O cocuk bi dogsunda ozmn gorcm seni. Sen onun kokusunu bi duy baklm bu kucagna al baklm dunyan sadece o oluyor. Biz esimle cok severek evlendk deli gibi asiktik. Smdi diyorm senin asknada neymis kizimin yaninda diyorm
Inaniyorum ki bebegin seni eski sen yapacak. Eskiden oyleysen tekrar olmaman icin bi sebep yok. Tabiki yasadiklarimizin etkisi buyuk ama bir insan tamamen degisemez. Bence sen kendini oyle olmak icin sartliyosun canım. Diger postlarinida biliyorum genel olarak yazdiklarindan senin oyle biri olduğunu düşünüyorum. Vicdanli olmaktan korkuyosun zamaninda zarar görmüşsun bence oyuzden sert bir kadin rolu yüklemissin kendine. InsAllah bebegij gelince hic sıkıntında kalmaz kalbinde ferah olur. Melegin mucizesini gostersin sende insAllah canim benim.
Ben soğukkanlı biri değilim 22 yaşındayım annem bugüne kadar bi kere olsun kızım demedi bana ama çok düşkünüm anneme o da aynı şekil bana şakalaşırım çok severim falan ama sevgimi belli edemem kimseye eşim hariç kızım doğdu bende kızıma annem gibi davranmaktan korkuyodum ama öyle olmadı çok şükür herkesin yanında aşkım annem bebeğim falan diyorum ama niyeyse kızım diyemiyorum sende sıkma canını bi doğsun kokusunu içine çek her şeyi unutursun canım.
Bu yasadigin duygular bence temkinli davranmakla ilgili canim daha cok kirilmamak uzulmemek icin kim olursa olsun mesafe koymussun arana bende eskisi gibi olmadigimi dusunuyorum mesela herkesin her seyine artik eskisi kadar uzulmuyorum ama cocuk baska olur o icinden gelen annelik duygusuyla ilgili bisey karsiliksiz sonsuz sevgi kararmsar olma bence
1,493,825 soru
24,406,239 cevap
350,516 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın