Dövme yaptırdım pişman değilim, ya siz?

+1 oy
576 göst.
önce Diğer kategorisinde (448 puan) tarafından

Kızlar pişman olduğunuz dövmeniz var mı benim dövmem var ama pişman değilim bileğimin birinde oğlumun diğerinde eşimin adı yazıyo oğlumun adının yazdığı kolumun iç kısmında oğlumun ayak izi ve doğum tarihi var pişman değilim aynı dövmeler eşimde de var size sormadan ona sordum oda pişman  değilmiş😂 sizin var mı? 

15 Cevaplar

+3 oy
önce (1,015 puan) tarafından

Dovmem yok da Anlamadim ki bu yorum yapanlarin nickine bakinca musluman. Ama dovmeden bahsediyolar dovme ile gusul olmuyor. Nasil iş

önce (448 puan) tarafından

Dövme ile gusül olmaması için su geçirmemesi lazım suda geçmese et çürür 

önce (2,035 puan) tarafından

Dövme olanların altına su geçmiyor yani abdest alınmıyor dövme haram şimdi bizi linç tayfası gelir 

Bu konuda fikir ayrımı çok tabi saygı duyuyorum kimseyle bu konu üzerinde tartışmaya da girmem milyonlarca insan gusülsüz mü geziyo yani saçmalıktan başka bişey değil şöyle ki dövme boya olarak derinin altına işlenir suyun deri altına ulaşmasını engelleyen bir tabaka oluşturmaz  evet günah ama asla abdeste engel değil. 

önce (9,498 puan) tarafından

Gusüle engel değil ama evet haram.

-Reklam-
+1 oy
önce (9,934 puan) tarafından

Peki 2 çocuk daha olsa napıcanız 😅  

Hamileyim onunda ayak izini oğlumun ayak izinin altına yaptırcam bide iç içe gölge şeklinde yapanlarda var bileğimin iç kısmına da onun adını yazdırcam 😂

önce (10,700 puan) tarafından

😂😂 3 ve 4 çocuk olunca kolununun durumunu düşünemiyorum 

Bunuda doğuruyum başka düşünmüyorum 😂

+1 oy
önce (3,386 puan) tarafından

Benimki kötü olduğu için pişmanım. Dövmeci pek iyi yapamadı. 

Ne dövmesi var anlamlı bişey miydi 

Yok kız bir papatya yaptırmıştım ama renklerini tutturamadı. Klasık dövme rengi olsaydı daha iyiymiş. Sadece sapı var çiçek görünmüyor. Gören silinmiş diyor 😃 kalıcı dövme geçmez de işte...

Silinince de yanık gibi iz kalıyo galiba ama kapattırabilirsin kaç yaşında yaptırmıştın benim 3 sene oldu

Kendi kendine silinmez. Sildirirsen anca öyle geçer. Hiç sildiremem. Deriyi yakıyorlar. Yaptırmaktan daha acı verici. 5-6 sene oldu

+1 oy
önce (5,374 puan) tarafından

Ben dövme sevmem vücutta eşime bu konuda şart koşmuştum benden gizli geçici dövme yaptırıp pişman olmuş sonra itiraf etti

Hevesini almış öyle demek ki çok masum 😊😊

+1 oy
önce (2,138 puan) tarafından

Ay yok ben dogal seviyorum hic ozenmedim oyle seye esim nisanliyken benim adimi yaptirmak istedi cocuk oldu oglumun adini yazdirmak istedi ikinci oldu cocuklarin ayak izini istiyo bekarken de hevesliymis o zaman Allah bilir ne istedi ama yok ben sevmiyorum onun da yaptirmasini istemedim ben karismam kendin bilirisin ama ben razi degilim istemem dedim 

Aslında bağımlılık yapıyo sürekli istiyo insan

önce (2,138 puan) tarafından

Aynen iste 

+1 oy
önce (187,691 puan) tarafından

Yok yaa küçükken düşmüşüm kaşimda dikiş izi var o bile rahatsız ediyo beni dövme olsa daha çok rahatsız olurum

Kimi insan sevmiyo tabi saygı duyuyorum 🥰

+1 oy
önce (16,235 puan) tarafından

dövmem yok ama yaptıracağım bu kışa😅 

Ayak dövmesini atmasaydın bana yaram deşildi😂😂 bende aynı bundan istemiştim biliyo musun sonra cezaevinden bi abimiz izne çıkmıştı dedi ki para vermeyin ben aynısını yapıyım dedi sonrası dehşet 😂😂

kız dövme öyle herkese yaptırılmaz nasıl yaptırdın 😱😱

ayak dövmesinden eşim yaptırdı, valla güzel oldu

Ya aslında dövmesi güzel kendine de çok güzel yapıyo ama ne kadar da olsa cezaevinde öğrenmiş lap diye aynı şeyi çıkaramıyomuş geç anladım😂

ay yok yine cesaret edemezdim ben, dümdüz cizgi bile çizecek olsa noo😅 dövme bu sildirmesi yaptırmaktan zor😂 

Çok kötü değil de biraz dehşet-ül vahşet 😂😂

+1 oy
önce (32,919 puan) tarafından

Çocuklarımın adını yazdırmak istiyorum ama yaptırmam onun yerine isimli kolye alacağım ikinci doğumdan sonra. Korkarım öyle şeylerden ben 

Anladım canım kendi tercihin 

+1 oy
önce (1,485 puan) tarafından

Dövmem yok ama doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum 

Ne dövmesi düşünüyosun

önce (1,485 puan) tarafından

Çocuklarımın ismi eşimin ismi önceliğim. Eşimde benim ismimi yazdırıcak

+1 oy
önce (16 puan) tarafından

Ben bı 10 sene önce aşırı heves etmiştim ama sonradinda abdest olmuyo dediler vazgecirdiler o zmn çok üzüldüm sonra defalarca düşündüm yaptirsammi diye ama yaptırmadım şimdi iyikide yaltirmamisim diykrum dövme çok riskli sonrasında pişman olunabilir yani 

