0 oy
2,505 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından
Kızlar kaynanıza anne dıyormusunuz 

69 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Ilk zamanlar diyodum sonra gercek yuzunu gormeye baslayinca daha az demeye basladim
(682 puan) tarafından
Anladım kuzu
(7,137 puan) tarafından
Bende aynı şekilde ama hiç anne demiyorum artık ilk 4 ay falan dedim sadece
(12,659 puan) tarafından
Al bnden de o kdar. Şu an ne anne ne baba diorum ikis9ne de. Msela evlerne gdince iyi akşamlar iyiym sen naslsn goruşurz vs hiç hitap etmeden konuşuorm :) geçen gun ağzmdan anne kaçtı kendimi kotu hssettm hahah :D insan bi kere soğuyunca eskisi gbi asla olamıo kim olursa olsn
-Reklam-
+2 oy
(3,615 puan) tarafından
Ne denirki başka ismiyle hitap edilmez stt kaynana mi dicez :D ben anne diom aramizda iyi çok şükür :)
+2 oy
(102 puan) tarafından
Annecim diyorum hem de :)
+2 oy
(2,109 puan) tarafından
Ilk gttgm ay dedim bide birliktim yani baktm ben ona anne diom o el kizi diye millete anlatiyo bende dememeye basladm 1 bucuk yillik evlym
(1,827 puan) tarafından
El kızı mı ne kotulugun olmus da el kızı olmussun cok kırıcı Bı laf.. Esim bana te nısanlıyken demıstı anne dedıgın oz annenle bile 24yıl  yasadın artık bızımsınnama benim anam babamla belkı 60 belkı 70sene daha yakın olcan anne baba dıycen demıstı gercwkten oyle el kızı derse kendi kasınır :)
(2,109 puan) tarafından
Hic bse yapmadm esimle kussem bile ustune alinir derdi él kizi bana hizmet etmek zorunda degl benim onunla bi derdim yoktu esimle kuserdim dengesiz ustune alnrdi ilk ayimda basladi el kizi demeye bende madem oyle ben sana elsem sende bana elsin dedim dahada hic anne demedim disardaysa telefonla arardim balkondan bagrmazdm gel yemek hazr die evdeysede sofrayi kurdgm yerden yemek hazrr die bagrirdm sukur suan evim ayri 30+6 haftalk hamileym buyuk kavgayla ayrldk 6aydr evim ayri
+2 oy
(164,067 puan) tarafından
Hic demedim dememde
tarafından
Kiz ne diyon zombi mi diyon seslenirken :DD
Hic bisi demiyomki ☺️
Ama icimde okkalı saydiriyom☺️☺️
0 oy
(3,306 puan) tarafından
Tabiki diyorum canim esimde anneme anne der
0 oy
(264 puan) tarafından
Diyorum canm
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Icimden gelmeye gelmeye diyorum valla :)
(682 puan) tarafından
Nasıl alıstın ya ben diyemiyorum
(2,099 puan) tarafından
Mecbur alisiliyor canim esimde anneme der karsilikli hersey :)
(682 puan) tarafından
Bende alısmalıyım
(2,099 puan) tarafından
Aynen canim zamanla alisilir
0 oy
(1,983 puan) tarafından

• Evet diyorum biraz zor alıştım ama diyorum Allah razı olsun herşeyimi alıp yapıyorlar ismiyle konuşsam hiç hoş olmaz 
(682 puan) tarafından
Of cnm ben nasıl alısacam ya diyemiyorum hıc
(1,983 puan) tarafından
Yavaş yavaş alisrsin canım eğer eşin annene anne diyorsa senin dememen olmaz bence
(682 puan) tarafından
Aynen diyor cnm ya
0 oy
(130 puan) tarafından
Ben diyorum çünkü kocam da anneme anne diyor 
0 oy
(1,150 puan) tarafından

Evet ama artık zoruma gidiyor. Keşke teyze demeye devam etseymişim ;)

0 oy
(964 puan) tarafından
Ne diycez başka ??

