Telefon rehberimi isim soyisim diye güncellemem normal mi?

+1 oy
734 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,015 puan) tarafından

Benim öyle kalpli Çiçekli böcekli kayıtlarım yoktur :)

Ama şimdi şöyle bir baktım da içimden herkesi adı ve soyadıyla kayıt edesim geldi :) 

Olmak istemediğim o resmî, sıkıcı kişiye mi dönüşüyorum acaba ufak ufak 😅

22 Cevaplar

+4 oy
önce (382 puan) tarafından

Diyamın (Annem) 

Bawemın(babam) 

Kekemın (Abim) böyle kayıtlı çoğunluk olarak bende de kalp böcek yok kız kardeşim rındamın diye kayıtlı

önce (49,419 puan) tarafından
+1

Lazlarinda kendine özgü dilleri var hatırlatırım ama konu sizin için tamamen Kürtçe.

önce (4,130 puan) tarafından

@sulenaz dan gelen mesajları göremiyorum kızlar siz görüyormusunuz engelemişmi acaba

önce (10,552 puan) tarafından

Engellemiş 😄 

önce (4,130 puan) tarafından

Evet şimdi gördüm bende 😀 ne kadar üzüldüm ama 😀😀

önce (394 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣kan ağlıyoruz kann

-Reklam-
+3 oy
önce (4,083 puan) tarafından

bende bi annem ve eşimin yanında kalp var , geri kalan hepsi isim soyisim:))

+2 oy
önce (187,627 puan) tarafından

Ömrümü7 var var bı kaç tane dahada yazmalım değil onlar

Gereksiz var açma lan açma var baş belası var

Kankitoma dedikodu var aç yazmisim şimdi baktım kardesime gelir kaynağım2 demisim

+2 oy
önce (1,768 puan) tarafından

Benim bir kaç kişi dışında normal isimleri ile annem VALİDESULTAN❤️ eşim ömrüm yanında kalp var ablam bide kız kardeşim canım diye kayitlilar yanlarında yine kalp var onlar dışında herkes isimleri ile 😀

+2 oy
önce (811 puan) tarafından

Balımmm (ablam)

Ömrümmm (erkek kardeşim)

Herşeyim( kocam)

Annemmm 

+2 oy
önce (1,627 puan) tarafından

Koca tarafım yok zaten ailemde annemm babamın ablamm gibi sadece eşimde kalp var DıLEmıN♥️🔐 die oda

+2 oy
önce (3,045 puan) tarafından

Sadece eşimle ikimizde kalpli emoji li var kaydedeli  kalbim kalp diye eşim yazıyo :) 

+2 oy
önce (24 puan) tarafından

Kızımın teyzesi ( ablam ) 

Kıymetlimmm (erkek kardeşim)

Cennetimm ( annem )

Eşim 

Kayanana tarafida ismiyle kayıtlı:)

+2 oy
önce (14,380 puan) tarafından

Kızım ve eşimde kalp var erkek kardeşimi karşşşiiiimmm diye yazdım kızları seslendiğim isimle sonunda oş om ekli olarak komşumun birini lakabıyla ettim falan onun harici kodluyorum ya mesela ........ Komşu ......... Erzurum ......... Annesi gibi 

+1 oy
önce (3,789 puan) tarafından

Herkes ismi ve yanına mesela abla ya da yenge ya da kuzen diye kayıtlı eşimi tek farklı kaydetmişim 🤗

+1 oy
önce (32,576 puan) tarafından

Kocam bile dümdüz adı ile kayıtlı arkadaşlarımın çoğu da yaptıkları işle veya çalıştıkları yerle kayıtlı hatırlama açısından. 

Benimki can yoldaşım diye kayıtlı idi.. bir daha asla öyle olmaz ama 

önce (4,353 puan) tarafından

İnsanlar değişiyor  yolda yoruyor.. sonra kimse eskisi gibi olamıyor

En nefret ettiğim de değiştin demeleri. Değiştirende sorun yok degisende var yani 

önce (24 puan) tarafından

@Crocus flower sen kızınca adını yazıyorsun b arkadaşim var eşine kızınca çocuklarının adıyla kaydediyor biride direk rehberden siliyor:))

önce (4,353 puan) tarafından

@Birbalannesi emin el herkes farklı virajlarda değişiyor.buna sen değişdin diyenlerde dahil

