0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (820 puan) tarafından
Selam kizlar nabiyonuz ben esim gececi oldugu icin gunduz temizlik yapamiyorum simdi yaptim yemegimide yaptim yarinda minnagim icin hastane var uclu tarama sonuclari cikmis hayirlisi ile kucagima almayi bekliyorum heyecanla❤❤❤❤

6 Cevaplar

0 oy
(135,940 puan) tarafından
Sefirin kizini izliyom 
(820 puan) tarafından
Himm bende yasak elmayi actim simdi kacirdim bugun temizlik yemek derken:))
(434 puan) tarafından
Ben de bebemi sallıyom bi yandan da onu izliyom :))
(820 puan) tarafından
Kolay gelsin insAllah uyur minnagin❤
(434 puan) tarafından
Ay huysuz şirin uyudu da dalmasını bekliyorum. Ayaklarıma kan gitmiyo artık :))
-Reklam-
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Bnm kocacm yorgun ve uykuszdu erkenden uyudu bnde burda takiliyorum :) saglicakla kucagina al canm bzde az kaldi gun sayiyrz :)
(1,963 puan) tarafından
Ben 19da ozele gittm anneannesi pembe patik orsun hazrliga baslasn dedi bn anlamadm ama gosterdi burasi cinsel organi tam net sekilde belli dedi ay cok utanmstm :)
22de devlete gittim ordada gosterdi doktr kiz bacaklarini tam acms net gozukuyir dedi kizm ayip dedim :) sagliklo olsnlarda canm ayrintilida iyice netlesr sennde
(820 puan) tarafından
Amin canim amin Rabbim olmayana nasip etsin insAllah tabiki insan ikisindende tattirsin ama Rabbimin takdiri benim kizim cok sevindi erkek istemiyordu zaten ama kaynanam uzuldu oysa oglumda var ben normalde hani olmaz ister anlarim ama boyle yapanlara sinir oluyorum Rabbim layik gormus sukret demi ustelik sende bayansin neden bu cinsiyet ayirdimi valla esime soyledim dogdunda boyle imali birdaha konusursa asla evime almam onu dedim
(1,963 puan) tarafından
Bu zihniyetten nefret ediyorm benm.kaynanamda oglan oglan diye tutturmstu ama kendide kizini daha cok seviyor ogullarindan. İyi demssn canm boşver knssn dursun
(820 puan) tarafından
Sorma valla bak ben cinsiyetinden once sagliklimi diye dusunuyorum insanlar cok nankor canim ne diyelim Allah islah etsin Rabbim hayirli evlat nasip etsin oncelikle kizi erkegi farketmez
(1,963 puan) tarafından
Aynen en.onemlisi saglikli olmasi hayrli bi evlat olmasi ama iste insanlar garip
0 oy
tarafından
Valla anca yatıyorum kalksam basin dönüyo otursam belim agriyo :)))
(820 puan) tarafından
Yat dinlen canim bende yapamiyorum fazla ama biraz iyi olunca yatamiyorum kimsemde yok mecbur yapiyoruz
tarafından
Evet öyle valla iki bulasik sonra yat evi supur yat yemek yap yat mutfagi temizle yat hep oyleyim cok cabuk yoruluyorum ya
(820 puan) tarafından
Olsun yavas yavas bende oyle dinlene dinlene yapiyorum tek oluncada napacaksin  kendini yormadan hallet
tarafından
Aynen :))) sagol baci
0 oy
(264 puan) tarafından
Bnm eşimde işe gitti mutfagm temiz yatak odamda temiz :)
(820 puan) tarafından
Kiz gunduz uyuyo ses yapmamak icin o gidince yapiyorum :)
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Bende sen gibiydim eşim gecedeyken mecbur gece yapiyordum çok zor oluyor ya :))
(820 puan) tarafından
Olsun canim saglik olsunda is yapiliyor valla:)
0 oy
(680 puan) tarafından
Seferin kızını ızlıyorummm
(820 puan) tarafından
Keyifli seyirler bende uzandim uyuycam valla sabah erkenden hastane var
(680 puan) tarafından
Saol cnm hayırlı haberler alırsın inşallah cnm ❤️
(820 puan) tarafından
Amin canim Rabbim hic bir anneyi uzmesin insAllah❤
(680 puan) tarafından
Amin aminnnnn

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 199 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,807 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 228 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alevimsi (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 482 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 378 göst.

412,677 soru

12,424,390 cevap

45,400 kullanıcı

Kategoriler