+3 oy
438 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,094 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar bacıkolar nasılsınız uyanabildiniz mi neler yapıyorsunuz? ❤️

Ben hergün gibi bugünde 2 çocukla 6da ayaktaydım salonda biraz kestireyim dedim izin vermediler çok yorgunum 😐 17snde tatile gideceğiz Allahtan birşey çıkmazsa 🤲 onun için temizlik yapıyorum gidip gelince ev temiz olsun iyice dinleneyim diye ve sonrasında oğlum anaokuluna başkalayacak o alışma sürecinde de iş yapmak zor olur diye düşünüyorum. Evdeki bütün dolapların içini temziledim dünde mutfak dolaplarını iç dış temizledim bugünde cam kapı perde ve akşamda komple sil süpür yaparsam ne ala 😅 salon halıları büyük onları yıkatmaya göndercem tatil dönüş getirsinler diyeceğim diğer yerlerin halısı ince onlarıda bugün yarın yıkarım makinada mis gibi olur inşallah 🤲 şimdi salon perdesini makinaya attım cama kapıya gireceğim girmek için kendime motive kahvesi yaptım bir başlasam yaparım ama başlamak gelmiyor içimden 😅 yarında 5.evlilik yıldönümümüz annemi bize çağırdım o gelecek eşimle baş başa dışarı çıkacağız inşallah hepsi ard arda perişan olacağım ama olsun güzel olcak herşey inşallah 🤲🤗 duvarlarıda silmek istiyorum ama kendime güvenmiyorum o kadar 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ sizler ne yaptınız ya da yapacaksınız ❤️🌸 

image

12 Cevaplar

0 oy
önce (577 puan) tarafından

Günaydın canım benim küçük kızımı sivri sinek ısırmış her yeri kaşınıyor  

Bide vücutunda küçük küçük sivilce gibi şeyler çıkmış. Hastaneye götürücem ama nasıl götürücem bilmiyorum koca desen anca gezsin tozsun 

Aradım bana diyo müsait değilim birşey diyicem dedim eee de dedi bende sinirlendim kapat arama beni ailenin yanına gittim yine değiştin 

Kızımı hastaneye götürücem diyicektim 😏 yoruldum artık 

Tamam canım haber veririm Allah razı olsun merak ettiğim için 

önce (5,094 puan) tarafından

Ne demek canım Allah senden de razı olsun 🤲 

Alerjik ilac Krem verdi 2 hafta kontrol et  dedi geçmezse randavu gidip sağlık ocağına randavu al cocuk doktoruna götür dedi 

Artık her böcek sinek tehlikeli bacım güven olmuyor hiçbirine inşallah şifa olur geçmiş olsun 🤲❤️ 

+1

Allah razı olsun valla ❤️🥰

-Reklam-
0 oy
önce (1,094 puan) tarafından

Günaydın aşkım Sabah kalkıp balkona kahvaltı hazırladım şöyle serin serin efip efil bir kahvaltı çay falan yiyelim içelim dedik tam kahvaltı yapıyoruz kızım aldı sekerligi kırdı. Camlar tüm sofraya geldi Şimdi onu temizliyorum . Bana rahat yok anlayacağın 

Ayyyyy 🙈 çok kötü olmuş güzel güzel okuyordum şok oldum ama bizde öyle şeyler çok yaşadık iyi anlıyorum yani 😅 rabbim yardımcımız olsun 🤲🤲❤️ kolay gelsin canım ❤️ 

önce (1,094 puan) tarafından

Sorma canım ya Kaşla göz arasında alıp fırlattı 😅 Sağlık olsun ne diyelim 

Sağlık olsun 😅 küçük yaramazlar🫠 

0 oy
önce (3,785 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar canim çok şükür bugünümüze 🤲 Rabbım kolaylık versin afiyet şifa olsun canım benim şimdiden iyi tatiller ve Rabbım nice yıllara erdirsin huzurlu sağlıklı mutlu bir şekilde inşallah bizimde 21 de 🤦😀 ne yapayım her zamanki gibi benim minik alarmım 5 buçuk dedin mi uyanıyor alarma çalmadan kendi kalkıyor çok şükür 😂 karnını doyurup altını temizliyorum derken eşimin işe gitme saati geliyor kahvaltı hazırlıyorum eşim yiyip gidiyor bende işlerimi hallediyorum minnoşlarim uyurken şimdi de öğlen için kızım kısır istedi gittik bahçeden kıvırcık soğan domates salatalık biber falan topladık yavaş yavaş onları yıkayıp öğlene hazırlık yapacam inşallah 🤗

Teşekkür ederim ablacım sizin kaç yıl oluyor? 

