Deniz ve piknikte çocukla koşturmaktan nasıl yorulmam?

0 oy
288 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,646 puan) tarafından

Ne yaparsın işte deniz piknik de yetmiyor biz annelere ordada koşturma devam 🤭

4 Cevaplar

0 oy
önce (10,202 puan) tarafından

Tatile gideceğiz düşünüyorum şimdiden kahvaltisi sana ait uyut yıka 😂 çocuğa bakmaktan sanki ben dinlenemeycegim gibi

önce (9,646 puan) tarafından

Ben ölem ozamn 🤣 hiç sıkıntı olmaz merak etme havuz deniz çok yoruyor çocukları bebek arabasında sızıp kalıyorlar

-Reklam-
0 oy
önce (185 puan) tarafından

Denizi pikniği geçtim tuvaletteyken bile annelik aktivitelerimiz devam ettiği için hayatın hiç bir alanından zerre kadar da olsa konfor beklentim kalmadı 🤣

Küçükken öyleyiz canım napalım anneliğin getirisi 😅

Büyüsünler rahat ediyorsun şuan sadece 3 yaşındaki yanımda duruyor diğerleri odasında hep 

0 oy
önce (15,733 puan) tarafından

kız bi hafta sözde tatil yaptık 😂

her gün çamaşır yıkadım, yemek hazırladım, denize git gel duş al. denizin ortasında anne çişim geldi, kakam geldi, acıktım üşüdüm, kum oynayalım, atlayalım

dün geldik, malak gibi yatmışım 😂 

Evim evim güzel evim demişindir bugun 😅

Naptınız konyada gittinizmi kelebeklere

önce (15,733 puan) tarafından

gittik ama sevmedi kızım ya, korktu. belki içerinin sıcak ve nemli oluşunu da sevmemiştir. ama dinozor parkı varmış, oraya gittik bayıldı 😂

yağ somonu yiyemedik ama hanımefendi çorba diye tutturdu, çorbacıya gittik😂😂 

Bizde 3 çocuklu iken gitmiştik o dinozorlara en küçük kızım çok korkmuştu ya ağlaya ağlaya krize girdi 😅 

Eneslede gitmek istiyorum oraya nasıl tepki verecek merak ediyorum 

Kelebek yeri evet çok sıcak oluyor biz genelde arkasındaki parka gideriz çocuklar çok seviyor orayı akşamları özellikle çok güzel esinti olur orda . 

Yağ somunu için yine bekleriz 😅bide tandırcı emine ablamız var oda meşhur tandır böreği yapar

0 oy
önce (6,592 puan) tarafından

Bi de bunun gezmeli ve beş yıldızlı tatil versiyonu var. Piknik yorgunluğunun en az on katı. 

Otelde gece yine uyursun canım ya . Hoş çocuklar uyuyunca da insanın uyuyası gelmiyor bi vakit geçirem balkonda bari oturayım diyorsun 😄

önce (6,592 puan) tarafından

Bacım yok yok,çocuktan önce uyuya kalıyorum. Otelin içinde sabahtan akşama kadar geziyoruz. O havuzdan o havuza,o restorandan bu restorana. Havuza bile bensiz girmiyor. Artık öyle yoruluyorum ki bildiğin horluyorum yorgunluktan. 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Deniz ve piknikte çocukla nasıl daha az yorulurum?
Deniz ve piknikte daha az yorulmak için öncelikle hazırlığı bir gün önceden tamamlayıp, yanınıza sadece temel ihtiyaçları içeren hafif bir çanta almalısınız. En önemli yöntem, sürekli koşturmak yerine çocuğun kendi kendine oyun kurabileceği güvenli alanlar oluşturup, yanınızda ilgisini çekecek yeni veya sevdiği birkaç oyuncağı bulundurmaktır. Ayrıca, günün en sıcak saatlerini gölgede dinlenerek geçirmek hem sizin hem de çocuğunuzun enerji seviyesini korumanıza yardımcı olur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Çocukla gidilen piknikte yanıma hangi pratik eşyaları almalıyım?
Çocukla gidilen piknikte alınması gereken en pratik eşyalar arasında hafif, katlanabilir bir kamp sandalyesi, kolay kuruyan büyük bir piknik örtüsü ve çok amaçlı ıslak mendiller yer alır. Yanınıza alacağınız eşyaların az yer kaplaması ve çok fonksiyonlu olması işinizi kolaylaştıracaktır. Ayrıca çocuk için yedek kıyafet, güneş kremi ve pratik, dökülmeyen atıştırmalıklar hazırlamak dışarıdaki konforunuzu ciddi oranda artırır.
Deniz kenarında çocukla vakit geçirirken nelere dikkat edilmelidir?
Deniz kenarında çocukla vakit geçirirken dikkat edilmesi gereken en önemli kural, çocuğun güneşin en dik olduğu 11.00 ile 16.00 saatleri arasında doğrudan güneş ışığına maruz kalmamasını sağlamaktır. Deniz güvenliği için çocuğun yaşına uygun kaliteli bir deniz yeleği veya kolluk kullanmalı ve suyun içinde daima bir kol mesafesinde bulunmalısınız. Ayrıca çocuğun sıvı kaybını önlemek adına düzenli aralıklarla su içmesini sağlamak, sıcak çarpmalarını önlemek için kritiktir.
Anneler için dışarıda çocukla vakit geçirmenin zorlukları nelerdir?
Anneler için dışarıda çocukla vakit geçirmenin en büyük zorluğu, çocuğun güvenliğini sağlarken aynı zamanda kendi kişisel dinlenme alanlarından feragat etmek zorunda kalmalarıdır. Sürekli göz hapsinde tutma ihtiyacı ve yanına alınan ağır ekipmanların taşınması fiziksel yorgunluğu beraberinde getirir. Bu durum, annenin sosyal bir aktiviteden ziyade sürekli bir sorumluluk bilinciyle hareket etmesine neden olduğu için zihinsel olarak da yorucu bir deneyime dönüşebilir.
Çocuğumla dışarıdayken enerjimi nasıl koruyabilirim?
Dışarıdayken enerjinizi korumanın yolu, mükemmeliyetçi yaklaşımdan uzaklaşıp aktiviteleri basitleştirmekten geçer. Kendinize gün içinde küçük molalar ayırarak, sadece çocuk odaklı değil, sizin de oturup dinlenebileceğiniz veya kısa süreliğine de olsa sevdiğiniz bir aktiviteyle ilgilenebileceğiniz zamanlar yaratın. Ayrıca, dışarıda geçirdiğiniz süreyi çok uzun tutmak yerine, çocuğunuzun ve sizin modunuzun düşmediği daha kısa ama kaliteli zaman dilimleri planlamak yorgunluğunuzu minimize eder.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 875 göst.
13 Temmuz 2026 Diğer kategorisinde Emine S (39,797 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 309 göst.
5 Haziran 2026 Yemek-Tarifler kategorisinde E.m.hs (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 384 göst.
26 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Nidamsenam (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,166 göst.
16 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Gurbett (744 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,516,836 soru

24,727,972 cevap

370,594 kullanıcı

...