Şu hayatta en imrendiğim şey hamileliği 3-4 ayda ögrenenleer :) ne güzel değilmi ya bi ögreniyorsun hamilesin cinsiyeti belli doğuma az kalmış :)
o nasil anlamiyorum adet bir gün geciksin insan tutusuyo hamilemyim diye kaldı ki uc ay nasil bilmez bir insan
Aynen bende onu hep merak ederim. Bizim azerbaycanda geçen sene bir kadın sancıyla acile gitmiş doğurup gelmiş haberleri yokmuş ama o kadın çok kiloluydu onlarda hiç suphelenmemis gaz falan demişler hareketlere
Bende adet bi gün gecikse hemen test yapıyorum nasıl anlamıyorlar şaşırıyorum
İkbos simosu ogrendimde 8w5 di adet olmuyodum çünkü duzensizdi ve tek bi belirti yoktu😆
Allah Allah tuhaf 😀 benim bir hafta once gelir bazen gununde o zaman korkarım hamileyim diye
İstenmeyen plansız hamilelik ise çok kötü
Tabi öyle bi seçenekte var ama o bebeğin nefes alacak ömrü varsa öyle yada böyle alır nefesi
Ya tabiki bu benimde hayalimdi. Hatta arkadaş ortamında konuşurken bak dikkat et hiç istemediğin bir zamanda başına gelir demişti 😂 yoksa gebelik oluşmuş ise bir aylikta olsa beş aylıkta olsa doğuracağız. Benim için başka seçenek yok
Bende aynı şeyi düşünüyorum Allah verdiyse vardır bi sebebi babaannem babama hamile kaldıgında kızıda hamileymiş doktora bebeği düşürücü ilaç ver demiş bu yaşta olmaz kızım hamile demiş doktor tamam bu hapları düzenli kullan bebek düşer demiş vitamin hapı vermiş :) ve babaannem yaşlanınca hiçbir çocugu bakmadı babam baktı :)
Benim annemde bana kürtaj masasından kalkmış hala da iyi ki der
En güzelini yapmış :)
Benim halamın kızı da gebe kaldığını çocuk karnında canlanana kadar anlamamış aylarca adet olamiyodu doktor tedavisiz cocun olmaz demiş ama hemn gebe kalmış ihtimal vermediği içinde anlamamış hatta herkez sen gebesin galiba demiş oda yok kilo aldım demiş çocuk karnında canlaninca anlamış hamileyim deyince herkez bir aylık falan saniyodu ogrensinde nerdeyse 4 aylık hamileydi 😅
Ne güzel bende hep hamile oluyum geç ögreniyim diyordum :)
Gerçekten ya bende hep çok erken 3-4 haftalıkken öğrendim say say aylar geçmezdi
Evet bende aynı kızımdayken 2- 3 haftalık demişti doktor şimdi yine hamileyim ve yine 3-4 haftalıktı ögrendigimde
Hamile olduğunu nasıl anladın
Adet gecikmesi :)
Bu ben 🤭
Adet sökücü için gittim dr dedi ultrasona bakalım yok dedim baktıki dr dedi oo kocaman oğlan olmuş 😂
Hamileliği cinsiyeti o gün öğrendim ☺️
Sanırım 20 veya 21 haftalıktım ☺️
Hayır hamileyken olmadım ☺️
Tek çocuk istiyorduk fazla sürpriz oldu ☺️
Kardeş iyidir ya :)
Başta çok zor oldu ikisi de ufal ama şimdi şükğr iyi arkadaş oldular birbirlerine ☺️
Ben de öyle olsunlar istiyordum ilk başta erken dedik şimdi hamileyim 5 yaş olcak araları geç kalmışım gibi düşünüyorum
Geçen haftalarda Bi relsten gördüm dünyayı gezen Bi kadın mide ağrısıyla hastaneye gidiyor doğum yapıyor plasenta önde olduğu için hiç bir şekilde hamile olduğunu bilmiyor sadece midesi ağrıyor gerçekten hayalim😂
Off ne güzel benimde hayalimdi şimdi gün saymakla bitmiyor
Bulanti kusma vs donemler atlatmissin ilk donemlerde cikan sorunlar olduysa da gecmis farkedip stres olmamissin mis gibi 🤭
Oh ne güzel demi ama ben erken ögrendim :) 3-4 haftalıktı
Bende zor geciriyorum o yuzden erken ogreniyorum zaten adetim duzenlidir farketmemem imkansiz bi de zayifim hemen karnim cikiyo hemen hareketlerini hissediyorum ikinci oglanda 20 haftada ayrintili ultrasona gittim benden onceki kadin hic hissetmiyorum demis ben doktora hic durmuyo gece uyutmuyo dedim ta o zamandan dusun
Benim de adetim düzenli hemen farkediyorum :)
bi tandığımız 6 aylık öğrendi. lohusaydı zaten her belirtiyi lohusalıktan sanmış. çocuk kıpırdayınca acaba mı diye bi doktora gidiyor olanlar oluyor
Aa ne güzel geriye 3 kaldı :)
Bir akrabamın teyzesi 9 ay anlamıyor. Hastaneye gidince doğuma alıyorlar 😂😂 kadının 2 büyük oğlu pazarcı. Apar topar pazarda bebek kıyafeti arıyorlar ve hastaneye getiriyorlar yine oğlu olmuştu 😂
Nasıl anlamıyorlar insan hiç mi şüphe etmez hareketinden falan :) ama bende öyle olmak isterdim
Benide annem karnında 4-5 aylık olana kadar anlamamış. Ablam doğmuş 3 ay sonra bana hamile kalmış haberi yok. Emziriyor adeti düzensiz diye şüphelenmemiş. Karnında baya baya hareket etmeye başlayanca demiş ben hamileyim karnımda geziyo ama kimse inanmamış😂 düşürmeye de uğraşmış bide😂😂
Ne güzel :) zor zamanları fark etmeden geçirmiş
Ay keske ya suan 6 haftalik mide bulantisi halsizlik göguslerim hassasiyet uyku hali ayyy bi an once gecsin diye bekliyorum
Of bende sabah bulantım oluyordu şimdi akşam olmaya başladı
Bi an önce ikimizde cabucak atlatırız insallah ya
Aslında güzel bişey canım ama insan olunca dayanamıyor mesala hemen test 😁
Tabiki güzel bende dayanamıyorum :)
:))) 🙏🤗
1,518,519 soru
24,749,707 cevap
372,073 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın