hakli aslinda kadin . ilk bastan yapilacak seyler konusulur ona gore fiyat verilir , gerci su anda istedikleri fiyatlar da oyle yuksek ki , bu kadar para aliyorsan onu da yap bari diyesi geliyor insanin ama ..
Haklısın başta herşey konuşulması lazım.
Ev sahibi ile ne için anlaştığına bağlı ama kadına hakta veriyorum ya
İşte baştan konuşmalılar ayrıca kendi Özel eşyalarını ortalıkta bırakmamak lazım.
Videoyu izlemedim üstündeki yazıya nazaran yazıyorum
Ben hiç ev temizliğine birini cagirmadim çağırmak çok istiyorum ama gerek parası gerek daginikligimdan utandigim için hem çok dağınık bı insanım daha doğrusu ailem dağınık ama ben toparlamaya çok zorluk çekiyorum ev dukkana yemek çocuklara yemek toplama çamaşır bulaşık asla yetisemiyorum yetisrigim gün aksama partim cikiyo asla oturup kahve içmeye bişey yapmaya vaktim oluyo oluyorsa bilin ki ev dağınık kaliyirdur
Ama birini cagirdigimiz zaman bence evin derli toplu olması lazım kadın temizliği yapsin
Zaten ev dağınık olsa evi topla çamaşır topla kat dur zaten vakit geciyo genele inemez
Ha ufak tefek bir iki yerde bişey olur okey ama bence ev işi yaptirilmamali temizlik için cagiriyo sonuçta
Normal temizlik bişey olmazsa kadın ortalıkta gezen donparı toplamak zorunda değilim diyor.
Haklı kadın. Bekarken bi yere temizliğe gittik ama bize inşaat pisliği filan temizleneceği söylendi, kaba temizlik yapılacak ona göre temizlikçilerin sldığı psrsdsn daha az aldık. Neyse ilk gün sorun yok 2katlı evi 2 günde kaba taslak temizledik.sonra ev sahibi geldi tekrar temizliğe çağırdılar. Aynı fiyattan detaylı temizlik istediler.adam akıllı temizlik malzemesi bile yok kadın pür pak temizlik istiyor.eve biz temizlik yaparken yerleştiler eşyalarını bile biz yerleştirdik. En son kocasının içliği ortaydı yapmayız dedik.düşük günlüpe kadın halı yıkstmaya çalılmıştı.
Ben de bekarken bir gün gittim inşaat temizliğiydi sonra tövbe ettim hiç gitmedim yemeğimizi kendimiz götürdük onu bile yiyemeden eve getirmiştim.
Bu ne acaba hiç bir şey görünmüyor
Temizliğe giden bir anlamsız evin durumunu şikayet ediyor yani kadın temizliğe gidiyormuş özel eşyaları orlıkta ben donlarınızı toplamak zorunda değilim diyor.
Haklı. Üstelik böyle şeyler çok zaman aldığı için esas yapması gereken işe az zaman az enerji kalacak.
Aynen öyle.
Çok iş verip 1 günde bitmesini beklemek çok vicdansızca . Kadının dediği gibi sen yapamıyorsun ben nasıl yapayım dio
Ama bu gibi videolar çoğaldı geçen biri gittiği evin videosunu atmış sosyal medya ya bu nasıl ben nasıl temizlicem die . Orası mahrem olan bir yer güvenip anahtarını bırakmış ayıptır yani. Bide bekar evi. Normal yani ne bekliyordun bekar evinden . Bazıları abartıyor evet ama bu kadın haklı
Aynen her iki tarafında anlayışı olması lazım
1,518,056 soru
24,743,103 cevap
371,687 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın