Elimdeki montun değerini nasıl anlarım?

0 oy
270 göst.
önce Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından

Kızlar bu mont nasıl ne kadar eder? 

image

3 Cevaplar

+1 oy
önce (2,927 puan) tarafından

fiyat algisi artik yokki. birebir ayni urun 3 binede var 7 binede  . markalar bile birbirini taklit edio.  begendiysen  benzer modellere bak kumas kalitesi osu busu  en uyguna hangisiyse onu al ben olsam yani ole yapiyorum ayni kodelin biri pamuklu biri polyesterse mesela pamuklu tercih

ederim

önce (80 puan) tarafından

Beğendim canım yorumlarda iyi plus varmış üye olursan 900 tl ye geliyormuş cnm alınır mı  sence

önce (2,927 puan) tarafından

900 cok iyi alinir tabi bi kazak bile 700 den asa degil 900 monta cok iyi. yillarca kullanilir

Çok tşk ederim canım cvbın için 🙏🙏🙏 

-Reklam-
0 oy
önce (33,702 puan) tarafından

Ben beğeniyorum bu tarz montları

Tşk ederim cnm

önce (2,031 puan) tarafından

Aysoo naber kizz

önce (33,702 puan) tarafından

Oo mervem iyi bebek senden naber öyle geziyorm evde durmuyorum 😂

0 oy
önce (3,789 puan) tarafından

Güzelmiş canım 

Tşk ederim canım🌹 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

İkinci el mont fiyatı nasıl belirlenir?
İkinci el mont fiyatını belirlemek için öncelikle markanın güncel satış fiyatına bakmalı ve ürünün aşınma durumunu değerlendirmelisiniz. Montun temizliği, fermuar ve düğme gibi aksamlarının çalışır durumda olması, sezonu ve kumaş kalitesi fiyatı doğrudan etkileyen temel faktörlerdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Montumun değerini anlamak için nelere bakmalıyım?
Montunuzun değerini anlamak için ürünün etiketindeki marka bilgisini, materyal içeriğini ve modelin güncel moda trendlerine uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Özellikle kaz tüyü veya deri gibi kaliteli malzemeler, yıpranma payı düşükse ikinci el piyasasında daha yüksek fiyatlara alıcı bulabilmektedir.
Az kullanılmış montlar ikinci elde kaça satılır?
Az kullanılmış montlar genellikle güncel mağaza satış fiyatının yüzde 40 ile yüzde 60'ı arasında bir değere satılmaktadır. Eğer ürün popüler bir marka ise veya hiç giyilmemiş bir etiketli ürünse bu oran yüzde 70 seviyelerine kadar çıkabilir, ancak ürünün yılı eskidikçe fiyatın düşmesi kaçınılmazdır.
Mont satarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Mont satarken en önemli kural ürünün profesyonelce temizlenmiş olması ve hatalarını gizlemeden açıkça fotoğraflanmasıdır. Detaylı fotoğraflar, ürünün kusursuz veya kusurlu bölgelerini net bir şekilde göstermeli ve açıklama kısmında mutlaka montun beden ölçüleri ile kullanım süresi belirtilmelidir.
Hangi mont markaları ikinci elde daha değerli?
İkinci el piyasasında özellikle outdoor markaları, yüksek kaliteli kışlık montlar ve zamansız klasik tasarımlar her zaman daha değerli kabul edilir. Kaliteli dikiş yapısına sahip, uzun ömürlü ve bilinen markaların ürünleri, düşük kaliteli hızlı moda ürünlerine göre çok daha hızlı satılır ve değerini daha iyi korur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,517,758 soru

24,739,873 cevap

371,468 kullanıcı

...