Ben arada kaynana diyorum. Espri falan yapacagimda. Yada gizli bi iş cevirdigini yakaladigimda az değilsin kaynana yine ne işler cevirdin diyorum hemen dökülüyor. Ama onun dışında anne derim. Çok içimden gelmez ama derim. Başka ne diyebilirim ki 
(421 puan) tarafından
Bn ole desem bni oyar heralde :)
(964 puan) tarafından
Takılıyorum ben ona. Kizarak yada kücumseyerek demiyorum ki. Öyle desem kaynanam kızmaz çünkü vurdum duymazin teki. Ama esim çok büyük tepki gösterir
0 oy
(679 puan) tarafından
Evet dıyorum ve hak edıyor dıye duşunuyorum bazıları burda kaynanaları ı gomuyorlar ama bılmıyorlarkı onlarda gun gelınce kaynana olucaklarr. Allah ondan razı olsun  kı  benım kocamı buyutmuş bu yaşa getırmışş oda bı annee bunu unutmamak lazım dıye duşunuyorum

Yanlış anlama sozoum sana deyıl cnm
(3,558 puan) tarafından
Peki sen o kaynana yılanının çocuk katili olmak üzere olan kızlarına aferin diyip geline susacaktın orda kimsen yok teksin sen demesini sineye çekip aaa ilerde bende kaynana olacam diyip susar evladını kaybetmeyi göze alır miydin ve yine kaynanan sana iftira atsa telefonun ahizesi bozuk çocuğun resim video bilgisayara atılacak tele format atılınca resim video silinmesin diye orda sana birileriyle konuşuyosun diyip kocanada böyle söylese yine susup bende kaynana olacam mı derdin?

Hiç sanmıyorum ağzına s*çardın Onun demi!!! Bence bilmeden konuşma
(679 puan) tarafından
Azıma gelır sayarım kı zaten kocan bişey demıyors sana destek çıkmıyorsa allaha havale  eder yoluma bakarım  bunca şeyı tapan insanla aynı yerde hava bıle solumam
(3,558 puan) tarafından
O yüzden her kaynana ya laf edene laf söyleme hak etmişler ki buraya yazılıyor
(679 puan) tarafından
Ne olursa olsun  allaha havale edın dıyorum burda sayıp savurmayın dıyorum bızım annelerımozde kaynana bızde kaynana olucazzz   ama herkesın hayatı kendıne   şöyle bı laf vardır yaşatığını yaşamadan olmıceksın dıyee allaha  havale edın ve olanları ızleyın derımmm bende kendımce bışeylwr yaşadım ve yaşıyorummm a
(8,480 puan) tarafından
Keşke onlarda gelinlerinin bir annenin evladı olduğunu bilseler
0 oy
tarafından
Cok zorda kalirsam mecbur ama hic icimden gelmiyo çünkü annem olamaz
0 oy
tarafından

Anne diyorum 1.5 yıl olmus ne diyim :D

0 oy
(434 puan) tarafından
Aşkum diyorum kaynanama aşkımmd aşkuumm :))
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Hakedene denir ama ben demiyorum hiç demedim yani ki zaten bizde anne denmiyor teyze diyorum ben annemle kuzen oldukları için önceden de tyze derdim oğluna istedikten sonrada tyze dedim 
0 oy
(368 puan) tarafından

Tabiki başka ne dicez :Dkocamızın annesi sonuçta

0 oy
tarafından
Evlendiğimden beri anne derim aramızda gayet iyi maşallah eşimin annesi benim de annemdir 
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Yeni mi evlisin canım diyemiyorsun yoksa bayaga zaman geçti mi
(682 puan) tarafından
Ahaaa tam benı göruyorum cnm bence el ele vermek ve alısak iki gün sonra bizde evlat sahibi olucaz onun esi demese ne kadar cok üzülürüz dımı
(11,499 puan) tarafından
Dicem canım kafaya koydum
(682 puan) tarafından
Aynnr bende ya
(11,499 puan) tarafından
Haklısın bize denilmese üzülürüz
(11,499 puan) tarafından
Hadi hayırlısı canım

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,133 göst.
+1 oy
62 cevap 4,002 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Manolyam (3,351 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,199 göst.
6 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 967 göst.
22 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,564 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,000 soru

24,394,675 cevap

349,626 kullanıcı

...