+1 oy
önce (1,400 puan) tarafından

Dümdüz kayıtlı herkes

+1 oy
önce (27,957 puan) tarafından

Bir tek kendi aileme emoji yapmışım kalan herkesi nasıl cagiriyorsam aynı o şekil yazmışım 

0 oy
önce (2,297 puan) tarafından

Benim rehber savaş alanı gibi eşim ve çocuklarım dışında hepsini isim veya sinir olduğum şekliyle kayıt ettim

Birde geçen gün baktım rehbere Allah'ım hep erkek ismi kayıtlı dedim ne oluyor meğer benim oğlan kendi Gmail hesabı i benim telefonda açmış rehberi bana kayıt olmuş🤣

0 oy
önce (5,096 puan) tarafından

Hepsi ismi ile kayıtlı sadece eşim Manawa ❤❤ diye kayıtlıdır

0 oy
önce (1,860 puan) tarafından

Annem kardeşim ve kocam dışında hepsi isim soyisim kayıtlı 

0 oy
önce (5,960 puan) tarafından

Evlendikten sonra herkesi adı ve soyadı ile kaydetmeye başladım. 😄 Sadece kendi ailem istediğim şekilde kayıtlı. 

0 oy
önce (65,672 puan) tarafından

normal tanidiklar isim soyisim birkac kisi farkli kayitli

0 oy
önce (49,419 puan) tarafından

Kendi ailem annem babam ablam ve kalp emojileriyle kayıtlı eşim Dünyam koca tarafım isim soyisim 😀😀

0 oy
önce (33,672 puan) tarafından

Kimseyi kaydetmek istemiyorum mecburen varlar 😂

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Telefon rehberindeki isimleri düzenlemek kişilik değişimine mi işaret eder?
Rehberdeki isimleri düzenlemek veya daha resmi hale getirmek genellikle bir kişilik değişiminden ziyade dijital organizasyon ihtiyacı, yaşın ilerlemesi veya profesyonel sorumlulukların artmasıyla ilgilidir. İnsanlar hayatlarının belirli dönemlerinde düzen arayışına girdiklerinde, telefon rehberi gibi kişisel alanlarını sadeleştirme eğilimi gösterebilirler.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Telefon rehberini düzenli tutmanın avantajları nelerdir?
Telefon rehberini isim ve soyisim formatında düzenli tutmak, özellikle arama yaparken veya mesaj gönderirken kişilere ulaşma hızını önemli ölçüde artırır. Ayrıca rehberin senkronize edildiği bulut sistemlerinde yedekleme ve kişi eşleştirme süreçlerinin daha hatasız çalışmasına yardımcı olur.
Rehberdeki takma isimler yerine gerçek isimler kullanmak neden tercih edilir?
Rehberde gerçek isim ve soyisim kullanmak, özellikle acil durumlarda veya iş hayatında kişilerin kimliğini hızlıca doğrulamak için kritik öneme sahiptir. Ayrıca, uzun süreli bir rehber yönetiminde lakaplar unutulabildiği için gerçek isimler kalıcı ve ulaşılabilir bir iletişim arşivi oluşturmanızı sağlar.
Telefon rehberi nasıl en verimli şekilde düzenlenir?
Telefon rehberini en verimli şekilde düzenlemek için tüm kayıtları 'Ad Soyad' formatında kaydetmek, sık kullanılan kişileri favorilere eklemek ve gereksiz, artık iletişim kurulmayan numaraları silmek gerekir. Ayrıca, isimlerin yanına işyeri veya lakap gibi ek bilgileri 'notlar' kısmına eklemek, ana listenin daha temiz kalmasını sağlar.
Rehberdeki isimlerin resmiyeti kişiler arası ilişkileri nasıl etkiler?
Rehberdeki isimlerin resmiyeti kişisel bir tercihtir ve doğrudan sosyal ilişkileri etkilemez ancak sizin iletişim tarzınızı yansıtır. Resmi bir düzenleme, bireyin daha yapılandırılmış bir yaşam tarzını benimsediğini gösterebilir; ancak bu durum çevrenizdeki insanlara olan yakınlığınızı değiştirmez.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 2,770 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde HiraninAnnesi (2,824 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 3,137 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 411 göst.
18 Haziran 2026 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 334 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde mvlude.97 (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,517,759 soru

24,739,880 cevap