Allah razı olsun 🤲❤️ ohh mis gibi bahçeden yeşillik kokusu geldi resmen burnuma 😍🫠 ellerinize sağlık ❤️ çocuklar maşallah kurulu saat gibi 4 yıldır uyku yok resmen 😅 

önce (3,785 puan) tarafından

6 yıl oldu canim ahhh 😍 çok teşekkür ederim canım 💜 canları sağolsun da bugünlerde geçer hatta ben çok özleyecem diye üzülüyorum 🥺

Maşallah ablacım nice yıllara inşallah 🤲❤️ kesinlikle çok özleyeceğiz eminim bende 🫠 

0 oy
önce (392 puan) tarafından

Bugün kocam geliyor 🙂‍↔️🙂‍↔️❤️❤️iş nedeniyle ayrı kalıyoruz malesef.1 yıl idare edeceğiz artık bizimde pazar günü evlilik yıldönümümuZ 12 yıl.. 

Uzakta olması çok can sıkıcıdır eminim ben eşim gece vardiyasına gidince bile canım sıkılıyor Allah kolaylık versin inşallah 🤲 rabbim nice uzun sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah 🤲❤️ 

önce (392 puan) tarafından

Amin hepimize inşallah ❤️❤️ evet gerçekten yalnızlık zor ve iki cocukla tek başına uğraşmak çok çok Zor ev iş aman Allah'ım bazen kecilerim kaçıyor 🤣

Benimde öyle ya iş yapıyorum 2 koldan darlıyorlar 😅😅 

0 oy
önce (20,188 puan) tarafından

Günaydın günaydın 😘 Herkes gitti ise dershaneye Kayrayla kaldık başbaşa dayak yemiş gibiyim tutmuyor hiç bi yerimm😂 Afiyet şifa olsun inşallah canım ❤️ Nice güzel seneleriniz olsun inşallah 😘

Bende muhtemelen tatil sonu dayak yemiş gibi olacağım 😅 işin gücün yoksa yat dinlen bacım boşver 😅 bizide artık gelince görüşürüz inşallah ev temizken gel 😅😅❤️❤️ 

önce (20,188 puan) tarafından

Seninle vakit geçirmek için gelcem icin bize kuzucuklarimi görmek için 🩷🤍Evin halı beni çok ilgilenmiyor da sen takintilisin yoksa pırıl pırıl dir her yer

Takıktılı olacak halim kalmadı bacım panik ataktan panik atak beğeniyorum yaşanacak halde olsun yeter 😅😅 

0 oy
önce (464 puan) tarafından

Günaydın Cnm bende kahvaltı yaptık çocuklarla mutfağı topladım şimdi Kanepe.ortulerini ortcem.evi komple supurucem bulaşık makinasıni çalıştırdım çamaşır aticam sonra çocukları uytup duşa giricem. Markete gidip su alicamm sonra valizimi hazirlicam ailemin yanına Ankara'ya gidicem.yarin akşam Allah izin verirse 

Sanada kolay gelsin Cnm Etimesgut elvankentteler Cnm sen ne taraftasin 

Etimesguttayım bende çarşıda 🤗🤗 

+1

Ayy öylemi çok yakinlarmis annem gilde 🥰🥰

önce (692 puan) tarafından

Konuyla alakasız ama geçen kayınpederin ile ilgili postun gerçekten yalanmıydı o post kapandı çünkü  @Filiz Akkoca

Hayır yalan değildi herkes inanmadı yalan konuşuyorsun dedi bende o. Yüzden olanları anlatmak istemedim açıkçası  durduk yere ben niye böyle post açayım iki.tane çocuğum var benim de

0 oy
önce (32,559 puan) tarafından

Duvarları neyle nasıl siliyorsunuz. Bende yaz bitmeden temizlik yapmak istiyorum ama aynı yerde debeleniyorum

önce (14,373 puan) tarafından

İyonize damlayla ılık su yapıp mopla siliyorum canım 

Ben şu meşhur olan Arap sabunu + soda karışımı var ya ondan aldım onla sildim salonu leke olan yeri cifledim sonrada onla sildim mopla temiz oldu ferahladım 🤲 

önce (32,559 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım hem deterjan kısmı hem de nasıl silineceği aklıma yatmamıştı. Doğuma yakın bir detaylı temizlik yapıcam da şimdi ağırlaşmadan yapayım dedim 

