Bugün benim doğum günüm doğmaz olaydım dermişim 😂😂bir yaş daha yaşlandım 27 oldum 30 yaşına bir şey kalmadı kendimi çok yaşlı hissediyorum 🥲merak ediyorum benimle aynı gün doğan var mıdır burda 🥰🙈
Var tabi bende bugün doğum günüm ve senden 10 yaş büyüğüm 😂yeni yaşımız bize sağlık huzur ve para getirsin 🩷🌹
Amin amin inşaAllah 🤲 Yaaa senin de doğum günün kutlu olsun canım benim Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin inşallah Rabb'im çoluk çocuğuna bağışlasın seni 🥰❤️☺️🤲
Ben 1999 Marmara depreminden üç gün önce doğmuşum bi de🤭
Ooo biz ozaman İst Beylikdüzü'nde oturuyorduk hatırlıyorum
Rabbim sağlık versin evlatlarimizin düğününü görelim inş 🩷
Amin amin inşaAllah canım 🤲
doğum günün kutlu olsun canim
Teşekkür ediyorum ikbalim 🩷
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah sevdiklerinle beraber inşallah 🤲💜 demeeee öyle deme kizzzz daha genceciksin uşakların var demeeee 😀
Çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun inşaAllah 🤲 ☺️
Rabb'im seni de çoluk çocuğuna bağışlasın inşallah 🤲 ❤️ 💝
Bana nedense 30 yaş artık yaşlı geliyor ya bilmiyorum 🙈
O zaman ben öleyim canım 😀
Amin canım benim Allah razı olsun 💜
Yok kız Allah korusun Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin inşallah 🤲 ❤️
Bende 30lu yaşları görürsem bana da normal gelir artık o yaşlar
İyiki doğdun seennnnnnnn😄😄❤️❤️ sen yaslandiysan ben ölem o Zaman 33 🙂↔️🙂↔️🙂↔️🙂↔️
Yaaa çok teşekkür ediyorum canım ☺️🙈🤭🥰🌸
Bana hep nedense 30 yaş artık yaşlı geliyor ya bilmiyorum ama 🥲🙈
Bir zamanlar bana da öyle geliyordu biliyormusun canım 🙈🙈😄 emin o her yasin ayrı bir güzelliği var. geçen her yılın bir öncekinden çok çok güzel olsun inşallah ❤️❤️❤️
Benimde doğum günüm yarın kızlarımla tekiz
Senin de şimdiden doğum günün kutlu olsun canım ☺️
Teşekkür ederim canım seninde doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk ve huzur getir inşallah 🥰🥰
Bir gun var ayni sayiliriz bende yarin 28 e giriyorum bende yaslaniyorum malesef 😏😏
benimde yarın doğum gunum
1,517,754 soru
24,739,845 cevap
371,463 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın