Küs olduğum görümcemin düğününe gitmeli miyim?

+1 oy
336 göst.
önce Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından

Bacılar bi bakın akıl verin yaa:((

Bundan bir hafta önce kaynımla tartışmam oldu neymiş babamlara gidiyormusum eltimin doldurusuna gelip üstüme saldı bende karşılık verdim eşimin haberi var ne seni ne de kimsenin haddine değil diye büyük görümcem aradı rezil etti beni ve şuan hepsi komple bana küs ve tavırlı eşimde buna sessiz kaldı en çok zoruma giden de bu işin kötüsü haftaya o görümcemin oğlunun düğünü var oğlu da çok efendi biri sevdiğim bir insan eşimde tutturdu onlara inat giyin suslen gel falan bende gitmek istemiyorum hiç birini görmek dahi istemiyorum ne yapayım akıl verin lütfen 

Tek ailem sizsiniz :(((

Ve eklemeyi unuttum biraz morel verin çok dert ettim benimle küsenlerin ve konuyla alakasız olan eltilerim bile tavır almış mesafe koymuş durumdalar size ne battı anlamış değilim 

📊 Tek Seçim
3.3% (1 oy)
96.7% (29 oy)

16 Cevaplar

+7 oy
önce (149 puan) tarafından

Ne işin var beee adamlar sana laf söylemiş tavır almış ne işin var. O kocan giyin süslen onlara inat gidelim düğüne diyeceğine zamanında sana laf söylerlerken sizene benşm karım kime gitmek isterse gitsin size ne oluyor diyip sana karşı onlara tavır almalıydı. 

önce (44 puan) tarafından

Gerçekten o kadar haklı bir yorum kiiii 

-Reklam-
+3 oy
önce (32,608 puan) tarafından

Ben sonradan hayırlı olsuna giderdim eğer düğünü olan yeğeni seviyorsam ama düğüne gitmem. Ayrıca babamlara gidiyormuşum nasıl bir kavga sebebi ben hiç anlamadım. Ne alaka yani o an ona müdahale edemeyen eşinde fikrinin bir önemi yok 

+2 oy
önce (1,137 puan) tarafından

Sen gitmeyince akrabalar esin için bunu karısı niye gelmemiş yada gelinleri ne diye gelmemiş diye laf etcekler bunlarda sırf o millet laf etmesin diye çağırıyor seni bence gtmee.ders olsun

önce (65,692 puan) tarafından

eltim sudan sebepten küsluk cikardi aslinda küslük de değil sacma sapan tavırlara girdi. gecen sene utanmadan yemeğe cagirdi elaleme karsi olmuyor diye. bende küs degilim barismaya gelmedim esim için yemeğe geldim beni silen sensin elalem ne derse desin umrum olmaz dedim. sünnet yapti temmuzda her an bekliyorum yine biseyden takıp tavir alacak diye 🙃🙃

+2 oy
önce (2,075 puan) tarafından

Esin de seni gaza getiriyo onlara inat git diye 

+2 oy
önce (3,335 puan) tarafından

Kocan seni ikna etmek için onlara inat gel diyor. Neyin inadı pardon? O inat eksik kalsın umursama hiçbirini. Kocan yalnız gıtsın

+1 oy
önce (6,169 puan) tarafından

Gitmezdim. Damadi arayip mutluluklar diler, uygun bi dille kusura bakma cok osterdim mutlu gununde yaninda olmayi ama boyleai daha uygun der en aIndan gonlunu alirdim

Eşim de tam tersini diyor orda diğer eltilerim olanlardan çok mutlu ve senin oraya gelişin onları yıkar diyor bilemiyorum ya

önce (6,169 puan) tarafından
+1

Yanlış anlama ama eşin bence kendisino düşünüyor, ele gune karşı laf soz olmasin diye. Tek gitse herkes sorgulayacak niye esi yok kesin kavgalidir filan derler, milletin agzina laf vermemek icin diyor bence. Karar senin tabi ki. Ama ciddi ciddi kavga ettiysen birde ben hakliysam, gitmezdim.

Haklısın canım gitmem gerekiyor 

+1 oy
önce (174 puan) tarafından

Ben olsam gitmezdim oğlanı seviyorsan düğünden önce ara tebrik et yada sonra hayırlı olsuna evine git 

+1 oy
önce (669 puan) tarafından

Gitmemelisin hepsi tavır almış bırak umursama kocan önce onların ağzının payını verecekti sonra da seni koluna takıp düğüne götürecekti kocan laf gelmesin diye seni gaza getiriyor kocana güzel bir ders ver otur evinde çayını kahveni iç keyif yap bırak kendi hasetliklerinde boğulsunlar kocan da bişey derse dersin sen önce o olaylar yaşanırken benim arkamda duracaktın onlara karşı beni savunacaktın bende senin yanında olup düğüne gelecektim herşey karşılıklı hayatta değer göremediğim yerde bulunmam sen git benim bir işim yok orda de düğünden önce de sadece düğünü olan yiğeni ararsın uygun bir dille mutluluklar dilersin 

+1 oy
önce (669 puan) tarafından

Gitmemelisin hepsi tavır almış bırak umursama kocan önce onların ağzının payını verecekti sonra da seni koluna takıp düğüne götürecekti kocan laf gelmesin diye seni gaza getiriyor kocana güzel bir ders ver otur evinde çayını kahveni iç keyif yap bırak kendi hasetliklerinde boğulsunlar kocan da bişey derse dersin sen önce o olaylar yaşanırken benim arkamda duracaktın onlara karşı beni savunacaktın bende senin yanında olup düğüne gelecektim herşey karşılıklı hayatta değer göremediğim yerde bulunmam sen git benim bir işim yok orda de düğünden önce de sadece düğünü olan yiğeni ararsın uygun bir dille mutluluklar dile 

+1 oy
önce (3,869 puan) tarafından

Ben gitmem eşimin kardeşi yigeni sonuçta onu gönderirim 

+1 oy
önce (2,963 puan) tarafından

kayninin neresine ne kazik batio acaba . ister babana gdersin ister fizana gezmeye sannae yani. kendisi karisinini dort durvar icinde yasatiosa yasaysin sana ne karisiyirki. muhtemelen kendini dag ayisi. karisini hapis edio karisida soyleniosa o gidio falan diye . senide eva baglayaya calismis allahin dag ayisi .

+1 oy
önce (1,785 puan) tarafından

Davet ettiler mi önemli olan o. Davet etmeden gidersen söyledikleri her sözü hak etmiş olursun. Ama ben sırf eşim mutlu olsun diye de gitmem yani. Bana yapılan saygısızlığı unutmam. Ben mutlu olayım diye eşim arkamda durmadı ise kimse kusura bakmasın ama kimsenin mutluluğu benim gururum onurumdan daha ön planda değil. 

+1 oy
önce (20,572 puan) tarafından

Kocan resmen ama bak düğüne de geldi diye ailesine yaranmak için yapıyor inat değil olay

0 oy
önce (198 puan) tarafından

Senin olayına benzer olay yaşadım şuan kicamin tarafıyla komple görüşmüyoruz doğum yapacağım ozmn bile istemiyorum bn olsam asla gitmezdim hata kaynanamın bacisinin oğlunun düğünü kınası olacak asla gitmicem o kadar şey yaptılar daha yuzsuz gibi ne gezeceğim asla gitmezdim gitmem de

0 oy
önce (11,342 puan) tarafından

Ben olsam gitmem çünkü kadınların ile olan tartismana görümcem başka biri olarak karismamaliydi oğlu ne kadar iyi efendi olsa bile bence gorumcenin oğlu gerçeğini degitsirmiyor 

Eğer gidersen onlar biz tartismali olduğumuz halde kendisi bizim eve falan gelmiş derler ben olsa gitmem yine de sen bilirsin

0 oy
önce (65,692 puan) tarafından

cocugu arayip durumu anlatıp gelemeyeceğini tebrik ettigini soyle yeterli 

ayrica annenlete gitmenden kaynina ne eltine ne onlar kim oluyorda karisiyo

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Küs olduğum aile bireyinin düğününe gitmemek ayıp mı?
Küs olduğunuz aile bireylerinin düğününe katılmamak, kişisel sınırlarınızı korumak ve huzurunuzu önceliklendirmek adına meşru bir tercihtir. Düğün gibi kalabalık ortamlarda stres yaşamak istemiyorsanız, gitmemek sizin en doğal hakkınızdır; aile baskısı veya başkalarının ne diyeceği kaygısı, kendi ruh sağlığınızdan daha önemli değildir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Aile içi tartışma sonrası düğüne gitmemek doğru bir karar mı?
Aile içi tartışmaların ardından düğüne gitmemek, gerginliği artırmamak ve kendinizi daha fazla incinmekten korumak için mantıklı bir yaklaşımdır. Eğer taraflar size karşı tavırlıysa ve ortamda bulunmak size psikolojik rahatsızlık verecekse, bu özel günü pas geçmek yaşanan krizin büyümesini engelleyebilir.
Eşim küs olduğumuz kişilerin düğününe gitmemi isterse ne yapmalıyım?
Eşinizle olan bu fikir ayrılığını, kendi duygularınızı ve huzursuzluğunuzu net bir dille ifade ederek çözmeye çalışmalısınız. Eşinize, o ortamda bulunmanın size ne kadar ağır geleceğini ve birleştirici olmaktan ziyade daha büyük tartışmalara yol açabileceğini nazik ama kararlı bir şekilde anlatmanız faydalı olacaktır.
Görümce ile küsken düğünde nasıl davranmak gerekir?
Eğer düğüne gitme kararı alırsanız, mümkün olduğunca mesafeli kalarak sadece sosyal nezaket kuralları çerçevesinde hareket etmelisiniz. Tartışmaları derinleştirecek diyaloglardan kaçının, sadece düğün sahibini tebrik edip kendi alanınızda kalarak süreci profesyonel bir şekilde yönetmeye çalışın.
Aile içi krizlerde eşin sessiz kalması nasıl yönetilir?
Aile içi krizlerde eşin sessiz kalması, genellikle taraf tutmama çabası gibi algılansa da bu durum sizde yalnızlık hissi yaratabilir. Eşinizle tartışma bittikten sonra sakin bir zamanda, onun desteğine ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu ve sessiz kalmasının sizi nasıl hissettirdiğini 'ben' diliyle anlatarak iletişim kurmalısınız.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 475 göst.
0 oy
4 cevap 300 göst.
1 Nisan 2026 Aile & Aşk kategorisinde Lalem42 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 516 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (3,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 509 göst.
9 Ağustos 2026 Diğer kategorisinde Mevah (2,626 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,517,940 soru

24,741,856 cevap

371,599 kullanıcı

...