+1 oy
332 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,172 puan) tarafından

Kız nerdesiniz niye kimse yok.biz bebemle çekirdek keyfi yapıyoruz. Akşam yemeği yapılacak aklımda bişey yok.boş boş oturuyorum öyle.

image

19 Cevaplar

+2 oy
önce (1,069 puan) tarafından

Parka cıkıcaz annrmler gelıyor 

imageoturcaz 

Hava sıcakmı soguk my bellı degıl 

Bugunde aksı gıbı elektırıgım sorna gazım gıttı meger alarm devre dısı kalmıs pim atmıs ondan kesılmıs gaz

Afıyet olsunnn sızede

önce (6,172 puan) tarafından

Hep öyle olur zaten.sizede keyifli oturmalar💕

önce (65,946 puan) tarafından

bizim burası gece serinliyor illa ustumuze ince uzun bisey alıyorum bende

-Reklam-
+2 oy
önce (14,528 puan) tarafından

Bu biterse 4 siparişim kaldı bitmiyorlar ay sıkıldım 

image

+1

Emeğine sağlık canım ❤️

önce (9,939 puan) tarafından

Modeli nasıl kuzum @Kahvelihuzur

Eline sağlık canım çok güzel bu rengi çok severim @3cicekannesi

Böyle olacak canım 

image

Yapmıştım bu modelden hızlı gider aslında sen sıkıldın heralde arka arkaya yapınca

Bende mutfak havlusu siparişi aldım 3 tane 1 i bitti diğeri yarım daha 

önce (2,484 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🌸 @Mys-2boys2girls 

+1 oy
önce (3,324 puan) tarafından

Ay valla bugün kahvaltıyı dörtte yapabildik tezgahı topladım uzandım akşama da atıştırırız birşeyler artık 

Eşimde öğlen yemeğini  geç yedi ama bebelerim var.onlara çorba yaparım yanına makarna yeter

+1 oy
önce (1,863 puan) tarafından

Afiyet olsun bende çay keyfi yapıyorum . Kızlara duş aldırdım ütü yaptim kıyafetleri yıkadım . Et koydum ocağa bakalım ne yapacam artij

Teşekkür ederim 💕sanada kolay geldin inşallah

+1 oy
önce (450 puan) tarafından

Ankara bi kaç gündür akşamları serin oluyo bi yere çıkamıyoruz bende oğlumu aldım güneş varken parka getirdim taş topladık taş boyuyo şimdi 

image

Keşke benimkilerde böyle oynasalar.avluya çıksrdım kum toprak oynarlar anca

önce (450 puan) tarafından

Bizimkinin de günü gününü tutmuyo bugün de böyle takılıyo bakalım

+1 oy
önce (32,937 puan) tarafından

Tavuk yapacaktım markete gittim tavukları beğenmedim almadan geldim başka alternatif bulmam lazım 

Ben maksrna çorbaya karar verdim.düşünmekten geceyi edecem yoksa

+1 oy

Afiyet olsun canim 🌸 bende çiçeklerime patates salatası yaptım . Hava soğuk yağmur atistiriyor. Mutfağı toplayıp biraz elişi yaparım inşallah 

Teşekkür ederim canım 💕kolay gelsin Sanada

Sağol canım 🌸

+1 oy
önce (4,034 puan) tarafından

Belim ve ayağım ağrıyor kaç gündür oğlumda baya yoruyo canı sağ olsun da evin işini bitirdim anca çamaşır yıkanıyor yemekte yapmadım kavaltilik indircem artık okul için alışveriş yapmam lazım sadece kalemlik aldım düşün düşün pohtur işin amannn havada bozuk keyfimde yok öyle işte 

Geçmiş olsun abla.çok yüklenme kendine.senin küçükle benim küçüğün aylsrı yakındı sanki yoruyorlar insanı durmuyorlar hiç. Allah kolaylık versin inşallah

önce (4,034 puan) tarafından

Benimki 23 su ablası canları sağ olsun bazen benim vücutta sinyal veriyo ama görmüyorum ayakta durmam lazım 

1 ay büyükmüş benimki.sağlık elden gidince artık hicbirseyin önemi kalmıyor abla.grçen bende yemek hazırlayacağım sıra elim syağım boşaldı nabzım yükseldi. Kendimi yere zor attım. Oğlum elimden tutup kaldırmaya çalışıyor seni hastaneye götürecem diye.onlar için iyi olmak zorundayız.

+1 oy
önce (1,491 puan) tarafından

Akşam yemeğini pratik yaptık hemen köfte ekmek ayran yedik gitti bu aralar detaylı yemek yapasım gelmiyor. 

Uzun zamandır bende öyleyim. 3.5 yaşındaki oğlumda yeni yenş yemeğe başladı onun seveceği alternatif şeyler yapıyorum.

