0 oy
289 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,779 puan) tarafından

Selam hanımlar nasılsınız? Uzun zaman oldu buraya girmeyeli yemek sayfamda ilgileniyorum hiç vakit bulamıyorum neler yapıyorsunuz

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,779 puan) tarafından

https://www.instagram.com/sumeyraabulutt?igsh=dzAwNDY2MnJ6aTdp.   Sayfamı takip edip destek olurmusunuz 😘🫶

önce (476 puan) tarafından

https://www.instagram.com/evden_lezzetia?igsh=MWNkbDF4b2R6dm1ndQ%3D%3D&utm_source=qr

Buda ben sayfam ben ediyorum sayfanızı sizide beklerim daha yeni açım BM’de 🥲nasıl olcak bilmiyorum ki

-Reklam-
0 oy
önce (3,700 puan) tarafından

Instagram yok İnşallah her şey gönlünce olur canim 🤗

Tiktok var mı😅

Çok teşekkür ederim canım 😘

önce (3,700 puan) tarafından

Yok canım sosyal medya kullanmıyorum 🤗

Canın sağolsun🫶

0 oy
önce (5,086 puan) tarafından

Evet canım uzun zamndır göremedim seni hoşgeldin tekrardan 🤗 takip ettim şimdi güzel görünüyor sayfan bol takipçin olsun inşallah ❤️🤲 

Düşüncen benim çok kıymetli sayfamdan eminim güveniyorum kendime  çevremin desteği olmadan biraz zorlanacam fakat başaracağımdan eminim insallah canım🧡

Kesinlikle başarırsın sadece sabır gerek dediğim gibi 🤲 Biraz bildirimleri çoşturdum beğeni yağmuruna tuttum 😅🙈 

Evet çok teşekkür ederim senin gibi kalbi güzel 100 kişi daha olacaktı 😅🫶😘

Estağfurullah destek vermek istedim sadece ❤️ başarıların daim olsun inşallah ☺️ 

+1

Çok teşekkür ederim canım🫶💛

0 oy
önce (6,344 puan) tarafından

Takip ettim 🤣

Kullanıcı adın ne fatma

önce (6,344 puan) tarafından

Fatma getiren canım 

0 oy
önce (2,962 puan) tarafından

İyi diyelim şükür canım sen nasılsın Allahım kolaylık versin İnşAllah bizlere sosyal medyalarım yok kullanmıyoruz canım🤗😊 

+1

Rabbim iyilik versin inşallah 🌸 bende çok şükür iyiyim idare etmeye çalıyorum amin insallah canım herkese kolaylıklar diliyorum canınız sağolsun en iyisini yapıyorsunuz 👍😍

önce (2,962 puan) tarafından

İnşAllah canım Cümlemize Amin öyle canım kafa rahat 😍👍 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,516,266 soru

24,720,816 cevap

370,056 kullanıcı

...