Benim duvarlar kolay siliniyor ben yılda 3 defa felan siliyorum bu sene 1 defa sildim benimde 14 aylık kızım var 4 yaş oğlum var kızım doğdu kendime geldim derken anca 1 yapabildim şimdi yapayom çok kirlendi dedim öylede olmuş vallahi kaynar su koydum birde daha içime sindi 😅 

0 oy

30 kg domates 

13 kg kırmızı biber 

15 kg patlıcan dün üstümden geçti bugün resmen kalkamadım ya ağrı kesici içtimde ancak kendime geldim bi kahve içmem lazım acil 

Ellerine sağlık 🤲 bende kış hazırlığı hiç yapmadım biber ve patlıcan alıp komşunun balkonuna asayım diyorum gidip gelene kadar belki bu sıcaklar kalmaz elimde patlamasın birde dolapta yeşil fasulye var yarın akşamda onu buzluk için hazırlayayım diyorum inşallah yaparıö onuda bozulmaz çok yok ama yazık 

Bizimde tatil planı var kesşn değil ama gidersem gelene kadar fiyatları artardı diye aldım dün ama hepsini bir yapınca maf etti beni 

Ben en son ilk çocuğuma hamileydim 15 kilo fasulye 10 kilo domates sos yaptım son 1 ayımda kahuru perişan oldum bir daha öyle toplu yapmadım geçen sene mesela her fasulye aldığımda 1 2 paket buzluk  için yaptım kurutmalığı annem yaptı domates sosuda ablam verdi kurtuldum öyle 

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Tünaydinnn bacım.  Oh maşallah kolay gelsin afiyet olsun bnde sabah erken kaltim ortalığı topladim biraz  öyle bir süpürge tuttum bulaşık yıkadım  şimdi oğlanı uyutuyorum o uyusun kahve yapicam soğuk bir kahve akşama düğün var. Yemeği yapicam hazırlancam öyle bir gün olucak

Sanada kolay gelsin canım 🤲 bende 10 gün felan evde olmayacaz Amasra dan sonra birkaç günlüğüne İstanbula gidecez diye dolaba bir şey almadım 2 gündür günlük alıp yaptım bugün dışarda söyleyecem hem yapmaya fırsat yok hem eşya yok😅 o yüzden yemek derdim yok şükür sadece planladığım işi bitirip duş almak istiyorum temiz ev temiz yatak temiz beden 😍😅🤲 

0 oy
önce (1,764 puan) tarafından

Günaydınnnnnn. Temizlik yaptım bende şimdi oturdum pert oldum hamileyken temizlik asla çekilmiyor eşim her ne kadar haftasonunu bekle birlikte yapalım dese de biz kadın milleti çok sabırsızıs 😀

Ayy sanada kolay gelsin canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲 evet kadınlar olarak kendimizi ezmeyi çok seviyoruz sonra her yerimiz sakat kalıyor 😅 

0 oy
önce (3,045 puan) tarafından

Günaydın canım benim sana kolay gelsin şimdiden iyi tatiller diliyorum sendenki enerji yolla bana 😂😂😂 

+1

Allah razı olsun bacım ❤️ ah bende de enerji bitti bi çocuklarla kendime meyve arası verdim kızımı uyuttum oğlumla koşturmaya devam 😅 

önce (3,045 puan) tarafından
+1

Sendende Allah razı olsun canım 😁❤️ 

0 oy
önce (201 puan) tarafından

Tatil motivasyonuyla evi kırklamışaın maşallah canım. Biz de yeni taşındık bir kaç hafta oldu. Haftaya cam kapı ben de giricem tekrar. Günlük temizliği yaptım. Alışverişe gidicem. Annemler yolda yayın olduğumuz şehre ve evimize ilk defa gelecekler. Yemek yapıcam alışverişten sonra. Ben de bir kahve yaptım içiyim ya Allah diyicem inşallah😅

Vallahi şuan bana başka sebep iş yaptıramazdı dedim gelince rahat edeyim tam dinleneyim duvarlarada girdim oda oda sildim yatak odası mutfak kaldı tabi sil süpür en son yapacağım bir yandan perdeleri yıkıyorum en son halıları atarım çocuklar uyumuş olur inşallah sererim her yeri 😍😍 kolay gelsin sanada taşınmak çok gözümde büyüyor benim zor hele çocukla dahada zordur eminim. Afiyet olsun canım şimdiden 🤗🤗 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 1,556 göst.
+2 oy
14 cevap 1,107 göst.
0 oy
5 cevap 423 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (4,076 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 770 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (4,076 puan) tarafından soruldu

Kategoriler