Site yöneticisiyle yaşadığım tartışma karşısında ne yapmalıyım?

0 oy
206 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,380 puan) tarafından

Esimin kuzeni yasca bizden buyuk abi esim ben cardakta oturuyorduk  cay falan iciyorduk  az once sitede oturuyoruz sitenin ortasinda merdivenle bir yer var cardagin  dibinde merdivende  nerdeyse site yoneticisi geldi oturdu yanimiza esim israrla missfirim var demesine ragmen Adam 80 85 yaslarinda  falan yasli tmm mi merdivenlerden 10 12 yaslarinda basi kapali ustunde uzun kollu var elinde kuran kitabi falan var belli kuran kursundan geliyor cocuk durdu dediki bu yonetici geliyor sahte yalanci bir musluman daha dedi ya ben sok oldum ne derse tersledim o laftan sonra herseyi biraktim 10 12 yaslarindaki kiza Dil uzatiyor pislik nasil sinir oldum esimle kuzeni de kalkti ben inatla kalkmadim verdim agzinin payini ne derse ay acayip deli oldum ya

4 Cevaplar

0 oy
önce (40 puan) tarafından

Ay ne kadar sinir bozucu o kızın ailesine keşke deseydiniz iyi yapmışsınız Bravo valla 

önce (2,380 puan) tarafından

Kiz site 150 hane  3 4 kisi anca taniyorum kimseyi tanimiyorum ki tanisam aninda derim  cidden cok sinirlerim bozuldu ya 

Bi 5 dk falan oturdu bakti tersliyorum kalkti gitti

-Reklam-
0 oy
önce (1,322 puan) tarafından

Dedikoduucu erkeklerden nefret ediyorum 

Ben dedikoducu olmasini da gectim 10 yaslarinda ki kiza Dil uzatacak Kadar alcak ya 

0 oy
önce (4,958 puan) tarafından

Çok yanlış davrandınız 80 85 yaşındaki yaşlı biri akli melekeri tam olarak yerinde sayılmaz siz o yaşa gelince sizde benzer davranışlarda bulunacaksınız ayıp ettiniz

0 oy
önce (686 puan) tarafından

150 kişilik haneye 80 yaşında ki adam mı yönetiyor? 

Oy birliği ile Yönetim şirketi tutun kafanız rahat olsun bu ne iki ayağı çukurda  😅

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Site yöneticisinin komşulara karşı saygısız davranışları nasıl engellenir?
Site yöneticisinin saygısız tutumlarına karşı öncelikle durumu sakin bir dille kendisine ihtar etmeli, sonuç alınamazsa Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yönetim planına uygun davranması için ihtarname çekilmelidir. Eğer yöneticinin davranışları huzur ve sükunu bozuyorsa, diğer kat malikleriyle birleşerek olağanüstü genel kurul talebinde bulunabilir veya yöneticinin görevden alınması için imza toplayarak yasal süreç başlatabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Site içerisinde komşuluk ilişkileri ve ortak alan kullanımı kuralları nelerdir?
Site içerisindeki ortak alanlarda huzurlu bir yaşam sürmek için kat maliklerinin birbirlerinin özel alanına ve yaşam tarzına saygı göstermesi esastır. 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, site sakinleri bağımsız bölümlerini ve ortak yerleri kullanırken diğer kat maliklerini rahatsız edecek, gürültü yapacak veya huzuru bozacak davranışlardan kaçınmakla yükümlüdür.
Apartman ve site yönetiminde yöneticinin yetki ve sorumlulukları nelerdir?
Site yöneticisi, Kat Mülkiyeti Kanunu çerçevesinde sitenin bakım, işletme ve güvenliğinden sorumlu olan kişidir. Yöneticinin en temel görevleri arasında ortak yerlerin yönetimi, aidat takibi ve site huzurunun sağlanması yer alır; ancak bu görevler yöneticiye diğer sakinleri taciz etme, azarlama veya özel yaşam alanlarına müdahale etme hakkı tanımaz.
Komşular arası yaşanan tartışmalarda hukuki haklarım nelerdir?
Komşular arası yaşanan tartışmalar kişisel haklara saldırı veya huzuru bozma noktasına gelirse, Türk Ceza Kanunu kapsamında hakaret veya huzur ve sükunu bozma suçlarından şikayetçi olabilirsiniz. Bu tür durumlarda yaşanan olayın detaylarını tutanak altına almak, şahitlerin beyanlarını almak ve gerekirse kolluk kuvvetlerine başvurarak resmi süreç başlatmak en doğru yoldur.
Site yöneticisi ile yaşanan problem nasıl çözülür?
Site yöneticisiyle yaşanan sorunlarda ilk adım, konuyu apartman yönetim kurulu ile görüşerek arabuluculuk yöntemiyle çözmeye çalışmaktır. Sorun devam ederse, yöneticinin yetkilerini kötüye kullanması nedeniyle şikayette bulunabilir veya toplu bir kararla yöneticinin görev süresinin sonlandırılması için gerekli yasal süreçleri işletmek amacıyla bir avukattan profesyonel destek alabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 994 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (15,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 910 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,291 göst.
0 oy
16 cevap 650 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu