30 dakikada 30 bin mekik çektiren aletler işe yarıyor mu?

0 oy
320 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (2,970 puan) tarafından

esim bu ara zayiflamaya takmis durumda . oysaki kendi zayif 170 boyunda 67 kilo🤣🤣  sadece biraz gibek yapti sisik gobegi olustu bira gobegi gibi.  neyse 

iste şey diyo bana

“bi alet varmis buraya takiyolarmis yarim saatte 30 bin mekik cekiyor gibi calistiriyus”😂😂😂😂

ohoooo dedim  sen giderken ben dönüyordum kac yerlere kac seans kac bin paralar verdim ben o alete bir boha yaradigi yok. 

nezaman verdin dio😂 ohoo kac yere verdim bi bilsen aklin hayalin dirur .artik ben bile inanmiyorum bu aletlere bos yere dolandirilma edebinle spor yap dedim😂

tamam da bizeneeeee diyen olur muhtemelen oyle anlatmak istedim

6 Cevaplar

0 oy
önce (6,637 puan) tarafından

Canan kız sen şu vakumlu,alttan sıcak hava üfleyip 1 saatte iki günlük kalori yakımını sağlayan çihazı kullandın mı? 

Benim arkadaşlarım onunla acayip kilolar verdi. Gözümle görmesem abartılıyor diyecem ama çok işe yarıyor ya.

Haa bi de yanında vücut şekillendirme ve lipödem için roller shape kullandılar. Hem vakumlu koşu bandı hem rollershape.

önce (2,970 puan) tarafından

vaculife mi onu kullanmadim . ona sira gelene kadar dolandirilmaktan artik biltigim

icin nalet gtsin yeter artik dedim ve kendimi bu tarz cikazlara para berdittirmeye bir son verdirttirdim 😂 vaculife bide andulasyon bu iki sistemi denemedim . 

Asıl işe yarayanları denememişsin bacım sen yaa😅 ha bu arada işe yaradığını nerden biliyorsun diyorsan hepsini arkadaşlarımdan görerek deneyimledim. Gerçekten çok faydasını gördüler. Sana tavsiyem biraz pahalı ama şu vaculife ve rollshape e bir ay olsun şans ver.

celme aklimi yaavvv 😂😂 ise yariomu acaba fasafisomu diye hep kafamda var denenmedi diye duruo kafamda bi gun hi cilginlikla denerim 😂

-Reklam-
0 oy
önce (38 puan) tarafından

Bildiğim kadarıyla siz sıkı spor yapan birisiniz eşinizde muhtemelen size özenmiş biraz bende kendime bakayım diye 😄

aynn olabilir kizim sey dio bazen sen baba gibisin annem anne gibi degil abla gibi dio😂 bazen ona bozuluo

önce (38 puan) tarafından

Yanınıza yakışmaya çalışıyor 😀

0 oy
önce (32,618 puan) tarafından

Bende eşime kilo aldırdım evlendiğimizde 75 olan adam 80 i geçti arada ben zayıflayamıyorsam sana kilo aldıracağım bir yerde dengeleyeceğiz diye dalga geçiyorum 

bende 50 li kilolardaydi sineksikletti hepten. 65 70 civari ettim

iste ramazanda verio. 63 e dusuyor. sonra tum sene boyunca aliyor .70 i gecemioda

önce (5,237 puan) tarafından

Bizdede ben kilo veririm eşim alır mutfak kokusu alsa adama yarıyo ben yıyıp yıyıp yatsam yaramıyo aramızda bı o kadar kilo farkı bar🤣🤣

0 oy
önce (1,787 puan) tarafından

Yooo ben baaaane demedim okurken tebessüm ettim :)) 

0 oy
önce (10,202 puan) tarafından

Kiz adam zaten tüy gibi benim yarım.nerdese halamı zayifliyacakmis😂😂

bira gobegi yapti😂 bide dioki yok yok bu gobek sporla falan erimez 😂😂 ula dedim okadar kolay olsa ben eritirdim. kolaymimile eritmek

0 oy
önce (8,325 puan) tarafından

Yanlış anlama ama sen çok güzelsin ve genç duruyorsun 20 li yaşlarda gibi. Eşinle aranızda çok yaş farkı olmamasına rağmen senden çok çok büyük duruyor oda muhtemelen bunun farkında 

olabilir digeu diyorsun. zaten der ben hem gecelwri yasadim hem gunduzleri yasin carpi iki der:)  insanin yasam standartlari cok etkiliyir ya gorunumu. esim ailesiz anasiz babasiz konu komsunun getirdigi yemeklerle buyumus hani baya sorunlu yasamis annesi babasi varkende zaten evde hep yas matem havasi. tv bile acamazdik gülemezdik bile der. cok cekmis yazik çökmus baya o yizden 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

30 dakikada 30 bin mekik çektiren zayıflama aletleri gerçekten işe yarıyor mu?
Bu tür pasif jimnastik cihazları, kaslara elektriksel uyarı göndererek kasılmalarını sağlasa da tek başına yağ yakımı veya gerçek bir sporun sağladığı metabolik etkiyi yaratmaz. 30 dakikada 30 bin mekik etkisi iddiaları bilimsel olarak gerçeği yansıtmamakla birlikte, bu aletler sadece bölgesel sıkılaşma hissi verebilir ancak kalıcı kilo verdirme konusunda tek başlarına etkili değildir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Pasif jimnastik aletleri göbek yağlarını eritmek için etkili bir yöntem midir?
Pasif jimnastik aletleri, kasları çalıştırarak hafif bir sıkılaşma sağlayabilir ancak vücuttaki yağ dokusunu doğrudan eritme gücüne sahip değildir. Göbek yağlarından kurtulmak için bölgesel çalışma yapan aletlere güvenmek yerine, vücut genelinde kalori açığı oluşturan kardiyo egzersizleri ve düzenli beslenme alışkanlıkları çok daha etkilidir.
Zayıflama aletlerine boş yere para harcamadan nasıl kilo verebilirim?
Zayıflamak için pahalı aletlere ihtiyaç duymadan en etkili yöntem, günlük kalori alımını kontrol altına alarak düzenli fiziksel aktivite yapmaktır. Haftada en az 150 dakika tempolu yürüyüş, yüzme veya kendi vücut ağırlığınızla yapacağınız egzersizler, pasif aletlerden alacağınız sonuçlardan çok daha kalıcı ve sağlıklı bir zayıflama süreci sunacaktır.
Bölgesel zayıflama aletleri uzun vadede neden sonuç vermiyor?
Bölgesel zayıflama aletleri genellikle kası dışarıdan uyaran cihazlar olduğu için vücudun kendi kas sistemini geliştirmez ve yağ yakım metabolizmasını tetiklemez. Spor yaparken vücut enerji harcamak için tüm bölgelerden yağ yakımı yaparken, pasif cihazlar sadece geçici ödem atılmasına veya kasın yüzeysel toparlanmasına neden olur, bu yüzden uzun vadede kalıcı bir zayıflama sağlamazlar.
Sadece göbek bölgesindeki şişkinlikten kurtulmak için ne yapmalıyım?
Göbek bölgesindeki şişkinlik genellikle beslenme alışkanlıkları, sindirim sorunları veya duruş bozukluğu ile ilgili olabilir. Bu bölgeyi düzleştirmek için şekerli ve işlenmiş gıdalardan uzak durmak, düzenli mekik veya plank gibi karın kaslarını güçlendiren egzersizler yapmak ve günlük su tüketimini artırmak aletli yöntemlerden çok daha hızlı sonuç verir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 937 göst.
11 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 810 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Asaf.linur245 (4 puan) tarafından soruldu
+5 oy
34 cevap 2,407 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Doubletrouble (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 444 göst.