Eskilerden kimler kalbine yapıyorsunuz kimler kaçıncıya gebe ben Esra eski nice maşallahı profilde mavi elbiseliydim hatırlayanlar çıkacakmı bakalım ben üçüncüyü doğurdum en son bu uygulamayı kullanırken birinci cocuktaydim hdhdhd
Sen en son engel alıp kaybolmuştu dimi
Daha daha nasılsın nerdesin izmirdemisin Eskişehir'e geliyonmu
Izmirdeyim oralarda gidiyorum yılda üç defa
Bu profildeki resim sana mı ait
Bana sorduktan hayır ama bende sufle ferace giyerim aynı sekilde
Sevda sevdaaaaaa nesnenin numarası ile bana yazmıştın beni hatırladın mi 😅
Hatırladım. Senin çocuğun vardı sanki ya hatta babasına birakmistin ben mi yanlış hatirladim yoksa
Evet dogru
Alabildin mi tekrar çocuğunu 😔
Ben bir tane masallah hatirliyorum ama o eşinden bosanmisti sanki
Evet evet benim o
umarim hayat sizin icin daha güzel gidiyordur
Şuan gerçekten tüm sıkıntılarım bitti ve mutluyum umarım sizde mutlu olursunuz
Hayal meyal bir maşallah hatırlıyorum Ama boşanmış ve yanlış hatırlamıyorsam ikinci evliliğini yapacaktı o kişimisiniz
Aha biri beni yakaladi
😂😂 Yaaa hoş geldin o zaman şahsi tanışmışlığımız yok ama yorumlardan tanıyorum
Yada ben pek hatirlamyiyo4um malesef
5. Çocuk mu oluyor o zaman maşallah sana gerçekten 👏☺️
Yok 3 çocuk doğurdum dördüncüsü düşünmüyor değil dhdhdhdhd
Hatırlıyorum kız evlendin mi esra hoşgeldin bu arada 🤗 bende 2. Doğurdum çok şükür minnoşum 2 aylik oldu 😍
Bende seni hatırlıyorum ya mrvnr nerede oda üçüncüye gebeydi
Hade yaa ben 2 tane var diye biliyordum üçüncüyü bilmiyorum çoktandır yok silmiş galiba hesabını
Telefonlasiyorduk onunla ama yok oldu bi anda mizginde var bende oda ikinciyi doğurdu kızı oldu bide Havva var şükürler olsundu nicki oda birinciye hala
Şükürler olsun niye gelmiyor iyiydi burada :)
O artık kendini tamamıyla dine bağlamış ne mutlu ona ki çocuğuyla ve eşiyle sürekli hacca gidiyorlar
Baya eskilerdenim hatırlıyorum
Yada niçin değişmiş sanırım hatirlamadim
Evet nickim değişti
Memnun oldum
Hatırladım evet
Bende hatırlarım inşallah za,anla
Hatirlarsin bu yeni nickim eskisi meleklerivardi
Hatirladim seni ama sen beni bilmezsin merve1112ydi o zaman nickim senin son zamanlarin benim ilk zamanlarimdi kimse tanimiyodu beni o zaman burda benim ilk cocuktu simdi ikinciyi dogurdum
Az buçuk hatırlıyorum merhaba bende seni
2021 den beri burdayım canım ama çıkaramadım
Hoşgeldin 🥰
Benimde 2 kızçem var 3.düşünüyorum bakalım hayırlısı
Bende o zamanlar biraktim
Hatirladimmm hisgeldin bende eskiyim 6 yil bitiyorr😂😂
Niçin neydi eskiden
Hiç hatırlayamadım canım ya hoşgeldin tekrar ama bosandiginda tek çocuğun mi vardı
Hayır iki
2019dan katilmistim 2ciye hamileydim simdi 3.cuye hamileyim hatirlayamadim ama ☺️
Bende 2019da katıldım masallah❤️❤️❤️❤️❤️ böyleydi nick
Yorumlardan taniyorum sizi suan ikinciye hamile odugumu yeni ogrendim bir cocugum vardi simdi iki olucak 4 yil olmus kullanali ilk gebelik bolumundeydim sonra cocuk bolumu sonrada burayi kesfetmistim simdi 3ü arasinda gidip geliyorum😂
Yada maslallah ya bende istiyorum bi tane daha benimki dün bir yaşına girdi
İnşallah Allah gönlüne gore versin
21 den beri burdayım ama ben tanımıyorum denk gelmişimdir illaki ama aklımda kalmamış
Ben o zaman bıraktım uygulamayı o yüzden tanimiyorsundur
Hiç konuşmadık ama hatırlıyorum seni eşinden ailesi yüzündendi galiba olaylı boşanmıştın çocuk babada kaldı sen yeniden evlenecektin en son sonra bi ara yine geldin evlendim hamileyim demiştin ondan sonra ikincide mi oldu?
Hayırlı olsun
Benim de iki evladım var 3. Düşünüyorum ama cesaretim sıfırrr
Evet hatırladım bende çocuğunu babasına bıraktığın için hatırladım....
Ben 2019 üyesiyim normalde eski hesabımı kapattirdim bunu iki yıldır kullanıyorum:)
O zamanki ismin neydikii
Yorumları okudumda eski nickleri falan nasıl hatırlıyo insanlar ya ben hiç birini hatırlamıyorum maalesef, çok eski olmasam da bende bayadır varım
eskisehirde degisik bir evde oturuyodun en son esinden ayrılmıştın yine mi baristiniz
1,517,650 soru
24,738,575 cevap
371,388 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın