0 oy
415 göst.
önce Diğer kategorisinde (93 puan) tarafından

Demin adam kadını dövüyordu kimse araya girmedi pek kimse de yoktu zaten ben araya girdim bana da saldırır gibi oldu ama bir şekilde uzaklaştı.

İnsanlardan nefret ediyorum, kadin da korkudan mi bilmiyorum ama kadında bir tuhaftı aileni arayalım dedik yok dedi,polisi arayalım dedik yok dedi ,sonra adam tekrar geldi kadın yine ağladı 

Tekrar arayalım dedik yine yok dedi, ağlayarak otobüse bindi 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (65,876 puan) tarafından

ailesi istemiyordur ondan aratmamistir gidecek aile olmayınca boyle serefsizleri çekmek zorunda kalıyorlar 

-Reklam-
0 oy
önce (2,617 puan) tarafından

Allah kimseyi çaresiz etmesin

önce (93 puan) tarafından

Amin ,kadına çok üzüldüm oradaki herkes üzüldü marketen içecek falan aldık çok zor durumdaydi.

Kadın da artık korkudan mi başka sebepten mi bilmiyorum hiçbir şekilde ailesini aratmadı hiçbir şekilde polisi aratmadı biz polisi aradık beklemedi de.

Ama çok korkuyordu adamı görür görmez ağlamaya başliyordu

0 oy
önce (1,038 puan) tarafından

Ay yazık kıyamam ya aile olmayınca böyle oluyor işte kim bilir  .  Allah yardımcısı olsun inşallah  

önce (93 puan) tarafından

Aslında ailesi vardı ama kimseyi aratmadı, polisi bile beklemedi 

Çok üzüldüm, çok korkmuş bir ifadesi vardı 

0 oy
önce (501 puan) tarafından

Ailesi olmayadabilir belli adam kendine mecbur bırakmış. Allah yardımcısı olsun adam tez zamanda ıslah olsun insallah.

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 1,071 göst.
31 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 650 göst.
12 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minik mucizemm1 (491 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 4,462 göst.
7 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,401 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,519,057 soru

24,756,946 cevap

372,565 kullanıcı

...