+1 oy
önce (83 puan) tarafından

Valla evde yemek yok ben uzanıyorum koltukta dün duş alıp klima önünde yattım sabah boğaz ağrısı burun akıntısı baş ağrısı öksürük hepsi var her öksürükte Bebek kendini sertleştiriyor valla biri akşam için bir yerden bana yemek getirseydi Süper olurdu ama yok 

+1 oy

Valla evde yemek yok ben uzanıyorum koltukta dün duş alıp klima önünde yattım sabah boğaz ağrısı burun akıntısı baş ağrısı öksürük hepsi var her öksürükte Bebek kendini sertleştiriyor valla biri akşam için bir yerden bana yemek getirseydi Süper olurdu ama yok. 

Niye iki yorum atıyor benim tek onu anlamaadim kaç seferdir öyle oluyor

İki defa tıkladıysan bazen çift cevap çıkıyor öyle.

Dikkat et kendine.Allah şifa versin inşallah.

+1 oy

Yemeğim yok eşim geç gelecekmiş

Bende yeni komşudan geldim kahve içtik . Bakalım ne bulucam yemeğe 

Bugün kimsenin yemek yapası da yok.tam kalktım yemek yapmaya bebem uyanıp ağlsdı geri uzandım yanına. Bıraksa çorba makarna yapacam hemen

Benim büyük oğlan babam yokken hep makarna yemek zorundamıyız dio kızıyor beyfendi😄 oysaki hep farklı yapıyorum 

Domatesli kremalı 

Kıymalı soslu

Kremalı körili.

Tereyağlı yoğurtlu 🤣🤣🤣

Mis gibi nimet valla.neyini beğenmyiorlarsa😅ben birde köz biber ve közlenmiş domatesle yapıyorum içiyece ezip birde yağda hafif pişiriyorum içine kekik baharat çok iyi oluyor

Oda güzel olur.  Bikere kıymalı harca küçük küçük patlıcan kızartıp attım bende onuda makarna üzerine döktüm 

+1 oy
önce (16,244 puan) tarafından

image

at yarışı izlemeye geldik😂😂 kızım seviyor atları 

Benim oğlanda hastası. Dün at çiftliğine gidecektik çok soğuk diye son dakika vazgeçtik. Eve gelene kadar söylendi

çok mu soğuk 😅 

Çook. Akşam battaniyesiz yatılmıyor artık

akşamları serinledi hafif ama pikesiz yatmaktan pikeliye geçtik 😅 

+1 oy
önce (2,141 puan) tarafından

Kiz o saatten sonra ne yemegi makarna yap gec kocayi ise gonderdim buyuk oglan yemek yedi cips yiyo kucuk oglan emiyo bende kosem izliyorum bi yandan uyusalarya da memeyiburaksa biri islerim var 

Ye.ekde yapmadim bugunbuzdolabimi sildim mercimek corbam varmis gerci icen olmadi bi avuc purunc pilavi varmis onu birazdan corba yapcam mercimek bitince iceriz dunden de bulgur pilaviyla musakka vardi oglum onu yedi esimle bana da makarna yaptim dolaptaki yemekleri tukettim acikcasi 

Çorba makarnayls kapattım günü. Normalde öğlenden yapsrım yemeğimi. Bugün eşimle evin önünü ahırın içinş temizledik buzağılarımız doğacsk nasip olursa inşallah.

Kız benimki koca dana oldu hala bırakmıyor özellikle bu aralar tıka başa  doyuyor yemeğini suyunu veriyorum.gece bi kalkıyor sabwhs kadar bırakmıyor ruhum çekildi artık

Aman arada bi yapmak lazim makarnayla kolaya kacmak bende sabahtan yapiyodum da gun icinde benim bu sipa asla kucaktan inmiyo sadece kucak da degil meme istiyo o yuzden aksamdan yapiyorum hatta 2 gunluk yapiyorum ki ertesi gun gece baska bi isimi yapayim diye 

Aman sorma baci Allah yardim etsin valla 

+1 oy
önce (9,518 puan) tarafından

Lahana sardım koca tencere yeter evde lahana sarması varken başka bir şey yemezler bugün benim doğum günüm ayrıca  zaman ne çabuk geçiyor onu düşünüyorum

Ya doğum günün kutlu olsun🎉nice güzel yaşların olsun inşallah

önce (9,518 puan) tarafından

Amin inşallah

+1 oy
önce (6,533 puan) tarafından

Öğlen uykusuna yatırıyorum bacım biraz kapıya indirdik arkadaşlarla şimdi uyku vakti 🥹

image

Bizim kuduruklar hala uyanık. Yediker içtiler şimdi kuduruyorlar.yorulsunlarda öyle uyutacam inşallah

0 oy
önce (2,408 puan) tarafından

Ben kiracimin oğlunun sünneti vardı ona geldim ama sarmadi takı taktım hayırlı olsun dedim kaçtım valla

0 oy
önce (10,737 puan) tarafından

Kirpi sandım yemin ederim 😂 

0 oy
önce (1,167 puan) tarafından

Ben perşembeden beri hastanedeyim sabah akşam damardan 3 antibiyotik 1 ağrı kesici serum 

image

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 949 göst.
0 oy
9 cevap 475 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (3,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 871 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 510 göst.