Bugün burası bayağı bir karışık uzun süredir kaynana ve boşanma konuları vardı rabbim kimsenin yuvasında huzursuzluk yaratmasin herkes Gül gibi geçinip gider inşallah🥰
Ayrıca sinir olduğum bir konu var ya arkadaş postu aciyorsunuz bildirim üstüne bildirim geliyor yorum yapılmış bir giriyoruz post hoooop silinmiş amaç neee niye açtın niye sildin
İstediğiniz cevap gelmeyip pofpoflanmayinca hop ya engel ya post silme sık arkadaş sil ama bir kaç gün sonra sil işine gelmeyince hemen silmeee
Birde soru sorup cevap alıp sonra hiç cevaba karşılık vermeyenler var biz sizlerin akıl hocasimiyiz da alacağınız cevabı alıp aklı alip insan yerine koyupta cevap vermiyorsunuz
Ayrıca bugün dikkat edin bayanlar bugün burası bayağı bir coştu gece 12 olmak üzere birazdan birileri azdim bayan yokmu diye post açacak diye korkuyorum vaziyet alın 🤣🤣
Bugün herşeyi kaçırmışım be 🤣🤣
Bacım onu bunu boşver de yarın 4 bebeni alda atla gel kahvaltıya 😅
Oyy nenem yarın miii 🤣🤣🤣boya yapıyorum sen Bursa'da olan arkadaşsin demi
Ben 4 çocuğu aynı anda kimsenin evine kolay kolay götürmem kız ikisi büyük 17 15 yaş onlar hayatta gelmez biri 9 yaş oda abisi ablasıyla kalır sadece 3 yaşla giderim 4 çocukla Ordu gibi aile dışı gitmedim hiç🤣🤣🤣
Evet balım Bursa'da olan kişi Akpınar metro istasyonun orada ki 😅 17-15 Ergen onlar hayatta gelmezler 🥲 benim kızda 3 yaşında güzel arkadaşlıklar kurarlar anamm müsait olunca muhakkak beklerim ben her zaman müsaitim evdeyim
Dur bu hafta boya badana dayım inşallah bir biterse ayarlayalım insallah
Allah kolaylık versin inşallah canım
Kız dur sakin ol😂 allah kimsenin yuvasını bozmasın inşallah hepimizin🤲 @Delirik ablanın açtığı posttan mı bahsedeyon bende yorumalrda gördüm hiç girmedim de bugün şimdi yeni girdim
Kapanacak ne vardı ya zaten saçma sapan coşuyonuz yazın dedim uyarı verenler kim acep
Normal posta bile uyarı veriyorlar o postunsag birakirlarmi🤣🤣🤣ben gördüm cevap verecektim sonra bidaha girdim post gitmiş 🤣
Ne güzel işte bütün fanteziler birlesecekti Allah'ın cezaları anca saçma sapan yollardan soruyolar😂😂
Ay konu neydi kacırmısım
Kız biri yazmış güya kıyafet denemek için kabine girmiş adam çıplak bilmem ne yapıyormus biri yazmış işe gidicem kadınla kocam evde tek kalsa olurmu anlamsız şeyler işte bende dedim dur post açayım yazsın bı rahatlasinlar rahat bıraksınlar 😂
soru sorulup cevap verince ve cevabına karşılık verilmeyince bende haz etmiyorum üstelik devamlı post açıp zırt pırt hemen kapatmaları da sinirimi bozuyor o yüzden birçoğuna cevap dahi yazmam elimi yormayayım diyorum 😆
Kısacası bizi tiklemiyorlar 🤣🤣🤣🤣
haaahh birde hamile miyim gebe miyim karnımda hareket var gebe miyim soruları artık saçmalaştı cidden testini at tamam da gerisi sıkıyor artık 😬
Aslında sanal ebelik işine baslasammi iyi para kırarım🤣🤣🤣zaman zaman hepimiz şüpheye düşüyoruz ama daha dün ilişkiye girip bugün hamilemiyim postlarina bende ayar oluyorum
Hayır bide şey var adetim gecikti acaba dış gebelik olabilir mi şimdiye kadar burda gördüğüm en en saçma soruydu 😀
Niye adam disami salmış herşeyi tövbe tovbeeee
Ayyyy evet ben de az önce bir kaç posta yorum yaptım baktım bir sürü yorum gelmiş bastım ama postlar kapanmış anlamadım 😀
Kesin polis postuydu bana da aynısı oldu sinir oldum arkamdan ovduler mi sovduler mi belli değil 🤣
ben bu sikayetlerini yıllardır söylüyorum takan yok 😀 post açıp cevap vermeyenlere actigi gibi postu gizleyenlere sinir oluyorum
Çünkü işlerine gelen cevapları almıyorlar ya tamaam gizlesinler amaa en azından bir kaç gün kalsın ya da insan yerine koyup cevaplara bı nokta dahi olsa yanıt verin
Ayyy İkbal sen yönetici değil mıydın ya yönetici kim bilginiz var mı acaba denk gelemiyorum çok eski postlarim var silemiyorum admine yazdım ama tek tek silinmesi lazım dedi ama alt tarafı 4 post 😀
yok kiz değilim gece kusu galiba editordu onlara soyle
Yaa banada anlatın polis postu ne ben gormedim😂 meraklandim herkes onu konusuyo
Üst yorumlara gel kız polis olsa bı tek yine iyi 🤣🤣🤣mağaza 31. Si var
Bide savunmuyorum durumu ama valla cocuklardan biseye firsat kalmiyo😂 dun post actım ben bugun anca cevap verebildim bazen hic veremiyorum evde ortalik karisik oluyo cinnet gecirirken zor oluyo😂
Hayy ağzın bal yesin bacım içimdekileri dönmüşsün haa silinen postlara aşırı gıcık olduğum için artık kimseye kolay kolay yazmıyorum
Ya bildirim var ama post yok ovdunuz mu sovdunuz mu belli değil
Valla yaa
Çok güzel özetlemişsin bacım bende nefret ediyorum hem cevap verilmemesine hemde bildirim geliyor açıyorum post yok yani merakta kalıyor insan ister istemez 😅😅 ama dünkü konuları kaçırmışsın 2 3 gündür yoğunum göz atamıyorum peki üzüldüm 😅😅
Dün ortalık 56 oldu🤣🤣🤣🤣
Ciddi misin noldu 😅
1,514,995 soru
24,704,650 cevap
369,116 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın