0 oy
365 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (926 puan) tarafından

Kızlar annem çok şanssız. Hani bahtsız bedevi derler ya öyle bi insan .akan suya dokunsa su kurur öyle yani.hic bi konuda şansı yok ne aile ne eş ne kaynana .ve sağlık dada öyle.28 yıldır falan babaannemden çekiyo halada çekiyo aynı evde yasiyolar 6 kalkar hizmet eder akşam yatana kadar asla rahatı yok hasta olsa doğru düzgün yatıp dinlenemez bile.safrasi alındı 2018 de ondan sonra yavaş yavaş iştah sorunu yaşadı şuanda bi 10 15 kilo verdi yiyemiyor çocuk gibi azar azar yiyebiliyo.karninda midenin hemen üstünde falan sert bi top gibi bisey çıktı küçük dahiliyeye gitti doktor ultrasonla bakmış midenin yarısını kaplamış falan demiş.bugunde tekrar bakmış sonuca ıntden baktım ama anlamıyorum ne demek bu bilen varmı inşallah kötü bisey yoktur:((

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anlamıyorm ama insllh kötü bir sonuç yokdur 
(926 puan) tarafından
Insalalh canım. Bari zavallı annem hastalıktan çekmesin derdi bol zaten:'(
-Reklam-
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Canim saptanmadi denilms bu iyi bişe bence cok gecms olsun
(926 puan) tarafından
Sagol canjm .Annsmle konuştum yağ bezesiymiş önemli bisey değil mis çok şükür
0 oy
tarafından

Cok uzuldum insallah cok iyi olur annen Allah sifa versin :(

O kadininda hala annenle derdin neymis yaa ayiptir 

(926 puan) tarafından
Allah razii olsun canim .çok şükür sonuç iyi çıkmış
Babaannemi bizde çözemiyoruz nasıl bi kadınsa
tarafından
Ay valla cok sevindim cok sukur iyi cikmis :)
Babannenee sen desenee ne bicim davraniyorsun sen diye
(926 puan) tarafından
Kimse baş edemiyo.ki onunla annem babam konusamiyo ben ne dicem.rezil bi insan .babamlar daha çok küçükken babası ölmüş babaannem bakmış büyütmüş ama şimdide burunlarindan getiriyo bi görsen bilsen tahammül edilecek insan değil ama işte annem babam sessiz sakin insanlar susuyorlar hep
tarafından
Ay babandami mazlum biri neyseki baban iyi davraniyor dimi annene
(926 puan) tarafından
Genel olarak iyi ama onunda bazı hataları var yanan bitek annem :(
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Yukarda kitle var dyo ama aşağıda da saptanmadi demiş Allah şifa versin inşallah 
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun .konuştum annemle sonuç temiz çıkmış yağ bezesiymiş önemli bisey değilmiş
0 oy
tarafından
Klinik bilgiye yani ön muayeneye göre kitle demiş doktor soru işareti koymuş emin değil yani sadece öngörü .. sonuca bakılırsa saptanmamis öyle bı kitle yok ..

Geçmiş olsun canım
(926 puan) tarafından
Allah razi olsun. Evet canım annemde böyle dedi doktor ilk kitleden şüphelenmiş bugün detaylı bakmış yağ bezesiymiş

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,566 soru

24,018,382 cevap

328,104 kullanıcı

...