Firinda guzel oluyor mu canim ben hic denemedim
Çok güzel görünüyor, ben hiç fırında yapmadım kaç dk pişiriyorsun
Evet kesinlikle çok güzel oluyor ben geneli 200 c de 55 dakika pisiririm
Ustu kapalı mi
Ben once tencerede pisiriyorum sonra firini en yuksek derecede ısıtıp ust rafta dışı kizarana kadar bekletiyorum. Boyle de deneyebilirsiniz
Arkadaş nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben üstü kapalı yapiyroum çünkü biberler hemen yanıyor önce icini kavuruyorum çok az bir au koyup yumuşamasını sağlıyorum iç harcının sonra doldurup tepsiye dizip sosluyorum hatta patates dilimli yorum güzel oluyor son on dk üstü açık pişiriyorum
Afiyet olsun ev yerlistirme ile meşgulüm eşim dışardan getirir büyük ihtimal getirmese kahvaltı çay yapariz
Afiyet olsun canım
Teşekkürler sizede afiyet olsun
Bende bunu yapacktim bugün sözde ama bizimkiler yemek konusunda anlasamayinca pizza da karar verdim
Ben fırında biber dolması yapınca biberler diri kalıyor yaa ama seninkiler hiç öyle durmuyor var mı bunun sırrı 😀 bu arada afiyet olsun bende islim kebabı pilav ve cacık yaptım bugün
Derecesini az seviyedemi pişiriyorsunuz acaba
180-200 gibi
afiyet olsun güzel görünüyor.. bizde köfte patates, kremalı makarna kola karpuz Allah bereket versin 😊
Sizede afiyet olsun canım
Patlıcan kebabı ve bulgur pilavı cacık yaparım belki ayran
Dünden patates yemeği yapmıştım fazla yapmışım onu ısıtırım yanına da pilav yaptım karpuz keserim bide
Dünden Arap tava ve pirinç pilavı var. Öğlen de kısır yapmıştım 1 tabak da ondan arttı. Yemek yapmadım ısıtır dünden kalanları yeriz
1,515,271 soru
24,708,976 cevap
369,302 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın