Kan tahlili sonuçlarımı bugün nasıl öğrenebilirim?

0 oy
91 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,282 puan) tarafından

image

Kizlar sabah kan tahlili verdim hic birsekilde tahlil sonuclari cıkmiyor nerden ogrenebilirim bugun o tahlilleri

5 Cevaplar

0 oy
önce (5,206 puan) tarafından

Daha e nabiza düşmemistir genelde beşten sonra düşüyor

önce (5,282 puan) tarafından

Ama kan verdigime ragmwn hic birsey yok sistemde normalmi bu

-Reklam-
0 oy
önce (1,506 puan) tarafından

E nabızdan öğrenebilirsiniz ama gün içinde çıkacak olan bir tahlil ise 

Sonucu gectim o hastanede kan alindigina ragmen hic birsey yazmiyorki

Daha işleme girmemiştir zaten sonuç çıkmadan zaten e nabiza da düşmez işlem 

Resim attim canim

PDF bas çıkar 

0 oy
önce (3,064 puan) tarafından

e nabıza geç düşüyor. devlet hastanesi laboratuar sonuçları yazarak tc numaranla öğrenebilirsin. 2 saat sonra düşüyor oraya

Hastanenin sistemi bozuk giris yapilmiyor 

önce (3,064 puan) tarafından

ozaman yapacak bişey yok mecbur bekleyeceksin. hastanede tanıdık varsa sordurabilirsin çok olsa haricinde mümkün değil

0 oy
önce (2,162 puan) tarafından

Kan sonuclarin çıkmış canım 21 değerin referans dışı PDF sini işte yada sonuçlar kısmına bak

Hayatim tarih 2025 

önce (2,162 puan) tarafından

Pardon ben ona bakmadım ozaman hala incelemeye alinmamis belirli saati vardır tahmini süreyi söylemişlerdir takip et burdan 

0 oy
önce (454 puan) tarafından

bazı hastanelerde doktor bakmadan once sonuclar gozukmuyor ıstersen bı doktora gorun o baksın sana söyler 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Devlet hastanesi kan tahlili sonuçları en erken ne zaman çıkar?
Devlet hastanesi kan tahlili sonuçları genellikle tahlilin türüne bağlı olarak aynı gün içerisinde saat 16.00 ile 18.00 arasında veya ertesi gün sabah saatlerinde sisteme düşmektedir. Acil tahliller ise genellikle 1-2 saat içerisinde sonuçlanmaktadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kan tahlili sonuçlarımı e-Nabız üzerinden nasıl görüntüleyebilirim?
e-Nabız uygulamasına veya web sitesine T.C. kimlik numaranız ve e-Devlet şifreniz ile giriş yaparak tahlillerim sekmesine tıklayabilirsiniz. Bu bölümden yaptırdığınız tüm tahlillerin detaylarını, grafiklerini ve PDF formatındaki raporlarını anlık olarak görebilirsiniz.
Kan tahlili sonuçlarım neden e-Nabız sisteminde görünmüyor?
Sonuçlarınızın sistemde görünmemesinin temel nedeni tahlillerin henüz laboratuvar tarafından onaylanmamış veya sisteme işlenmemiş olmasıdır. Ayrıca hastane sistemindeki bir teknik aksaklık veya laboratuvarın yoğunluğu da sonuçların geç yansımasına neden olabilir.
Tahlil sonuçlarım çıktı mı diye hastaneyi aramalı mıyım?
Hastanelerin laboratuvar birimlerini aramak yerine sonuçları e-Nabız üzerinden takip etmek çok daha hızlı bir yöntemdir. Eğer sonuçlarınız üzerinden 24 saat geçmesine rağmen e-Nabız'da görünmüyorsa, tahlili yaptırdığınız hastanenin laboratuvar birimiyle iletişime geçebilirsiniz.
Kan tahlili sonuçları doktor onayından sonra mı sisteme düşer?
Evet, kan tahlili sonuçları laboratuvar uzmanı tarafından onaylandıktan sonra e-Nabız sistemine otomatik olarak aktarılır. Analiz süreci tamamlanmadan ve sonuç onaylanmadan sistemde görüntüleme yapmanız teknik olarak mümkün değildir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 439 göst.
0 oy
1 cevap 228 göst.
29 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Melek727272 (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.
24 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BALCOCUKLARIM (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,515,368 soru

24,709,986 cevap

369,353 kullanıcı

...