Ya ben bu isim konusuna acayip ayar oluyorum, kaynana ve kayınpeder ne diye torunların isimlerine karışırlar yahu? Bir kere sizene, senin çocuğun mu? Valla hiç karıştırma ve istediğin ismi koy, ben çok karşıyım illa kayınpeder yahut kaynana ismi konulmasına yada koymak istemelerine. Kimseyi karıştırma ayrıca eşin çok ayıp etmiş, kızının ismine de ikiniz karar vermeliydiniz. Madem kızının adını o koydu oğlanın adına kimsenin karışmasına izin verme sakın senin gönlün ne istiyorsa onu koy. Bu çocuk senin çocuğun kaynananın veya kayınpederinin değil, bi bitmediler yaaa
Göktuğ dedin beni can evimden vurdun bam bam bammm tabi ki kendi istediğini koy olur mu ya öyle saçma şey karnında taşıyan sen babasının yok anasının isimleri .bu erkek milleti de bazen zopayi hak ediyor ama eşin yine kimliğe gidip yaptırır ve kendi istediğini koyar gibime geldi sna soracak gibi değil hep kendi ailesi tarafina gidiyor gibi bi izlenim aldım dikkat et bu sefer sormadan habersiz koymasn .
Ay valla aynı dert benimkiyle. Kızımın adını sen koydun oğlumun adını da ben koycam diyorum eşime ama tutturdu babasının adı diye. Kayınpederimin de bana hiçbir faydası olmadı şimdiye kadar bez parası bile vermedi git çocuğa al diye kıyafetlerden bahsetmiyorum bile hepsini kendi babam aldı kızıma dolabını babam düzdü harçlığını verdi yani birinin babasının adı konulcaksa benim babam daha çok hakkediyor diyorum ama kimsenin adını koymak istemem kendim beğenmek istiyorum. Kocam doğumdan sonra benden habersiz kimlik çıkarırsa da mahkemeye vericem iznimi almadan isim koydu diye paşa paşa değiştircem o ismi
1,492,453 soru
24,386,236 cevap
349,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın