam, şimdi dünya kupası finali varmış onu izleyeceğiz 😂

image

ve bu saatte kahve😝 

Valla benim enerjim bitti bile.küçüğüm uyusun direk duşa ondan sonra uyumak uyananmamak istiyorum 

0 oy
önce (512 puan) tarafından

Bende yorum yaptım baktım kapanmış post 

Benim iki bebeişte uyumadılar daha 

Benimkilerden aynı

Evet hatta erkek olduğunu düşündüğüm kişi de yorum yaptı.engelledi beni.

önce (512 puan) tarafından

O zaman dikkatli olun kızlar Allahım erkekler ne kadar ***** ya 

0 oy
önce (293 puan) tarafından

İyigeceler canım 😊

Günler o kadar yoğun geciyorki malum yaz havalar iyiyken sürekli çocukları dışarı çıkarmaya çalışıyoruz. Ev işleri yemek ayrı bir dünya zaten bir de on gün sonra izne çıkıyor eşim bir ay onların memleketine gitcez ailesiyle birlikte. İki çocuk zaten çok yoruluyorum. Orda daha da yorulcam biliyorum. Eşime göre tatile gidiyoruz Deniz kum güneş ama bana yanında koca bir ev kaç kişinin bulaşığı yemeği isi de olacak onu niyeyse anlamıyorlar 😂 

Bu akşam eşim nöbette üşenmedim çocuklar kaç gündür geç uyuyorlar dışarı çıkardım cocuklari ikiside baya yoruldu şimdi uyudular şükür biraz keyif yapcam koca da yok 😂😂

Darısı senin başına inşallah uyurlar 🤲🏼🌸🩷

İnşallah bacım benimde uyku saatim geldi 2 çocukla pertim çıktı.benim tek şanslı olduğum konu yanyana olduğumuzdan gidip gelme gibi derdim yok herkes kendi evinde.

önce (293 puan) tarafından

Ben güya çocukları erken uyuttum diye yazdım 😂 kızım sağolsun peşinden yüz kere uyandı sen büyük ihtimal çoktan derin uykuya gecmissindir canım 😂😂

0 oy
önce (9,537 puan) tarafından

En küçük uyudu 9.30 u geçmiyor artık şükür 

Diğer danalar zaten uyumaz 12 yi bulur ama en küçük uyuması yetiyor bana hiç susmuyor bu aralar 🫣

Çayımı içiyorum rahat rahat 

Ev bakıyoruz sürekli Konya iyice çıldırdı ya evler aldı başını gidiyor 7 milyon u gözden çıkarmak gerekiyor iyi bir evde oturmak için ondada en düşük fiyat böyle 🤦🏻‍♀️

Benim küçük erken yatıyordu abisi sıkıntı oyu oynarken koştur koştur asla durmuyor.

Çok pahalıya villa parası resmen.eşiminde ilçede almaya niyeti var ama alana kadar ne kadar fırlar Allah bilir.bende Konyayı daha çok seviyorum orda yaşamak isterdim de orası da pahalı

önce (9,537 puan) tarafından

Eşimde köylere bakacam olmucak böyle dio 😅 hatunsarayda Akören de ev bulduk bakalım yarın bakalım dio. Zaten şehirde yaşamak istemiyor sırf çocuklar okullu die durıyorduk aman Akören de okusunlar ya valla bende yoruldum site hayatından . 

0 oy

Getti post gettiiiiii 

Bazıları bence okuduğunu anlamıyor yada işlerine gelmiyor

Valla ya aynı kişinin birden hesabı var ya da kim işine nasıl geliyorsa öyle davranıyor sapıkça açılan postlar uzun süre duruyor taki biri uyarı verene kadar.birde benim yorumuma yazan kişide erkekti.evlimutsuzçocukluydu sanırsam hesap adı.

Beni engellemişti o kesin 

Bence bu şahısın 2 hesabı var biriyle mesaj attı sildi aynı mesaji farklı nickle tekrar yazdı.

0 oy
önce (6,314 puan) tarafından

Biz günü böyle bitirdik. Okul da olmadığı için sürekli bir şeyler bulmak gerekiyor 😌 Bizde hava hala aydınlık bu arada, akşam 22den sonra kararıyor. O yüzden fotoğraf bayağı aydınlık 😇 

image

Benimde bebelerde sorun var önüne boyama kitabı kalemler koyarım kitap hariç heryeri boyarlar. bu sene kreşe verecem bol bol oynayıp öğrenir en azından 

önce (6,314 puan) tarafından

Okulda daha iyi disiplin öğreniyorlar gerçekten. Kızım da sorun yok da, oğlum dediğin gibi amacı dışında kullanır 😇 Tüm elini maviye boyadı, bana da diyor ki "bak kuş yaptım, şimdi uçacak" 😅 

0 oy
önce (8,153 puan) tarafından

Yaaa o postu arıyordum ben de 

😂😂gizlendi ya

önce (8,153 puan) tarafından

Tüh kaçırdık 

Yukarda attım aslında biseyde yazmadım ama anlayana

Valla tamda sapığı yakalamıştım kim uyarı verip gizlediyse 4 düz doğursun inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 517 göst.
6 Temmuz 2026 Ev & Yaşam kategorisinde Birtutamsevgi (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,093 göst.
1 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (8,931 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 650 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (8,931 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 502 göst.
26 Haziran 2026 Diğer kategorisinde geberikgelin (5,909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,995 soru

24,704,650 cevap

369,116 kullanıcı

...