önce (65,932 puan) tarafından

abdest oluyormusts peygamber efendimiz dovme yapanı lanetlemis Allah in yarattigu vücudu beğenmeyip degistirildigi icin

+1 oy
önce (9,512 puan) tarafından

Dövmem yok sevmiyorum yaptırmam 

Anladım 🙂

+1 oy
önce (621 puan) tarafından

Benim yok ama eşimin cok var sayısız 

Siz sevmiyosunuz demek ki

önce (621 puan) tarafından

Yok ben sevmiyorum eşim çok seviyor ve yapıyor mübarek her tarafında var yapma diyorum sadece ben duyuyorum 

+1 oy
önce (10,239 puan) tarafından

Gerek gormeyenlerdeniz ne eşim ne ben gayet modern aileyiz hatta eşimin kulağında 5 5 delik vardır gençken saçları beline kadarmış dövme gereksiz geliyor bize

Anladım abla herkesin kendi tercihi tabi 🙂

+1 oy
önce (7,336 puan) tarafından

Ben sevmiyorum dövmeyi yaptirmadim yaptirmam da 

Yaptırana saygım sonsuz ama hic hos gelmiyor bana

Anlamlı olunca güzel bence

önce (7,336 puan) tarafından

Bence degil canim 

Ben fikrimi söyledim 

Bana gore hic bi şekilde guzel degil 

Bana gore diyorum bak.  ;)))

+1 oy

benim yok günah olmasaydi yaptirirdim küçük sade dovmeleri seviyorum. mesela yüzük parmagima kizimin adini yazdirirdim

Oda güzel duruyo ama sizin kararınız tabi🙂

bilegime doğum tarihini yazdirirdim diyorum esimde dalga geçiyor tc sini adresini yazdir diye 🙂

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Dövme yaptırdıktan sonra pişmanlık yaşanmaması için nelere dikkat edilmeli?
Dövme yaptırdıktan sonra pişmanlık yaşamamak için en önemli adım, tasarımın sizin için kalıcı bir anlam taşıdığından ve profesyonel bir sanatçı tarafından uygulandığından emin olmaktır. Özellikle isim, tarih veya kişisel semboller gibi anlam yüklü dövmeler, uzun vadede duygusal değerini koruma eğilimindedir. Dövme yaptırmadan önce tasarımı bir süre vücudunuzda denemek veya geçici dövmelerle fikre alışmak, kararınızı daha sağlıklı değerlendirmenize yardımcı olur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İsim dövmesi yaptırmadan önce nelere dikkat edilmeli?
İsim dövmesi yaptırmadan önce, bu ismin hayatınızdaki yerinin kalıcı olup olmadığını ve tasarımın ilerleyen yıllarda sizi rahatsız edip etmeyeceğini düşünmelisiniz. Genellikle eş, çocuk veya aile üyelerinin isimleri tercih edilirken, dövmenin yerleşimi ve yazı karakteri büyük önem taşır. Ömür boyu vücudunuzda kalacak bir ifade olduğu için, dövme sanatçısıyla ortak bir estetik dil oluşturmak ve anlamın kişisel önceliğinizi yansıttığından emin olmak en doğru yaklaşımdır.
Eş ile beraber aynı dövmeyi yaptırmak ilişkiyi nasıl etkiler?
Eşle beraber aynı veya birbirini tamamlayan dövmeler yaptırmak, genellikle çiftler arasında ortak bir anı ve bağlılık sembolü olarak görülür. Bu tür dövmeler, ilişkinin ortak bir evresini veya paylaşılan değerleri temsil ettiği için duygusal bir bağ güçlendirici olarak değerlendirilebilir. Ancak herhangi bir dövme kararında olduğu gibi, bu tercihin her iki tarafın da ortak isteği olması ve dövmenin estetik olarak her iki kişi için de tatmin edici olması temel kuraldır.
Pişman olunan dövmeler nasıl sildirilir veya kapatılır?
Pişman olunan dövmeler için günümüzde lazer silme teknolojileri veya cover-up denilen kapatma teknikleri kullanılmaktadır. Lazer uygulamaları, dövmenin rengine ve yoğunluğuna bağlı olarak ortalama 6 ile 10 seans arasında sonuç verirken, cover-up yöntemi mevcut dövmenin üzerine yeni ve estetik bir tasarımın işlenmesi işlemidir. Eğer dövme duygusal olarak anlamını yitirdiyse, profesyonel bir dövme sanatçısı ile görüşerek onu başka bir sanat eseriyle örtmek en sık tercih edilen çözüm yollarından biridir.
Dövme yaptırmak için en ideal vücut bölgeleri hangileridir?
Dövme için ideal bölge seçimi, dövmenin görünürlüğü ve ağrı eşiği gibi faktörlere bağlıdır. Kolun iç kısmı, bilekler veya omuz bölgeleri, hem dövme sanatçısının rahat çalışabileceği hem de sembolik anlamı olan küçük ve orta boyutlu tasarımların iyi göründüğü alanlardır. Özellikle isim veya doğum tarihi gibi detaylar genellikle kolay görülebilen bilek veya kol iç kısımlarına tercih edilmekte, bu sayede dövme sahibi için sürekli bir hatırlatıcı görevini yerine getirmektedir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 638 göst.

Kategoriler

1,519,057 soru

24,756,946 cevap

372,565 kullanıcı

...