Günlük hayatta takı takmayı sever misiniz?

0 oy
309 göst.
önce Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından

Günlük de olsun bileklik kolyeler takar mısınız yoksa hiç takı takmaz mısınız altın bahsetmiyorum 

26 Cevaplar

+2 oy
önce (2,512 puan) tarafından

alyans bile takamıyorum 😅😅 ara ara taktığım oluyor ama genelde takmıyorum ya eşimde bwnim gibi 😆

-Reklam-
+1 oy
önce (15,641 puan) tarafından

eskiden çook severdim. kolyeler küpeler kulağımda bile bir sürü delik var. ama çocuktan sonra takamıyorum. hiçbir şey olmasa çekip koparıyor bir şekilde kucağıma atlayınca falan

+1 oy
önce (4,859 puan) tarafından

Alyans, saat takıyorum. Son bir haftadır bileklik takmaya başladım, pek rahat da edemiyorum aslında sevmiyorum.

+1 oy
önce (2,415 puan) tarafından

Alyans bir bileklik ve küpe başkada yok 

+1 oy
önce (894 puan) tarafından

Asla takamam

+1 oy
önce (13,640 puan) tarafından

Çok severim bileklik özellikle ama yok takmiyorum ;)

+1 oy
önce (2,948 puan) tarafından

Sevmiyorum da takmıyorum millet yeni evli olduğum o zamanlar tak derdi hep 😂😂 

+1 oy
önce (9,620 puan) tarafından

Kızlarım aldıkça heves ediyorum bazrn alıyorum ama takmayı unutıyorum .sonra bakıyorum kızlar onlarada el koymuş😅

+1 oy
önce (667 puan) tarafından

Ben takarım. 2 tane altın bilekliğim ve 1 tane de gümüş bilekliğim var onları günlük takıyorum. Gezmeye falan gidince de altın bileziklerimi ve kolyemi, yüzüğümü ve saatimi takıyorum. İmitasyon bende alerji yapıyor o yüzden asla imitasyon takılar takmam

+1 oy
önce (4,878 puan) tarafından

Küpe hariç nefret ederim

+1 oy
önce (2,613 puan) tarafından

Sadece küpe takıyorum vala

+1 oy
önce (886 puan) tarafından

Baskasinda gorunce cok begeniyorum ama kendim küpe haric gunluk takmiyorum disari cikarken saat ve yuzuk takarim 

+1 oy
önce (4,584 puan) tarafından

Severim önceden küpe takmamazdım ona da alıştım 

+1 oy
önce (14,160 puan) tarafından

Severim özellikle küpe

+1 oy
önce (6,329 puan) tarafından

Sevmem ya, isimli kolyem vardı senelerdir bir tek onu çıkarmazdım o da takıldı bir yere koptu kaldı öyle 

+1 oy
önce (1,577 puan) tarafından

Bayılırım takı takmaya evde pek olmasa da dışarıda bir yere giderken mutlaka takarım özellikle kolye bileklik tarzı çok severim 

+1 oy
önce (11,174 puan) tarafından

Genelde sadece saat takarım 

+1 oy
önce (2,311 puan) tarafından

Yüzük çok severim 

Kolye bileklik falan öyle sevmem 

Sadece düğünde alınan bilekliği takarım hatırası var diye 

Küpe de severim ama çok değil 

En çok yüzük severim günlük de takarım o kadar sveerim :D

+1 oy
önce (2,359 puan) tarafından

Cok severim kolye bileklik saat yuzuk ve hal Hal takmayi. Sadece kupe takmayi sevmiyorum takmam o Kadar 

0 oy
önce (4,962 puan) tarafından

Bekarken bayılırdım ama şimdi bir tek akıllı saat takıyorum. Onuda aramaları, mesajları görmek için 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Günlük hayatta takı kullanmak kıyafet kombinlerini nasıl etkiler?
Günlük hayatta takı kullanmak, sade kıyafetleri hareketlendirerek kişisel tarzınızı ön plana çıkarmanın en etkili yoludur. Özellikle minimalist kolye veya bileklikler, gündelik kombinlere şıklık katarken aynı zamanda stilinizi tamamlayan imza aksesuarlar haline gelir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bijuteri takılar günlük kullanımda ne kadar süre dayanır?
Bijuteri takıların kullanım ömrü, malzemenin kalitesine ve kullanım şekline bağlı olarak genellikle 3 ile 6 ay arasındadır. Parfüm, ter ve nem gibi dış etkenlerden uzak tutulan, günlük kullanım sonrası yumuşak bir bezle silinen takılar kararmadan çok daha uzun süre kullanılabilir.
Günlük takı seçiminde nelere dikkat edilmelidir?
Günlük takı seçiminde en önemli nokta takının cilde temas ettiğinde alerji yapmayan materyallerden üretilmiş olmasıdır. Ayrıca hareket alanınızı kısıtlamayan, günlük aktivitelerinizle uyumlu, hafif ve kıyafetlerinizle kolayca kombinlenebilecek tasarımları tercih etmeniz konforlu bir kullanım sağlar.
Hangi takılar gündelik spor giyimle daha uyumludur?
Gündelik spor giyimle genellikle çelik veya gümüş rengi ince zincir kolyeler ve deri ya da ipten yapılmış bileklikler oldukça uyumludur. Bu tarz sade ve minimal parçalar, spor kıyafetlerin rahatlığıyla bütünleşerek abartıdan uzak, modern ve dinamik bir görünüm oluşturur.
Alerji yapmayan takılar nasıl seçilir?
Alerji yapmayan takı seçerken nikel içermeyen ürünleri tercih etmelisiniz. Özellikle paslanmaz çelik, titanyum veya kaliteli kaplama ürünler ciltle uyumlu olma konusunda daha güvenlidir; takı alırken ürünün antialerjenik ibaresine sahip olup olmadığına mutlaka dikkat edin.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 257 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 366 göst.
0 oy
6 cevap 538 göst.
0 oy
2 cevap 173 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler