Mrb bayanlar benim esim maaşını bana söylemiyor ama 3 tur diye dusunuyorum ya da 3.5 en fazla evimiz kira 1 cocugumuz var bez parasi faturalar vs iste bir de onun unide harcadigi öğrenim kredisi borcu var.
Şimdi ben diyorum ki bunun kiz kardesi var dogum gunu yaklassin 1 ay evvelden basliyor hediye istemeye gecen sene 50 tl kadar para verdiktelefon alacak kendine diye bu sene de ne alınacak bilmiyorum esime dedim ki benim ailemden hic kimseye hic bir.sey ben almıyorum cunku uzaklar agizla kutluyoruz.. her sene eger kardesine hediye alacaksan dedim ayni miktarda bana da para vereceksim ayrıca bana harçlıkaylik 200tl vereceksin ayriyeten eve bisey lazim olur alırım ilac vs onlaricin para vereceksn dedim kabul etti onun ailesine her sene bir seyler alınacaksa eger bende boyle bir yöntem buldum nasıl sizce?
Ayrica annem bana 5 bine yakin kredi borcu yüklemişti onu esim ödedi mehirimden dustu simdi kendi öğrenim kredi borcunu oduyor benim neden mehirimden düşüldü o zaman?
Çok mantıklı
Madem bukadar katısın acik acik soyle istemiyorum alma hediye de. Bakalim esin ne dicek bukadar hakli oldugunu dusunuyorsan bu konuda Ayrica esin sana normalde para birakmasa neyse. Ama zaten senin ihtiyacini karsiliyormus
1,493,002 soru
24,394,695 cevap
349,629 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın