0 oy
285 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (8 puan) tarafından

11+4 de erkek denilen bebeğime 13. Haftada kız denildi kime neye inanmalıyım ikisi de çok erken aslında tahmin için onu da biliyorum sizce?

8 Cevaplar

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Bu arada iki tahmini yapan aynı doktor 

-Reklam-
0 oy
önce (34,409 puan) tarafından

Doğunca inan 😂 benimde ortanca oğlana doğana kadar kız dediler heveslendirdiler bi doğdu oğlan hayallerim yıkıldı 😂

önce (8 puan) tarafından

İkinci gebeliğim oğluşum var evlat çok çok güzel bir duygu ama bir öyle bir böyle denilince neye heveslensem bilemiyorum ☺️

önce (34,409 puan) tarafından

Sağlıklı olsun gülüm hayırlısı 😍

0 oy
önce (2,656 puan) tarafından

vallahi daha şu an çok erken zaten ama şöyle bir durum var geçen eltim doğum yaptı doğana kadar kız biliyorduk bebeği meğersem erkekmiş doğunca öğrendik her şeyini kız bebeğe göre almıştık ilk çocuktu bir de 😅

önce (8 puan) tarafından

Ayy ilk çocuğuma da kız demişlerdi 4 hafta sonra erkek denildi biliyorum bu durumu ama sizinki doğuma kadar sürmüş sağlık olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🌸 ☺️

önce (137 puan) tarafından

Ayy gerçekten anlam veremiyorum ya nasıl oluyo 😂 bi kere mi soruyolar cinsiyeti kız dediler ee bi daha hiç mi sormadı

Doktor hep kız mı gördü pipisi nerdeydi çocugun Doğana kadar yavv😂

önce (2,656 puan) tarafından

hayır her gittiğinde kız denilmiş 😅😅 herkes şok oldu tabi ilk gün çiçekli zıbınlarını giydi 

0 oy
önce (3,281 puan) tarafından

ikinci tahmin doğrudur. ilk gebeliğimde 10+1 de net şekilde kız demişti, ikinci gebeliğimde benim ısrarımla sadece tahmin etti 11 haftada kız dedi. 14. haftada erkekmiş diye düzeltti.

sonradan gördüğü doğrudur

önce (8 puan) tarafından

Hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim 🌸 

ilk bebek mi? büyüğü var mı

önce (8 puan) tarafından

İkinci bebek bir tane oğlum var ona da ilk başta kız demişlerdi ☺️

oo ozaman inşallah kızdır. iki kız çok güzel ama iki oğlum olsun bilmiyorum istemezdim galiba ya... evde tek kadın olmak hiç çekici gelmiyor kulağa

0 oy
önce (33,016 puan) tarafından

Bu işin detaylıya kadar yolu var. 

önce (8 puan) tarafından

Bekleyeyim o zaman :)

0 oy
önce (9,974 puan) tarafından

Benim doktorum 14 haftalık olmadan bişey söylemezdi görse bile söylemezdi 14 16 haftalık arası emin olur ozamn söylerdi 

4 gebelikte ona gittim ondan diyorum

11 4 çok erken bi zaman nasıl erkek diyebilir hemen

önce (137 puan) tarafından

Bilenler biliyo bacım yengem her hamilelikte 10. Haftada öğrendi hiçte değişmedi. Doktor tecrübesi

Değişme ihtimali de vardı ama tutmuş yengenizin 

10.hafta emin olmak için çok erken 

önce (946 puan) tarafından

10+4'de kız denildi 12+1 'de kesin kız denildi 15+3'de kesin kesin kız denildi 🤣🤣 kızım oldu sjsj edepsiz hep gösterdi sjsj

önce (8 puan) tarafından

Ben de çok erken olduğunu düşünüyorum eşim merak edip sordu doktor da söyledi valla erken falan demedi anlamadım yani bir erkek bir kız kafam şu an karıştı 🫤

Ben senin yerinde olsam 15.haftada başka bir doktora giderdim ama bilindik iyi bir doktor söylediği çıkıyor denilen bir doktor 

0 oy
önce (16,381 puan) tarafından

benim arkadaşım 2-3 ay kadar oğlan sanıyordu, alışveriş yaptı etti sonra sürpriz kıızzzz😂😂 

0 oy
önce (10,784 puan) tarafından

11 haftalık cinsiyet net belli olmaz ki daha bekle iki hafta sonra net belli olur 

önce (8 puan) tarafından

13 haftada da kız dediler ☺️

önce (10,784 puan) tarafından

Genelde kız bebekte yanılma oluyor derler benim de 11 haftalıkken ilk bebeğimde erkek diye tahminde bulundu doktor erkek oldu kızımda da aynı şekilde aynı haftada kız tahmininde bulundu kız oldu 

önce (8 puan) tarafından

İlk erkek denilip sonra kız denilmesi bana da tuhaf geldi 🤷🏻‍♀️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 364 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mesel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 311 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Hira (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 515 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nur_91 (37 puan) tarafından soruldu