Benim eşimin anne babası ayrı . Babasıyla evlenirken kavga etmişti 2 sene oldu barismadi evli üvey anne ortalığı karıştırıyor adam sırf evdeki para kesildi diye kusuyor yok saydı eşimi . Annesi ilk zaman arar sorardı oda evli , düğünde ev esyasinda yardımı yok herşeyi benim ailem yaptı zaten kaçtım sırf babası yüzünden . 7 aylık çocuğum var onada hicbiseyi yok 2 3 kıyafet dışında onunda bı çok şeyim benim annem babam yaptı . Yani her konuda esimede bizede sahip çıktı damat olmadı ogullari gibi gördüler hep . Annesi annesinin tarafından bı kişi aylardır aramadiklari gibi oturduğum şehire gezmeye geliyorlar haberbdahi vermeden gidiyorlar . Bende bugün patladım bir çok şey söyledim annesine bana cevap dahi vermeden eşimin dedesine dayısına yetiştirmiş onlarda yazdıklarımı babama atmışlar . Kızacak sanıyorlar babamda kızım ne yazdıysa doğrudur az bile yazmış dogurmakla ana olunmaz gelsin kızımdan öğrensin analigi demiş . Babamla dayısı dedesi bucsekilde kavga etti . Annem annesini aradı içinde tuttuğu ne varsa söyledi anneannesi almış telefonu doğum yapalı 15 gün olmuştu sözde yardımı geldiler sezeryan olmuşum ağrım var yemek yapıp önlerine koymamisim bunun lafını yapmışlar . Herşeyi geçtim eşime o kadar üzülüyorum ki yasadiklari halde annesiz babasız kaldı bu insanlar nasıl bu kadar vicdasiz oldu nasil bu hale geldik biz . Birde dedesi babama biz onu zaten size verdik tepe tepe kullanın demiş yazık gerçekten yazık . Çok uzun oldu ama moralim çok bozuk içimi buraya dökmek istedim kusura bakmayın